magyarfutball.hu

Vasas-Híd - Ferencvárosi TC 2 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: KPTomi
  2021.12.17, 23:40
  Köszi! Nem valami nagy ötletességre vallott, ezt jelzi a nézőszám is...
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2021.12.17, 17:40
  Búcsúzik a Puskás Ferenc-, korábban Népstadion. A Vasas ez alkalomból úgy döntött, hogy a Ferencváros elleni mérkőzését itt rendezi meg, megspékelve egy öregfiúk találkozóval. Így a rendezvény a régi idők kettős rangadóira is emlékeztet egyben.

  2011.08.17
  https://ulloi129.wordpress.com/2011/08/27/a-nepstadion-tortenete-ferencvarosi-szemszogbol/#more-60816
   
 3. avatar: KPTomi
  2021.12.17, 14:20
  Ez a meccs amúgy mitől volt kettős rangadó?
   
 4. avatar: magyarfutball.hu
  2017.09.24, 16:13
  Fölösleges bármelyik játékost külön kiemelni a szarsága miatt, itt most ennél sokkal nagyobb a baj!!

  Nincs csapat, nincs összetartó közösség, akik legalább egymásért küzdjenek, totális fejetlenség, tanácstalanság, káosz uralkodik a pályán. Sürgősen kell ide egy kemény kezű, profi edző aki rendet tesz az öltözőben!!!!!!!

  Oláh mozgására hívnám fel a figyelmet…aki nézte a helyezkedését, láthatta, h szándékosan elbújik, képtelen megelőzni bárkit is. 90 perc alatt 3x találtuk meg labdával mindet elügyetlenkedte…kérdezem én: MIÉRT VAN FENT immár 7×90 PERCE?
  Azért Rósa és a többiek is ügyesen elbújnak, borzasztó a mozgásunk, második hullámban is mindig a katasztrófálisan helyezkedő vasas játékosok érkeztek. Sajnos Nagy Tamás hiába bizakodik, ebből nem lesz semmi. Heinz Schembri, Andrezinho és Abdi volt, akiknek a focit köszönhettük, ők elmentek, ezzel vége. Egyedül Tóth Bence és Somalia képes futni és küzdeni, embert megelőzni, szerelni!!! Sajnos ma mindenki erősebb nálunk az NBI-ben…ne áltassuk magunkat, h erős a keretünk, mert nem az, csupa botlábú, aki még mindig abban bízik, h majd valaki megoldja, de az említett személyek már nincsenek :(

  Csak a pozitívumokkal szeretnék foglalkozni.
  Jova magabiztosan védett.
  Fülöp és Tóth jól játszott.
  Pont.
  Még egy jelenetet emelnék ki. Amikor Rósát lecserélték és Bencéhez került a kapitányi szalag, ő körülnézett és felhúzta a karjára. Ekkor azt hittem, hogy egy új vérbeli kapitány született, de sajnos tovább kellett adnia.

  az nagyon cink volt.csizihez került végül,de minek…

  Minden tiszteletem Fülöpé és Svábé. Tóthot azért nem mondom, mert neki illene most már mindig így játszania, sőt akár jobban. A két védő szerintem nem vallott szégyent. Fülöpön ráadásul azt éreztem, hogy egy Fradista van a csapatban végre. Ment amíg a seggén nem vette a levegőt. Támadott, megoldotta hátul a feladatait, ésszel játszott. Egy jó csapatban még jobb lehetne. Jovanovic játéka sem volt teljesen reménytelen.

  535 perce nem bírtunk normális gólt rúgni, mindössze egyet tizenegyesből, azért ez több, mint szánalmas…
  Ami pedig igazán elkeserítővé teszi az eddigi szereplést, hogy eddig a konda volt az egyetlen valóban nehéz ellenfelünk (még esetleg a Honvédra foghatjuk rá ezt). Így csak azt a kérdést tudom ismételgetni, hogy KIT FOGUNK MEGVERNI???

  A tavalyi, nem túl acélos (lásd a 10 vereséget) csapatból a legjobbak elmentek, aki meg mégis maradt azt kiraktuk.
  Meg ott van az örök pénz kérdés. Oké, nincs pénz, DE! Azt ígérték Kubatovék, hogy ha tiszta és rendezett körülmények lesznek, akkor majd lesz. Nos, az átvilágítás immár véget ért, úgyhogy jogosan merül fel a kérdés, hogy hol vannak az ígért szponzorok? Egyébként lehet neki írogatni a facebook-on, de tekintve, hogy nem tőlünk kapja a fizetését, úgysem lehet többet várni, minthogy kiszúrja a szemünk a hangzatos semmivel – sajnos ez van, jelenleg mi, szurkolók számítunk a legkevésbé a Ferencvárosnál. Hozzánk képest múlt nélküli, jelentéktelen szurkolói bázissal rendelkező csapatok prosperálnak, úsznak a pénzben, nálunk pedig már időtlen idők óta képtelenek az aktuális vezetők akár üzleti, akár érzelmi alapon megteremteni a magyar szinten eredményes szerepléshez szükséges feltételeket. A vezetőink felelőssége elsősorban ebben rejlik.

  A csapat körül pedig nyilvánvaló már, hogy nem csak edzőkérdés, hanem annál sokkal nagyobb problémák vannak, és ami a legrosszabb, hogy nem látom, hogyan tudnánk kilábalni ebből a helyzetből drasztikus átalakítások nélkül…

  Lórinak elég lenne pár meccs a fakóban, h. helyreálljon az önbizalma.

  Nehéz éve van: sisa jegelte (hogy jogosan-e, azt nem tudjuk, de Grúz Tomi is azt mondta, h. gyomorideggel ment a sisa-féle edzésekre), hosszas huzavona után, sérülten, edzéshiányosan érkezett, affér Abdival, az edzőt, akiben megbízott menesztették, az EL-es 3 gól után sikerélmény hiánya stb.

  Tök mindegy most már ki az edző. 1 győzelem kellene, egy mázlis vagy kiszenvedett apró győzelem. Ennyi kéne és megindulnánk felfelé. Tegnap is mutattak 1-2 focihoz hasonló dolgot, de a norvégiai kiesés óta folyamatosan balszerencsénk van.
  Jobb ez a csapat mint a helyezése mutatja.

  isteny bizony nekem mind Prukner, mind Nagy Tamas szimpatikus emberileg, sot azt is alairom, hogy a keret kialakitasaban nagy szerepett jatszott a penz, illetve annak hianya, de….tenyleg ennyire nincs egyikuknek sem onkritikaja? en azt vallom, hogy ha egy edzo mebukik, abban a masodedzonek is bizony szerepe van….O kapott meg egy lehetoseget az elettol, nem elt vele….de meg hany lehetoseget akar? nem lenne itt az ideje felvallalni a sajat felelosseget is es bevallani, hogy nagy hiba volt a fel kaposvart idehozni? hogy nagy hiba volt sokadrendu brazilokat igazolni? hogy a felkeszulest elszurtak, a jatekosoknak nulla az eronlete? oszinten szolva fogalmam sincs, hogy mas edzovel jobb lenne-e, tudom ez a keret maximum a kozepmezonyt celozhatja meg, azt is szerencsevel, de en akkor sem birom ezeket a nyilatkozatokat hallgatni….

  https://ulloi129.wordpress.com/2011/08/28/elo-kozvetites-a-vasas-elleni-merkozesrol
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
  2014.12.06, 19:24
  Ez volt a "bajnoki búcsú a Népstadiontól", az utolsó "kettős rangadó".