magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Sliema Wanderers FC 2 : 1 20:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 1.75 (4 szavazat)

játékvezető: 3.75 (4 szavazat)

hangulat: 2.75 (4 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2014.12.17, 13:39
    Kubatov Gábor: Lássuk be, az európai szövetségnek nincs oka megítélni másként a Fradit sem. Ha pár drukker huhog, azonnal büntet az UEFA, mint tette ezt a máltai meccsünk után.
    Amit aztán eltöröltek…
    KG: Ne legyen hamis illúziónk, formai hiba miatt egy nemzetközi ügyvédi iroda közreműködésével tudtuk elérni, hogy ne kelljen milliókat fizetnünk.

    http://www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/elnoki-interju/20141217/c/9081
     
  2. avatar: ingersheim
    2014.09.07, 10:00
    Eredményesnek bizonyult az FTC az UEFA Fellebbezési Testülete felé benyújtott fellebbezése az UEFA Fegyelmi Bizottsága által az FTC - Sliema Wanderers mérkőzéseken tanúsított bizonyos szurkolói magatartások miatt első fokon kiszabott fegyelmi büntetések ellen.

    Mint ismert, a mérkőzéseken tanúsított rasszista, revizionista és szélsőséges szurkolói magatartások miatt klubunkat az UEFA 20.000 euró pénzbüntetéssel, valamint részleges stadion szektorbezárással sújtotta. (További pénzbüntetést kapott a klub a játékosok által begyűjtött sárga lapok miatt, ez ellen nem fellebbeztünk.)

    Az UEFA Fellebbezési Testülete szeptember 4-én, az UEFA székhelyén hallgatta meg az FTC képviselőit, akik a jogi és ténybeli érvelés mellett röviden bemutatták a klub kirekesztés elleni kampányát, és ismertették az új stadion beléptető rendszerét is.

    A tárgyalást követően faxon, írásban érkezett meg az UEFA másodfokú határozata (indokolás nélkül) amely - a már letöltött szektorbezárás büntetés érintetlenül hagyása mellett – a klubunkat sújtó 20.000 eurós pénzbüntetést eltörölte, és hatályon kívül helyezte.

    Erre tekintettel szükségtelenné vált a törölt pénzbüntetés vétkes szurkolókra történő továbbhárítása.

    A további szükséges intézkedések megtételéről az FTC az indokolás kézhez vétele után dönt.

    Az FTC megerősíti azon elkötelezettségét, hogy – az UEFA szabályaival összhangban – zéró toleranciát érvényesít minden rasszista, kirekesztő, antiszemita, vagy szélsőséges szurkolói magatartással szemben, és kéri tisztelt szurkolóit, hogy amint a legtöbben eddig is, sportszerűen és szélsőséges megnyilvánulásoktól mentesen buzdítsák szeretett csapatunkat.

    www.fradi.hu/hu/labdarugas/nb-i/hirek/eredmenyes-fellebbezes/20140906/c/8011
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.17, 13:14
    volt akinek már ilyen jegy jutott:
    kép
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.11, 13:03
    Alfonso Greco: Már arra a tényre is büszkék lehetünk, hogy meccsben voltunk a Ferencvárossal. Tudtuk, hogy a Fradi technikailag és a játék terén is jobb csapat nálunk. Nem ezen a mérkőzésen kellett volna kivívnunk a továbbjutást, hanem a hazai találkozón, ott kellett volna veszélyesebbnek lennünk, és nehezebb helyzetbe hoznunk ellenfelünket. Amikor bementem az öltözőbe, gratuláltam a srácoknak, nem kell szégyenkezve hazautaznunk. Nem emelnék ki egyetlen játékost sem, mindenki hozzátette a magáét, de ha muszáj lenne választanom, akkor Stanley Ohawuchit említeném, ő erősebb ligában is megállná a helyét. Egyedül azonban ő sem lett volna elég ehhez, a csapat sikere az, hogy nehézzé tudtuk tenni a továbbjutást az FTC számára.


