magyarfutball.hu

Gyirmót FC Győr - Debreceni VSC 1 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 0 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.11.01, 15:37
    Tiszta Diósgyőr-meccs szindróma. Vezetünk kettővel idegenben, kap az ellenfél egy emberelőnyt meg egy tizit...

    Egyébként ez a 12 csapatos nb1 ilyen, főleg így középcsapatként, nincs egyetlen sima meccs sem gyakorlatilag. A Gyirmót sem könnyű ellenfél, hiába kiesőjelölt. Persze mondhatjuk, az utóbbi két mecscén előttünk kikapott, előtte meg kettőt nyert, (Vasas otthon meg a Hali idegenben). Mind a négy korábbi meccse egygólos volt.

    Szerintem nem kell ezt túlragozni, a jelen erőviszonyok alapján a tabellán kb a helyünkön vagyunk, reméljük lesz ez jobb is.


    Bizonyára más meccs lehetett a mobilon. Mert egy Gyirmót ellen 20 perc foci, utána meg végig izgulni a meccset...?!

    Ja, volt még két kihagyott helyzet, amit jól felpontoztál, meg egy önző doki, csakhogy nem pontra, hanem (a kapuba) berúgott gólra megy a meccs. Mázlink volt a nagy Gyirmót ellen, és az volt a szerencsénk, hogy ez a Gyirmót egy kutyaütő Győri ETO... 10 emberrel be kellett volna szorítani őket egy jó csapatnak!

    Így kezdődött el a Loki hanyatlása is, amikor mi öreg Lokisták még a régi DVSC fórumon leírtuk, hogy baj van, de a Mezőcsalamádé ellen hatnullra nyert meccs után az "igazi" Lokisták vállukon vitték le a csapatot a pályáról!!! Õk meg elhitték, hogy jók!!!

    Nagyon sajnálom, hogy jelenleg nincs csapatunk, függetlenül a szerzett ponttól, csak néhány kitűnő játékosunk, akik edzőtől függetlenül hozzák, amit egy első osztályú játékos hozhat! De mi volt ma a taktika? 20 perc és két bombagól?

    Remélem, lesz még változás! Én leszek az első, aki leírom, ha észreveszek valamit...


    Ami a meccset illeti, lőttünk két nem akármilyen gólt + nyertünk a meccs jelentős részében emberhátrányban játszva, szerintem a csapat jelen helyzetében ez mindenképpen pozitívum. Nyilván volt egy csomó hiba, de őszintén szólva én is úgy gondolom mint te, most a három pont a legfontosabb. Ha kikaptunk volna a Gyirmóttól akkor ritka sz@r pozícióban lennénk most, így meg van egy kis nyugi ideiglenesen.

    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140