magyarfutball.hu

Debreceni VSC - Vasas FC 1 : 2 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.10.23, 13:47
    Aki ugrál Angyalföldi, hejj,hejj!!!!

    Ez már csoda!! Még az se törte meg a csapatot hogy sérültek ,betegek voltak jó páran!

    Hajrá VASAS!!!

    A fiatalok egyre jobbak és mikor Osi is beállt hirtelen olyat szerelt a szélén amit tanítani sem lehet! Nagy Geri is egyre magabiztosabban véd!


    Gratulálok a CSAPATNAK a győzelemhez.

    Úgy alakult, hogy a helyszínen a vendég szektorból tudtam megnézni a mérkőzést.

    A lefújást követően még percekig ment az ünneplés. Csodás estét szereztek a fiuk.

    Bebizonyították, hogy nem félnek még úgy sem, hogy az állandó kezdőnek számító csapatból négyen is hiányoztak.

    A mester megint jól rakta össze a csapatot.


    Ilyen meccs után felvetül a kérdés, hogy hiányozhat-e egyáltalán valaki?

    Mindenesetre azt jó látni, hogy egy sérülés vagy eltiltás esetén nem omlik össze a taktika.

    Valamint nagyon nagy dolog az, hogy ismét úgy nyertünk, hogy bent volt a csapatban két 21 év alatti - sőt, nemcsak bent volt, hanem mindketten oroszlánrészt vállaltak a győzelemből. (1 gól, 1 gólpassz)


    Jó volt látni, hogy a sok hiányzó ellenére is ugyanazt játszottuk, mint az alapcsapattal. Remek húzás volt Korcsmárt feltolni középpályára. Mohának fel van adva a lecke, Murka nagyon jó volt a helyén.


    Osi beállt, volt egy sprintje hátrafelé én meg elhűltem mekkora sebesség van benne. Teljesen elfelejtettem. Nekem is érzékeny pont a srác. Kár lenne érte. Murka és Kleisz nem ott kellene hogy játszon. A Hangya-Osi kettős komoly feladvány lenne minden ellenfélnek. Mellettük megfutni az üres területet nem lenne egyszerű.


    Misi mondata egy kicsit elgondolkodtató, " a játékvezető engedte a folyamatos játékot",

    sok szabálytalanságot nem fújt le az tény, viszont akkor ezekre a játékosaink figyelmét nyomatékosan fel kell hívni, hogy ilyen esetekben ne maradjanak fekve, ülve, a földön és főleg ne reklamáljanak, pattanjanak fel és vegyék üldözőbe a labdát megszerző játékost. Ha ezt teszik kevesebb vészhelyzet alakult volna ki a kapunk előtt és jóval kevesebb sárga lapunk lenne.

    Berecz is és Saglik is sokat reklamál.

    Sajnos itt is kijön így a szokásos magyar betegség, ezért is kerülünk hátrányba a nemzetközi porondon. Várjuk, hogy a bíró majd fúj.

    Elfelejtjük azt a törvényszerűséget, hogy amíg nem fúj addig menni kell.

    Egyébként úgy láttam Holman lövése megpattant, talán egyik védőnk feje ért bele és úgy hullott be a hosszú felsőbe.

    Vasas Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018138
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.10.23, 13:36
    Azon ment el a meccs, hogy Vittek nem rúgta be a ziccert. Amúgy játékban és erőnlétben is jobbak vagyunk, mint pár hete. A Vasast nagyon jól összerakták a németek, erőnlétben is jobbak mint mi. Amúgy gusztustalanul fetrengtek, a bíró is eléggé szar volt. A döntetlen igazságosabb lett volna, de a Vasas megszolgálta a szerencséjét. Csúsztak másztak, okosan passzoltak - ha kell tördeltek - szervezettek voltak. Cicó ennyi idősen egész jó - le a kalappal előtte.


    Katasztrófa, hogy játékosaink többsége nem tud beadni! Vagy mögé megy, vagy elé, sőt, több olyan beadásunk is volt, ahol a kapus nyugodtan rágyújthatott volna, annyira lassan jött a labda. Változatlanul tartom a véleményem, ez egy gyenge játékoskeret.

    Különösen bosszantó, hogy ez a Vasas egy perccel nem volt jobb, csak ők kevesebb helyzetet szórakoztak el.


    Szerintem a mostani Loki egy jó edzői stábbal élcsapattá formálható. Van minőség a csapatban - de van néhány nem odaillő játékos. Például egész jó összjáték után a befejezés előtti beadás rendszeresen nem jó, vagy az utolsó előtti passz nem jó. Vagy pl Vittek gyorsítja a játékot, de nem érti a partner és "nem jön" . Sajnos az erőnlétünk még mindig gyengébb, mint az ellenfeleké - de jövünk fel.


    Nem tudom megitélni az új edzőnket...de a játékosokat jól ismerem.

    A védelemből Bobko kivételével el kell küldeni Mészáros, Jovanovic,Brokovic, vődőket.....nevetségesek....

    Mészáros aki támadó középpályás volt, Beranek csinált védőt, mert egyik leggyorsabb volt a magyar mezőnyben, amúgy semmit nem tud amit egy belső védőnek kell tudni. Ennek ellenére még mindig a csapatban van. Szilvási aki már többet tud mint Õ meg padozik.....Ezzel a csapattal így ahogy van inkább a bentmaradás a reális eredmény mint a dobogó. Gondolom ezzel sokan egyetértenek. Mivel nem realitás a dobogó, nem csak most, előző években sem a Debrecen volt jó, a többi csapat volt nagyon gyenge. amíg a védelmet nem rakják össze addig ilyen vergődést fogunk látni hétről hétre.