    Thomas Doll: Úgy érzem, hogy a 10 nappal ezelőtti produkciónkhoz képest jobban játszottunk az első félórában. Jobban ismerték már egymást a játékosok, frissebbek is voltunk. Aztán folyamatosan vesztettük el a labdákat, ami megnehezítette a dolgunkat. Sajnos az elmúlt szezonhoz hasonlóan nem tudjuk kihasználni a helyzeteinket, nem tudjuk könnyen megrúgni a második, harmadik gólunkat, ez nehezíti a dolgunkat. Tavaly is hasonló volt a helyzet, nem tudtunk két, három, négy góllal győzni, általában megálltunk egynél. Egyszerűen jobban kell akarnunk a gólt, határozottabban kell viselkedni a kapu előtt. Nem nyugodhattunk meg az utolsó félórára, hiszen benne volt, hogy egy újabb kapott góllal kieshetünk. Sem én, sem a csapat nem elégedett. A pozitívum, hogy egy fordulóval előbbre vagyunk, egy hét alatt pedig tovább javulhatunk. Ha nem így lesz, akkor a klubnál előbb-utóbb mindenki meg fog őszülni. A szurkolói reakciók kapcsán annyit tudok elmondani, hogy érzésem szerint nem a teljes mérkőzésen voltak elégedetlenek, hanem egyes periódusokban. Szükségünk lesz rájuk is a jövőben, meg kell találnunk az összhangot a csapat, a vezetőség és a drukkerek között. Németországban is hasonló a helyzet, ott is, ha úgy érzik, hogy nem tesz meg mindent a csapat, akkor fütyülnek. Ami a Rijeka elleni párharcot illeti: a helyzetkihasználásban nagyon sokat kell javulnunk. Nem a rosszat keresem a csapat játékában egyébként, hiszen védekezésben például léptünk előre egy hét alatt, de ha könnyedén elveszítjük a labdákat, akkor egy jó támadójáték is kevés lehet.

    forrás:
    http://www.csakfoci.hu/fradi/dvtk/node/169597
    http://ulloi129.hu/2014/07/11/nem-kell-szegyenkezve-hazautaznunk/
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.11, 13:02
    Pár észrevétel a tegnapi meccsről:
    1. a kommentátor olyan volt, mint egy mesélő
    2. csak Kukori szabadrúgásaiból vagyunk eredményesek
    3. nincs irányítónk!!!
    4. Lauth ismét végigaludta a meccset
    5. Dilavertől többet vártam
    6. pontatlanok a passzaink
    7. nincsenek beindulások
    8. nem értem, hogy mit lehet látni Busaiban és Nagy Daniban
    9. én bedobtam volna Péter Antalt, Nagy Dominikot, ők biztos jobban odatették volna magukat
    10. ennél már csak jobb lehet.. :(
    HAJRÁ FRADI!


    nem érdemelt ez a meccs összefoglalót sem. Csak egy rövidke tényközlést, miszerint továbbmentünk.
    Remélem, hogy 40e-ért nem ezt a szart kell majd néznem egész évben!


    Csukic egy kicsit ideges volt Ugraira .Azt vettem ki belőle hogy ,hogy lehet így kapura lőni egy labdát.De nézzétek meg ,mennyire flegma volt a gyerek.Eszméletlen,ezért fizetnek labdarúgókat.Nevetséges..


    Nem az volt a baja, hanem hogy Ugrai vissza akarta sarkallni a lasztit (nem sikerült), ahelyett, hogy bebőrözte volna a védőt vagy mondjuk normálisan passzol...


    Mi a véleményetek Nagy Danirol? Szerintem tegnap egész jòl szàllt be 1 labdàt kivéve jòl megoldotta a feladatàt és végre volt valaki aki nem féltette magàt a pàlyàn.


