magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC-TEVA - Újpest FC 0 : 0* 20:30 * tizenegyesekkel 4:5

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1.5 (2 szavazat)

játékvezető: 4 (2 szavazat)

hangulat: 2.5 (2 szavazat)

1...5
Szuperkupa 2014
játékvezető : Kassai Viktor
nézőszámok:
  1. dvsc.hu: 2.000
  2. nso.hu: 2.000
  3. ujpestfc.hu: 2.500
  4. magyarfutball.hu: 2.943

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.12, 13:15
    Ezért a meccsért is kár volt felkapcsolni a villanyt a stadionban. Sötétben legalább nem látszott volna a "színvonal". Ezek után, hogy bemutatkozott a bajnok is, gyakorlatilag a Diósgyőr máltai játéka volt az egyetlen elfogadható teljesítmény a mennyei "sztárcsapataitól". Na és egyelőre az Újpest sem ér egy forintot sem...


    Sajnos a Loki nem játszott jól,az Újpest többet tett a győzelemért,Vargán nem látszik az angliai kiruccanás,nem lett jobb!


    Alapvetően hajtottak a csapatok amúgy magyarosan : DVSC már a BL selejtezőre az UTE pedig az új emberek beilleszkedésére koncentrálva.Szerintem a Debrecen oda adta a magyar kupagyőztesnek a szuper kupát aminek abszolút semmi jelentősége nincsen főleg ha alig két ezer ember lézeng a a Puskásban.Ilyenkor eszembe jut mindig a Bayern-Dortmund német szuper kupa döntő Berlinben és ilyenkor azt gondolom hogy ami nálunk történik ilyen cím szó alatt az szégyellnivaló.


    Jún.1-én volt az utolsó bajnoki meccs. Jó 1 hónap telt el, és olyat "produkálnak" a csapatok, mint akik elfelejtettek focizni. A VB most jó kontrasztot ad nekik. ... vagy eddig is ilyen szaharák voltunk, csak nem akartuk észrevenni??


    Komolyan mondom ha az iramot nézzük ez egy nagyon jó rakkolós kis meccs volt.Legalább futottak és ez a mai mezőnyben ritkaság.
    Az Újpest állítólag magasra tette a mércét-majd meglátjuk. Loki meg a megvertükaLyont szindromában szenvedett,jókor jött a pofon,remélhetőleg visszatérnek a földre.


    m1-el mi van? hogyhogy ez a genyószanyó a szagértő?
    "újpestnek van a legjobb tábora, most is láttuk, hogy többen vannak, mint a debreceniek"
    smileysmiley piszkos nagy teljesítmény a 20e-30-as bkk járatra felszállnismileysmiley
    A kupadöntőn, ahol elvileg az Újpest a saját városában játszott egyébként több diósgyőri volt.


    Első félidőben lefocizta az Újpest a Lokit. Érdekes volt. Mint ha nem a BL-re készülnének... vagy pont azért?! smile hihi

    Szerintem megérdemelt.

    Az viszont érdekes, hogy Bódi, ugyan úgy, mint ellenünk, tiziben.... ugyan úgy lőtte fölé!

    Biztos akkor és most is jól fizetett a bwin...


    Bódi: 43 ás fél méterrel fölé. Egy nagy nulla már 742 éve és 2 hónapja.
    Máté: Persze be van a feje kötve és ugye hátvéd, rúgjon csak egy lazán fogható semmit.

    A Lyon ellene meccs után couwara nem ezt vártam.
    Minimum egy 0:3 volt az elvárásom.
    Ezek után hogy várhatok íreket carráverést a béelben?
    Pedig ez minimum lenne, akárcsak a máltai klubok ellen volt.


    Egyébként hihetetlen, hogy ezzel a kerettel mi gyűjtöttük be a legtöbb címet.


    A semleges szektorban több debreceni volt (így is egy busz mennyisége alatt), mint a nekik kijelölt szektorban.


    Másnak nem tűnt fel, hogy az aranyérmek kiosztása során, miután boldog-boldogtalan kapott nálunk, az utolsó embernek, pont Vignjevicsnek nem jutott érem? Kovács Zoli adta át a sajátját, miután "erős hangon" meggyőzte edzőnket, hogy fogadja el.


    1969 óta 14 kupadöntőt játszottunk. 13-at megnyertünk


    mi a retkes faxért volt ez kiemelt kockázatú, minek kellett közpénzből ennyi rendőrt és rendezőt kivezényelni, teljesen feleslegesen. Azzal fizettetném ki a költségeket, aki ezt kitalálta. Motozó kopasz még az alsógatyámat is megvizsgálta, előttem levő gyerekkel a cipőjét vetették le, vmi faxszopó vagy 50 percig kamerázott a szektor aljáról (már le akartak menni megverni a palit). Nyilván mind a családbarát intézkedéssorozat része.


    Gratulálok az Újpestnek!
    Jobban játszottak, mint azt vártam igaz kellett hozzá a Loki is, ha a tegnap látott játék lesz az alap akkor erre lehet építkezni csak ugye tavaly is láttuk, hogy egyes meccseken kifejezetten jól és harcosan játszanak majd utána képesek 2-3 meccsen értékelhetetlen teljesítményt nyújtani, meglátjuk...