    A Kapusunk rendben van, szerintem egy igen jó képességü, magabiztos kapus, kár,hogy kölcsönben van, A jelenlegi védelemből Szilvásit és Bobko-t tartanám meg, bár ma nem játszott jó, de rögtön látszott, sokkal labdabiztosabb, bár Õ kényszerűségből játszik balvédőt.

    Szóval elmondhatjuk, hogy a védelem totális katasztrófa, nem most , már évekóta. Póbáltam pozitív, erényeket keresni, de sajnos nem lehet.

    Egy edző mit tehet ilyenkor ezeknek a játékosoknak, már nem lehet megtanítani amit 15-20 éve kellett volna tudni.

    A tavaszi folytatásra, egy jó, kemény felkészülést meglehet csinálni. max kemény hajtás lesz minden meccsen, de több csak pár játékos kivételével új megfelelő kvalitású játékosok szerződtetésével várható pozitív eredmény.

    Én nem bánom, ha nincs csatárunk, vagy gyenge,béna,--- na itt lehete fiataloknak lehetőséget adni----,,,,,,, de ha a védelem szar.....mert az....momentumok és más semmi... addig nincs értelme bajnok cím, dobogó... meg hasonló hülyeséget hangoztatni.....

    Alapok nélkül nincs mire építeni, ha a klasszikus szinteket nézem akkor, nekünk egy kapusunk van és középpályásaink...védelem és támadók nélkül játszunk.


    Sokfélét irogattok, mindenkinek van igazsága, de egyben megegyezhetünk: ma nem érdemeltünk vereséget! Tudom, a győzelem nem érdem kérdése.

    A helyzet az, hogy nincs egy jó csatárunk. Ha lenne, akkor vezettünk volna a Vasas ellen és tuti nem ez lett volna a vége. Nncs egy jó balhátvédünk. Bobko nem az, nagyon nem! Szegény ezen a kényszerposzton játszik, de úgy beleültették a hintába a 2. Gól előtt, rossz volt nézni. Játékban jobbak voltunk, de a Vasas kivárásos semmilyen futballja újra eredményes volt.


    Nagyjából egyetértek, a semmilyen futballt kivéve. Ez a Vasas semmi különös az tény, de mondhatni azt a "semmit" igen jól csinálják. Nagyon jól összerakta őket Oenning, mennek 90 percig, mindenki tudja a dolgát és végre is hajtja fegyelmezetten. Sokat fejlődött ez a Vasas mióta utoljára láttam tavaly. Véletlenül lehet nyerni egy meccset, két meccset, de mikor eltelik 13 forduló és 5 ponttal vezeted a táblázatot egy Vidi meg Fradi előtt az már nem véletlen. Nem fogják megnyerni a bajnokságot ( szerintem ), de le a kalappal előttük.

    Ezzel együtt akár nyerhettünk volna ma, de azt mondom a döntetlen lett volna reális inkább. Csak a foci nem túl igazságos sport.

    Korhut nagyon hiányzik bal oldalon, elől meg Vitteket nem írnám le két meccs után, de ma pl. kihagyott egy ajtó-ablak helyzetet meg két "szimplát". Ezekből illett volna betalálni egyszer.

    Továbbra is van min dolgozni, de továbbra is tartom hogy nehéz lesz normális eredményt elérni nem csak Pontesnek hanem bárkinek ha nem igazolunk 2-3 minőségi embert a télen. Értsd ezzel a kerettel nem leszünk versenyben az első 5 helyért.


    A játék nem volt rossz, de az angyalföldiek sokkal összeszokottabb társaság képét mutatták. Nekünk még van mit fejleszteni. Holman Dávid gólja szuper volt, ő az a játékos, akit tényleg dicsérni lehet a Lokiból! Róbert Vitteket múltkor dicsértem, viszont most mit hagyott ki? A kihagyhatatlant... Ezt talán még én is berúgtam volna, pedig nem sok tehetségem volt a focihoz! Pontes nem tudom meddig marad, de nemcsoda, hogy elégedetlenek vele. Én türelmes vagyok, de ennél eredményesebb játék kellene! Ezt az őszt felejtsük el, remélhetőleg egy sikeresebb tavaszi szezon követi majd!


    A fél csapatunk sétál, ácsorog, imitálja, hogy fut vagy hajt, magyarul: csalja a focit.
    Tök mindegy milyen technikás Tőzsér és Szakály, ha egyszerűen egy kurva sprintet nem hajlandóak csinálni az egész meccsen.
    A védelmünk katasztrófa, sokkal gázabb mint a csatárposzt, ahol Vittek legalább már helyzetbe kerül.
    Pontes menjen, minél hamarabb.
    Leszarom, hogy jobb edző Kondásnál, ide nem ő kell.
    Ringathatja valaki magát a majd télen, majd blabla, meg adjunk időt, én azt mondom megkapta.
    Nem élt vele, ez versenysport, profi csapat, köszönjük szépen.
    Hülye Szima, ha bekockáztatja vele a téli felkészülést.

    Hajrá Loki - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140