    Még azt is elhiszem, hogy valamelyest javult a játékunk, de! Ebben az anyagban nincs benne a fejlődés olyan lehetősége, amit a klub, Doll, és mi is várunk. Semmi mást nem kérek, csak a Busai-Gyömbér középpályát, annak cselekvési, és gondolkodási sebességét hasonlítsuk össze egy Besic-Pjanic kettősével...... Letaglózó a különbség, és a két bosnyák még fejlődőképes, a mieink pedig beértek. Nem azért nyavalyogtunk Leo és Jenner miatt, mert nekünk tetszett a viselkedése. Az miatt, hogy már tavaly is a középpálya szerénysége miatt nem lettünk bajnokok, és ez most még távolodni is látszik. Sajnos. Viszont a ferencvárosi lélektant ismerve, a népharag maga alá temethet mindent. Kedves Vezetők! Cselekedjetek, még most van idő, de egy újabb "Pruckneri" év borítani fog mindent.


    Teljesen egyetértek Veled! Sajnos nemcsak a bosnyák kettőshöz képest van hatalmas különbség, hanem itthon a mennyiben is 3-4 csapat (ETO, Debrecen, Videoton) középpályás sora fényévnyire lesz a mienktől.
    Sajnos tegnap is látszott, hogy ha ritkán is nyílik lehetőség egy gyors támadásra (mert az ellen nem rendeződik vissza), nincsen aki végigvigye a pályán, mert nagyon lassúak vagyunk. Örökre emlékezetemben vésődött az Újpest elleni Leo gól, mikor ő labdával gyorsabb volt, mint Böde, avagy az újpesti védők labda nélkül.

    Hiába lesz csapatjátékunk, ha gondolatban és cselekvésben nagyon lassúak leszünk. Nem lesz váratlan húzásunk, hiszen Gerzsonon kívül (aki szerintem sajnos Buzsákly II lesz) senki sem tud a jelenlegi keretből cselezni, avagy beadni.

    Hajrá Fradi!


    Nem játszottunk jól, de a máltaihoz képest lényegesen stabilabb volt a csapat. Néhol már-már látszódott egy kis tudatosság is. Voltak biztató jelek, azonban egyértelműen megfigyelhető még az összeszokottság hiánya (két játékos egyszerre indul be ugyanarra az üres területre, a játékos mellé/mögé érkező passz stb), de én nem temetném a csapatot.
    Aki pedig a Cukic-féle kiborulást arra hozza fel, hogy szar a csapatmorál, vagy nem értette a szituációt, vagy nem focizott még életében komoly téttel bíró, szoros meccsen - ugyanis kb. tízszer elmutogatta két percen belül, hogy azon akadt ki, hogy 2-1-es állásnál, mikor létszámfölényben vagyunk, miért kell a kontratámadásnál sarkalgatni, ráadásul szarul.. A helyében én is elküldtem volna az illetőt a jó büdös picsába, pedig én hozzá képest egy türelmes ember vagyok.
    Az igazolásba nem mennék bele, én adnék még időt a srácoknak.
    A szurkolás (főként a meccs elején) már-már régebbi időket idézett, előkerült egy-két olyan dal, amit a mennyeiben ezer éve nem hallottam, mert az anyázás és társai mennek helyette, örülnék, ha mindig tartani tudnánk ezt a szintet, lehet szellemesen és kulturáltan is zrikálni az ellenfelet (lásd a szkenner ügyet, mennyivel jobb volt így, mintha anyázni kezdtünk volna - bár egy idő után unalmassá vált, a sokszori ismételgetéssel veszít a súlyából). A szkenner dologba nem megyek bele, mindenkinek lehet véleménye, és azt nem kell erőszakkal egymás torkán lenyomni - én személy szerint tenyereltem, nem fájt, és kint leszek minden meccsen, ahol időm engedi (tudom "csak" oldallelátós - most épp családis - vagyok stbstb), de nem fogom kevésbé Fradistának tartani azt, aki ezt nem teszi meg.
    Két dolog miatt szégyelltem magam tegnap borzasztóan: egy nyertes meccs, és egy továbbjutás után nem kifütyüléssel kéne a csapatot az öltözőbe küldeni. Lehet, hogy nem volt meggyőző a meccs, lehet, hogy többet vártunk, nem is kellett volna őket úgy ünnepelni, mint valami nagy produkció után, de a füttyszóért én szégyelltem magam mindenki más helyett. A másik pedig 5-6 szurkolótársunk, aki nem állt sorba, mikor az észt osztották. Hogy a metró oldalát csapkodják, és ordítozzák a faszságaikat, ám legyen, ezt is feleslegesnek tartom, de még szemet lehet hunyni felette, de hogy egy csendben üldögélő leányzót kezdjenek el inzultálni, csak mert "jól nézöl ki cica".. És ami még szomorúbb, hogy a körülötte álló 18-20 éves korosztály ezt még szórakoztatónak is találja. És pont pár ilyen barom miatt lett újra egy metrónyi Fradi szurkoló leállatozva..