    Végig jobban akarta a csapat a győzelmet, már a rendes játékidőben is megérdemeltük volna. Ha ez a Debrecen idén, akkor sokat erősödtünk/nagyot gyengültek. Mindenesetre talán feljebb lépünk a dobogóra. Boldog voltam tegnap este, köszönöm, fiúk!


    Hatodikként lőtt, valószínűleg nem volt kijelölve, csak ő vállalta be. Nem is gond, tizit kihagyni nálam soha nem hiba.
    Csak kurva szar játékos, ez a nagy baj.


    Mészáros kiváló volt, Vadnai jó, Máté jó volt
    Jovanovic rengeteget faultolt feleslegesen ott középen meg balfaszkodott is.

    Ezzel a 3 csatárral vagy elfáradtunk a végére, de inkább rossz csere volt mert kiürültünk.

    Szal Jovanovicot nem biztos a BL selejtezőkön építeném be ha nem muszáj.
    Seydit meg jól seggbe rúgnám a kapu előtti bohóckodásáért nem ugrabugrálni kellene hanem befejelni a helyzetet. Amúgy nem volt rossz.


    Szerintem mindenki tudta minket, az edzői stábot és őt magát is beleértve. Egy tanulmány volt Kondás feje mikor bevágták miközben Máté készülődöttsmiley Amúgy nem volt vészes ez a meccs, a felkészülést jól szolgálta a BL-re, még én azt mondanám hogy a színvonal sem volt rossz, főleg ahhoz képest hogy szezon eleji meccs. Sziporkázó játékot nyilván több okból sem lehetett itt várni. Olyan volt kb. mint egy standard NBI-es meccs. Aki nem így érzi nézze vissza a Fradi két EL selejtezőjét a máltai csapattal és megtanulja becsülni ezt a mai meccsetsmiley
    Az Újpest nem érdemtelenül nyerte, végülis az első 30 percben amíg el nem fáradtak egyértelműen jobbak voltak, utána meg már kiegyenlített volt teljesen, nyerhettünk volna mi is a végén, ők is. Ők berúgták a 11-est, Mammut nem, szóval ez van.
    A Cliftonville ellen az alapján amit láttam tőlük ez a mai teljesítményünk is elég lenne valószínűleg, de ennél azért jobbat várok, szerintem jobb is lesz.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140
    http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=131656&p=1
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2349253
     
  2. avatar: ThomeeDVTK
    2014.07.12, 11:21
    A mérkőzést a Loki szektorból néztem végig. Hát mit ne mondjak, nem voltunk valami sokan. Az ultrák vagy húszan eljöttek, de nem szurkoltak, rajtuk kívül körülbelül harmincan voltunk még, ám amikor eleredt az eső, akkor sokan átmenekültek a fedett VII Bal szektorba, mivel nem volt megfelelően elkerítve a két szektor. smiley
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.12, 10:15
    Kondás Elemér: A vége igazi kupadöntőre emlékeztetett. Az első félidőben nem forogtak veszélyben a kapuk, a másodikban már azért itt is, ott is akadtak helyzetek. A tizenegyespárbaj pedig az idegek harca. Az nyer, aki jobban tud koncentrálni, jobban ki tudja zárni a külső tényezőket. Ebben ma az Újpest jobb volt, megérdemelten nyert. A mérkőzés szolgálta a felkészülésünket, bár az, hogy Kulcsár, Bouadla és Máté is megsérült, nem olyan jó. Tervezünk még igazolásokat, főként a belső védő és a bal oldali támadó posztjára szeretnénk igazolni. Nem mondom, hogy idény eleji lenne a formánk. Szerintem kissé óvatosabban fociztunk, mert kedden már nemzetközi mérkőzés vár ránk. Ettől függetlenül meg lehetett volna nyerni ezt a találkozót.


    Nebojsa Vignjevics: Természetesen nagyon jó érzés, hogy újabb kupát nyert a csapat, így kell kezdeni egy szezont! Nagyon nehéz mérkőzés volt, de erre számítottunk, hiszen véleményem szerint a Debrecen a legjobb magyar csapat, sok sikert kívánok nekik Európában, remélem, jól szerepelnek majd. Kicsit korai volt még ez a mérkőzés,, látszott is a fáradtság a játékosokon a kemény edzésmunka miatt, de ennek ellenére is jó teljesítményt nyújtottak kilencven percen keresztül, csak gratulálni tudok nekik a győzelemhez. „Fifty-fifty” meccs volt, de talán valamivel jobban játszottunk, mint a DVSC, úgyhogy megérdemeltük a sikert. Sok munka vár még ránk és szükség van még pár minőségi igazolásra, de úgy gondolom, hogy jó úton indultunk el, úgyhogy bízom a hasonló folytatásban.

    https://www.dvsc.hu/kiemelt-hirek/a-tizenegyesparbaj-az-idegek-harca
     
  4. avatar: NNS
    2014.07.11, 23:09
    Az Újpest nyerte a Szuperkupát!
     
  5. avatar: Sanyi-Hungaria
    2014.06.27, 07:09
    A bajnok Debrecen és a Magyar Kupa-győztes Újpest összecsapása 20.30-kor kezdődik – írta honlapján a két érintett klub.
    A Szuperkupa sorsa egy mérkőzésen dől el.