magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC-TEVA - Skonto FC 9 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4.5 (2 szavazat)

játékvezető: 4 (2 szavazat)

hangulat: 5 (2 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 0 (1)
  2. 2 : 1 (1)
  3. 3 : 1 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.24, 18:05
    Kondás Elemér: Nagyon jó mérkőzést láthatott a szépszámú közönség. Örülünk, hogy ilyen sokan kilátogattak, jó lett volna, ha még többen jönnek, de ne legyünk telhetetlenek. Jól kezdtünk, elég hamar tetemes előnyt szereztünk, ami megkönnyítette a dolgunkat, mert utána felszabadultan játszhattunk. Nem álltuk le, mentünk tovább és próbáltuk kiszolgálni a közönséget. Csak a két bekapott gólt sajnálom. Ilyen arányú sikerre nem számítottunk, de örülünk természetesen, a szurkolók is jól szórakoztak. Nem foglalkoztunk azzal, hogy mi történt Rigában, csak azon voltunk, hogy megnyerjük ezt a meccset. Helyén kezeljük a sikert, hétvégén már vár minket a bajnoki találkozó a Puskás Akadémia ellen, és utána a Rosenborg jön az El-ben. Célunk nem is lehet más, minthogy minél tovább jussunk.


    Tamaz Pertia: Nagyon nehéz erről a meccsről beszélnem. Mindent magamra vállalok, enyém a felelősség, a csapatot, a játékosokat nem hibáztatom. Nem fogok beszélni az időjárásról, mert az ellenfélnek ugyanolyan nehéz volt. Előfordul ilyen egy csapat életében, mint a mai. Nagyon szimpatikus a Debrecen, kívánom, hogy minél tovább jusson. A két csapat között nagy a különbség, ellenfelünk minden tekintetben jobb náluk. Más a mi célunk, és más a Debrecené. Egyetlen pozitívum, hogy a két meccsen négy gólt tudtunk rúgni. Ilyen fiatal csapattal még soha nem állt ki a Skonto, ráadásul négy középső védő egyszerre megsérült, azokat kellett pályára küldenem, akik játékra alkalmasak voltak.

    https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/jo-uton-jarunk
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.07.24, 17:57
    Jó régen volt már igazi focihangulat. A vak is láthatja, az ultrák jelenléte +10% a csapat teljesítményén.


    Ha Kondás nem látja a tegnapi meg az általános játékunk közti különbséget, akkor nagyobb a baj, mint gondoltam.

    Sokszor felvetődött már, hogy mit erőltetünk mi (szurkolók) valódi támadójátékot idegenben a fis-fos csapatok ellen, 3 csatárral nem állhatunk ki. Érdekes, tegnap kiállhattunk és eredménye is lett.

    Amúgy én totálisan elégedett vagyok, nem a 9 gól miatt, hanem a mutatott játék miatt. Végre nem előrebaszkodott labdák, totál homály passzok, lötyögés, hanem ahogy egy valamit is akaró csapatnak kell. Csúsztunk, másztunk, elveszített labdát rögtön próbálták visszaszerezni a játékosok, nem álltunk le még 3-4 gólnál sem, mindig így kellene és sokunknak egy rossz szava nem lenne senkire.

    Azért tegyük hozzá, hogy nem egy acélos csapat a Skonto és szinte minden bejött tegnap, de ezt a szív diadalának tudom be. Remélem, a norvégok ellen is bent lesz a B.

    Ami Baloghot illeti, valaki írta, hogy a csapatból nem sokan tudnák megcsinálni, ahogy átvette a labdát a gól előtt. Szerintem, ha nevesebb csapatban játszik, tele lenne vele világ is, az egy igazán zseniális mozdulat volt. (Rosszul kapta a labdát, de rögtön rájött, mi az egyetlen megoldás és meg is tudta csinálni, ráadásul nem is egy egyszerű mozdulat volt.) Remélem, nem egyszeri villanás. És amiért sokan támadták, öncélú cselezgetésnek nyoma sem volt.

    Volt sör bentieknek is elérhető távolságban? (Azaz szó szerint karnyújtásnyira a kerítéstől.)