    Kicsit lenyugodva a tegnapi meccs után...
    Kezdjük a kevés pozitívval..
    Dilaver személyében szerintem meg lesz oldva a jobb oldali védekezés..voltak neki is hibái,de ezt még az 1 meccsnek lehet betudni szerintem.(Ohawucsinak nem sok normális megoldása volt,talán Dibusz védésénél hallottam először.)
    Kuku nálam pozitív meglepetés volt..ugyan voltak eladott labdái,de Somának adott labdája nálam már Leo magasságokban volt és ami leginkább tetszett,az hogy úgy néz ki lesz aki ha üresen áll a kaputól 20-25 méterre szemben akkor tüzel és nincs rossz lövőtechnikája.+Szabadrúgásai nagyon veszélyesek lesznek.
    Nalepa..nem nagyon volt próbára téve,remélem hoz idővel egy félMateos szintet és akkor erősség lehet.
    Bosnjak..csalódás volt ma nekem,de szerintem ennél többet tud.
    Lauth...háát..első 10-15 percben mintha felhúzták volna,labdával folyamatosan gyorsan közlekedett,de a maradék időben eltűnt,igaz még így is 3 kapufát rúgott...Vele még várnék,de eddig csalódás.
    Nagy Dani..szerintem jobb lesz ha inkább hagyjuk.
    Ugrai..jobban örültem volna,ha egy ilyen "felkészülési" meccsen inkább Csilus Ádámot próbáljuk ki.
    Negatívumok(Tömören inkább).
    Óriási csalódás,hogy befér a csapatunkba(KEZDŐNKBE) Ugrai és Busai..
    Nem sok kreativitás volt,csak Kukotól jöttek néha-néha a forintos labdák..
    1-1 ellen nem próbálkozunk,pedig most adott volt rengetegszer a helyzet.
    Remélem 1 hét múlva összeszedettebb lesz a csapat és összeszokottabb még ha csak egy héttel is..és nem várok csodát,mivel tisztába vagyok az erőviszonyokkal..abban bízok,hogy egy kedvezőbb eredményt eltudunk érni,ami már meglepetés lenne,sajnos..
    Összességében csalódott vagyok,de bízok benne és tudom,hogy ennél lesz sokkal jobb is.
    Hajrá Fradi!


    Majdnem mindenki azt irkálják itt,hogy jobb volt a csapat mint Máltán.Szerintem meg hazai pályán legalább olyan rosszak voltunk,borzasztó szégyen lett volna,ha hazai pályán is úgy megaláztak volna bennünket mint odakint.Ne felejtsük el ez egy Máltai csapat volt,3-4 góllal kellet volna simán győzni.Sokan írják itt a kapufákat,ha bemegy és,ha Dibusz nem fogja azt a nagy lövést,akkor most nincs miről beszélni.Az is szomorú számomra,hogy hazai pályán egy Máltai csapat ellen beszorultunk az utolsó percekben és nagyon vártuk már a sípszót,sőt időhúzó cserét kellet alkalmazni.Ne feledjük a TV -be Vukovics is azt mondta,hogy ez a Máltai csapat biztos kieső lenne az NB-1ből,hát itt tart ma a Ferencváros,de bízzunk benne lesz még ettől sokkal jobb is.


    Egy fél-amatőr csapat ellen épphogy továbbjutottunk és legyen fieszta,
    mint múlt héten a diósgyőrnél? Hiába nyertünk, nagyon gyengék vagyunk,
    félek, hogy a Rijeka meg fog minket alázni...
    Amúgy én is kíváncsi lennék a többiek véleményére, akik szerint csak pár 100 fradista van a szkenner ellen.. A szurkolók 90%-a fehér pólóban volt és a "Kubatov nem kell a szkenner" rigmust is kb mindenki énekelte... Ez hasonló a paks elleni utolsó meccsre, mikor mindenki azt mondta, hogy szurkolni fog a meccs elején is, ehhez képest az első 15 perc síri csendben telt el...


    Mit ad Isten(!): Az 5000 tenyerelő Fradistából pont "nem ért rá" 4500, hogy kimenjen -jó pár év után az első hazai EL meccsünkre... Még szerencse, hogy a hülye "fehér pólósok" pont ráértek, így legalább volt elvétve egy kis foci hangulat...
    Tisztelet annak a párnak, aki kivétel!
    Ui.: Köszönöm a hangulatot a FRADISTÁKNAK!


    2 gól, 3 kapufa! Ha bemegy a 3 kapufa, akkor mindenki tapsikolna!
    2 gólos lenne a Lauth, s rögtön ő lenne a legnagyobb spíler!
    1 gólos lenne Csuka, aki itt a király lenne!
    Nagyon kérek mindenkit aki most a győztes meccs után is fröcsög, hogy miután kivertük a Horvátokat, ne bújjanak meg a sarokban , hanem tessék majd kiállni, hogy tévedtem!!
    Amennyiben nem sikerül, én is ezt fogom tenni !


    Remélem sokszor megélem még, hogy győzelem miatt kell szidni a csapatot. Ami itt folyik, az már komédia.
    Nézzük végig.
    1, Győztünk. Kit érdekel, hogy hogyan? Felőlem hozhatunk minden meccset két öngóllal.nem érdekel, 10 év után bajnoki címet akarok!
    2, Ez a keret bőven elég lesz az MB1-be. És még fog jönni igazolás,ezt előre megmondom.
    3, Kubatovot is megint megtaláltátok. Miért? Ő hozta a játékosokat? Ő küldte ki Doll-t, hogy nézze meg Nalepát meg Havojicot, és a fejéhez pisztolyt szegezett, hogy mondja azt, hogy jó játékosok. De nem baj, takarodj Kubatov..jöjjön valaki más, aki lenyúlja a kassza felét. De egyébként Kubatov hagyta ki a helyzeteket, szerintem a gólnál is ő hibázott...
    4, Dollt is megtaláltátok. Egy győztes meccsen. Mondjuk ő is sok ziccert kihagyott, az ő hibája, hogy Somália a labdát nem bírja eltalálni.
    5, Van olyan játékos, aki egy hete van itt, a legtöbben 2-3 hete. És itt mindenki azt várta, hogy 5-6 góllal nyerünk.
    6, Szétvertük a tavalyi csapatot? Mit vertünk szét rajta? Leo szopkodásával le lehetne állni. Fél évet játszott a pali, volt vagy 3 gólpassza, meg 4 gólja, abból kettő tizenegyesből. Nagyon szép dolgokat tudott a labdával, de inkább a csapat, mint egy ember. Márpedig az biztos, hogy késett, bulizott, és pofozta Diallot. Pletykák alapján Zumdickot is ütötte, és nem volt hajlandó buszra szállni. Nem csapatember az ilyen. Nélküle is megnyertünk 28 bajnoki címet, megint menni fog! Jenner képes volt váratlanra, de mindenki belátja, hogy az utolsó féléve szinte nulla. Besicet pedig nincs olyan csapat Közép-Európába, aki megtudná tartani. Pavlovic pedig még mindig kérdéses.
    7, Eddig volt egy Leonk, de nem tudott kinek labdát adni, most van, akinek tudna labdát adni, de nincs LEo. Reméljük Gera ezen változtatni fog.
    8. A védelmet össze fogja rakni Doll. Tavasszal is összerakta. A struktúra megvan, csak a bábuk kellenek hozzá, azok megvannak. Bosnjak helyett én Böniget játszatnám.
    9, Kukuruzovicnak voltak szép labdái, és jó ívelései is, nem lesz rossz.
    10, Kurvára megbasszuk a horvátokat! Csak a Fradi!