    Rigában egyébként mi szereztük meg a vezetést, majd leálltunk - ahogy az elmúlt bajnokságban is annyiszor - és csak akkor pörögtünk fel újra, amikor már fordítottak a lettek. És érdekes, amikor felpörögtünk, akkor egyik helyzet jött a másik után, majd jött a gól is. Ha 1-0-nál így folytattuk volna, akkor már kint eldönthettük volna a továbbjutást.
    Most belefért, de a Rosenborg ellen már nem fog.


    Azért valljuk be, erre senki nem számított, mi sem, ettől is olyan csodálatos az, ami tegnap történt. Nekem sorrendben Tisza, Balogh és Bódi góljai voltak a legszebbek, aztán meg az összes többi. Ahogy Tisza bekezdett ebben a szezonban, az nagyon biztató, gyakorlatilag minden meccsén gólt lőtt. Balogh tegnapi produkciója sem volt semm, a gólnál ahogy oxival maga elé tette a labdát...
    Lehet itt károgni, hogy csak egy lett csapat volt az ellenfél, de a Vidinek is csak egy walesi, a fradinak is csak egy bosnyák, mégis leszerepeltek.

    A Rosenborg már más kategória lesz, amit az is mutat, hogy mindhárom norvég csapat túllépett az ellenfelén: A Rosenborg kettős győzelemmel egy izlandi csapattal szemben (1-0 i, 3-0 o) úgy, hogy a 18. percben már 3-0 volt, az Odd szintén kettős győzelemmel egy ír csapattal szemben (2-0 i, 2-1 o), míg a Stormsgodset idegenbeli győzelemmel (2-1), és hazai vereséggel (0-1) jutott tovább a cseh Mladá Boleslavval szemben. Figyelemreméltó, hogy idegenben minden norvég csapat győzött!

    Egyébként a Rosenborg az UEFA listáján 146., míg mi a 206. vagyunk, így simán kijelenthető, hogy nem mi vagyunk a párharc esélyesei.


    egy normális védelem mellett Sidibe levegőt nem kap, nem, hogy gólt rúgjon. Szép volt ez a mai, de azért maradjunk a földön!


    Köszi, fiúk ez nagyon jó volt! A Campus bulival egybekötve felejthetetlen volt a mai nap. Balogh Norbi szamba, gól és gólpassz... Isten ez a gyerek! Tegnap ennyi dolga lett volna a Bideotonnak is: megmutatni a különbséget a két csapat között. Szarházi társaság. Szép volt fiúk!, a norvégek ellen is játszunk egy jó meccset aztán meglátjuk mire lesz elég.


    Értem én, hogy 40 fok. De a 12. percben már 2-0 volt. Addigra csak nem fáradtak el.
    Amúgy ez a lett csapat ennyit tudott. Az első meccsen 1-2 után is volt olyan periódusunk, amikor futószalagon jöttek a helyzetek, csak akkor kihagytuk mindent. Most meg nem. Nem nagyon tudták ezt a háromcsatáros játékot lekövetni. Az elején megroppantak, aztán mindig roppantottunk rajtuk még egy kicsit. Rengeteg kapuralövésünk volt. Persze a meleg is szerepet játszott, de azért ne fogjuk csak arra.


    Ilyen akarást, ilyen profizmust (nem leállunk kettő után, megyünk mint a gép az iszonyú hőségben, minden idegszállal éljük és játsszuk a játékot, kiváló helyzetkihasználás stb.) nagyon régen láttunk magyar csapattól!
    Az ultrák jelenléte olyan igazi focihangulatot eredményezett, amilyet anno édesapámmal láttam a meccseken!
    Ami ma történt a Nagyerdei Stadionban, a egy csodálatos mérföldkő volt; a csapat és a szurkolók maximálisan "kiszolgálták" egymást, ismét egymásra találtak, és bebizonyították, hogy nincs semmi szükségünk külsős "okosokra"...
    Köszönöm, nagyon szép esténk volt!
    Hajrá LOKI!


    Nem volt ez bunda. A 30. percben a lettek a seggükön vették a levegőt, az egyik védőjük majdnem összeesett egy sprint után. Aztán a hirtelen bekapott 4 gól megzavarta a csapatot smiley

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=60&na_step=30&t=9018140&na_order=