    Az meg,hogy meg sem köszönték a buzdítást a meccs végén,korona a gyalázatos szereplésükre!
    Az állitólagos csapategységről pedig mindent elmond Csukics és Ugribugri veszekedése a pazar sarkazás után!
    Szép jövő elé nézünk!


    Akkor leírom már énis, hogy hogyan láttam, bár gondolom mindenknek eltér a véleménye, nincs is ezzel gond.
    Dibusz: sok dolga nem volt, Ohavucsi lövését nagy bravúrral védte
    Dilaver: nekem tetszett a játéka, párharcait nagyrészt megnyerte, előrefelé kell még fejlődnie.
    Mateos: szokásos jó teljesítményt hozott
    Nalepa: alapvetően nem volt rossz szerintem, össze kell szokniuk Mateossal. fiatal, 21 évesen még sokat fejlődhet
    Bosnjak: kicsit olyan volt nekem mintha meg lenne ijedve, a végére kicsit összekapta azért magát. a felszabadításai elég szarok voltak
    Gyömbér: rizikómentesen csak a tutit játszotta meg. több veszélyes kontrát is megállított
    Kukuruzovic: látszik rajta, hogy jó képességű, de még nem érzi a többieket, nagyon nem. Emiatt sok labdát szórt
    Somalia: küzdött, hajtott, sokat kapott az ellenféltől. Ezenkívül sokat nem tett hozzá, sok technikailag gyenge megoldása volt, de tőle nem is várom a penge dolgokat.
    Ugrai:végre láttam benne akaratot, gondolom nem akar kölcsönbe menni. A sarkazásos hülyeségeit remélem hamar elfelejti, vagy tanulja meg rendesen.
    Lauth: szerintem jó volt, okosan mozgott, igazi rutinos csatárként. Pechje volt vert két kapufát, meg Busairól kipattant az elején a gólbatartó lövése.
    Busai: nekem nem tetszett a játéka, de lőtt egy gólt. Fene tudja.
    Böde: nem volt jó
    Nagy Dani: benne látok fantáziát, de nem tudom mi lesz belőle
    Cukic: nem sokat volt fenn.

    Én nem temetem a csapatot, kiegészülve a ma hiányzókkal( Gerára és Havojicra gondolok főleg, esetleg Buzsákyra) jó lehet ez. Azért remélem Pavlo plussz egy gyors ember érkezik még.


    Hát ez tényleg gyenge volt. Javulás azért volt valamennyi. A máltai f.s teljesítmény után legalább most már sz@rok voltunk. Azzal együtt nem kéne kurv@gyengézni, mert ezzel csak olajat öntünk a tűzre és még görcsösebbek lesznek.

    Az újak közül Dilaver és Kukuruzovic szerintem jók lesznek bár még kell nekik egy kis idő, amivel szerintem most igencsak szűkében vagyunk. Leo és Jenner nélkül nincs semmi kreativitás a csapatban.
    Nagyon sok minden visszafelé sült el: Leo elment, Jenner elment, Besic elment, Pavlo...talán marad. Ez így nagyon kevés lesz, főleg ha tényleg nem akarunk igazolni. Remélem ez a kijelentés csak egy blöff volt a vezetőség részéről, hogy Radót elhozzuk vagy valaki hozzá hasonló gyors játékost, így javítva a tárgyalási pozíciónkat.

    Gera ha renbejön akkor erősítés lehet, csak bírja a lába. Buzsáky is remélem rendbe jön. Túl sok a talány és talán nem kellett volna bajnoki aranyat emlegetni amíg biztos alapok nincsenek.Ez így felelőtlensé volt.

    Sok minden összejött most egyszerre. Most kéne erősnek lenni és összetartani.


    Most már otthon és pizsiben, de az indulatok bennem vannak.
    A többire (sebesség+pontosság hiánya, összeszokatlanság stb.) minden félét lehet mondani és még el is fogadom, de igazán az bosszant, hogy az egész meccsen összesen csak 15-20 perc volt, amíg volt lendületünk, amíg volt valami tűz a játékban és az is több részletben, szét aprózódva. A többi 70-75 percre nincs mentség. És magunknak tettük izgalmassá a végét. Az első gól után szépen bepihentünk. Figyeltem Dollt, az agyát szétb..ta az ideg, mert láthatóan nem azt csinálták, amit megkövetelt.
    Hoztuk a kötelezőt, de a következő körben kiderül, idén mennyit ér a csapat: megint a bronz a reális cél vagy átlépjük az árnyékunkat és tényleg bajnokesélyes lesz a csapat.


    Ugrait fejben kell összeszedni, tehetséges, de volt három-négy olyan szituáció, amit elflegmáskodott. Lauth jó, de kell mögé középpálya. Az még nincs. Dilavert gyenge volt, fogjuk rá, hogy első meccs. Mateos, Nalepa rendben lesz, Bosnjak nem érezte. Remélem, hogy csak ma. Gyömbér sajnos kevés vezérnek. Busai szintén gyengécskre. Kukurozovic-ban bőven van még. Somalia semmit sem mutatott ma. Nagy küzdött, reméljük elkapja a fonalat. Böde is küzdött, de sajnos ő bőven Lauth mögött van. Második számú csatár. Cukic-csal szintén padról beszállva kell számolni. Kevés volt, a kötelező megvan, kicsit több szerencsével ötöt rúgunk. Doll majd felrobbant a kispadon, folyamatosan ordibált, hogy előre. ELŐRE. Erre állandó lassú visszapasszok miatt állt a játékunk. Néhány kivételt leszámítva. Több kell, de a Rijeka ellen is látok esélyt.


    Szomi a végén már kezdett labdával a kapu felé rontani, de a meccs háromnegyedében nem kapott labdát, vagy nem fordult le azonnal, s helyette visszapasszolt.


    Somalia szerintem meg pont, hogy az egyetlen lendületes játékosunk volt, nem véletlenül rugdosták fel 10 percenként.


    Szerintem egyébként Nalepa nem volt olyan rossz. A gólt is Dilaver és Mateos hozta össze.

    Dilaver bement Mateos emberére - szerintem neki a hosszúra kellett volna, ahol üresen maradt a szobafestő srác és bebólintotta.


    Lauth rengetegszer mozgott nagyon jól, de alig kapott labdát, mert valamelyik okostóni mindig megállt és visszafelé passzolt. Helyszínen ez látszott.


    Ki lett jelentve, hogy a bajnokság a prioritás, vagyis az első fordulóra tervezik a forma és erőnlét időzítését. Az még 2 hét, most jön a frissítés és a taktikai elemek. Doll ugyanígy kezdett télen és szépen összerakta a taktikát, erre most is képes lesz. Nem 2 meccs után kell játékosok tudását megítélni, hisz senki se felejtse el Besic és Jenner is 2 meccs után el lett küldve a sunyiba! Én azt mondom nyugi, Dollnak tavasszal is kellett 4-5 forduló, és most is kell idő amíg összerakja a csapatot.


    A második félidőben a felezővonalnál lévő szektorból, ahol nem ült senki, kettessével adagolták ki a Löwenbrau söröket a biztonságiak szendvicsekért cserébe. És az ott lévő épületben sem meleg teát mértek ki..
    Döbbenet.

    forrás:
    http://ulloi129.hu/2014/07/10/elo-sliema-elleni-visszavagorol-0-0/
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2014.07.06, 12:50
    Szurkolótársaink! B-Közép!

    A Ferencváros szervezett szurkolói csoportjai demonstrációt szerveznek a jövő hét csütörtöki Sliema Wanderers elleni UEFA kupamérkőzés előtt!
    A Ferencváros Tábora újra összefog, hogy bebizonyítsuk, minket nem lehet elnyomni, a szurkolókat nem lehet lecserélni!

    Tiltakozunk a bevezetésre került beléptetési rendszer és minden olyan intézkedés ellen, ami fanatizmusunk ellehetetlenítését szolgálja! Célunk, hogy az új stadion is Szentély lehessen, ahol helye van minden szurkolónak, ahol helye van annak az utánozhatatlan hangulatnak, amelytől a Ferencváros a Ferencváros, és amelyet most száműzni akarnak a lelátóról!

    Kérünk minden csoportokkal szimpatizálót, a Ferencváros vezetésének jelen intézkedéseivel nem egyetértőt, hogy csatlakozzon a fanatizmusért, a józan ész szerinti szurkolói hagyományok megőrzéséért indított akciónkhoz és egységesen fehér pólóban, 18:00 órakor találkozzunk a Keleti pályaudvarnál, ahonnan együtt vonulunk a Puskás Ferenc Stadionig.

    A demonstráció pontos menetéről később adunk tájékoztatást! Kérjük, figyeljétek oldalunkat!

    A mérkőzésen pedig tiszta szívből, teljes erőből buzdítsuk szeretett klubunkat és hajszoljuk győzelembe a csapatot! Együtt erősek vagyunk, mutassuk meg mire képes a Fradi tábora, ha összefog!

    Legyünk minél többen, tartsatok velünk!

    Hajrá Fradi!

    Szurkolók Személyiségi Jogok Nélkül

    forrás:
    https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=329470417217300&id=326198567544485&fref=nf
     
  7. avatar: NNS
    2014.06.23, 22:16 (szerk.: 2014.06.29, 21:39)
    EL-jegyinformációk
    Június 30-án kezdi meg klubunk a jegyárusítást a Sliema Wanderers elleni hazai Európa Liga-selejtezőre.

    Június 30-án, hétfőn megkezdjük a jegyértékesítést a Sliema Wanderers elleni, július 10-iki hazai Európa Liga-selejtezőre, amely a Puskás stadionban lesz. Az első két nap csak új szurkolói kártyával rendelkező drukkereink vehetnek belépőt. Az online foglalás július 2-től indul.

    A jegyeket megvásárolni – figyelembe véve a fent említett, új szurkolói kártyával rendelkezőknek szánt akciót - június 30-tól kezdve minden nap – tehát hétvégén is! - kizárólag a régi Jegyelővételi és Regisztrációs Központban (Üllői 102.) lehet 10 és 18 óra között, illetve a mérkőzés napján a Puskás Ferenc Stadion jegypénztáraiban.

    Tisztelettel arra kérjük a drukkereket, hogy a vásárlásra vigyék magukkal a régi szurkolói kártyájukat is, hiszen ahogy azt korábban jeleztük, a Puskás Ferenc stadionban megrendezett mérkőzésekre csak a régi kártyával lehet jegyet venni (az új szurkolói kártya felmutatása az első két nap akciójához kell). Amennyiben nem rendelkeznek a régi szurkolói kártyával, úgy ezt a problémát kollégáink a helyszínen megoldják.

    Az Online Jegyfoglaló rendszer július 2-ától áll ismét üzembe, tehát szurkolóink akár az interneten keresztül is lefoglalhatják helyüket a Puskás Ferenc Stadionban.
    A Sliema Wanderers elleni mérkőzés jegyárai megegyeznek a 2011-es nemzetközi szereplés során meghatározott jegyárakkal.

    FTC-Sliema Wanderers, Európa Liga, 1. selejtezőkör
    Albert-szektorok – 4000 Ft
    B-Közép szektorok – 3000 Ft
    Családi szektorok – 2500 Ft
    Nyugdíjas/Diák – 2000 Ft
    VIP Bronz – 9000 Ft
    VIP Terasz – 15 000 Ft (korlátozott számban)
    VIP Boksz – 30 000 Ft (korlátozott számban)
    Vendégjegyek – 3000 Ft

    forrás: http://www.fradi.hu/hu/12-/jegyek/el-jegyinformaciok/20140629/c/7417
    2014. június 29.
     
  8. avatar: pancso
    2014.06.23, 16:39 (szerk.: 2017.07.10, 18:21)
    Egyik legszebb helyen lévő stadion a rijekai, amit életemben láttam!
     
  9. avatar: NNS
    2014.06.23, 14:49
    Ha továbbjut a Ferencváros, a HNK Rijeka-val játszik a 2. fordulóban.