magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 1 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.29, 14:57
    Félek tőle, hogy a mesteredző zseniális szakmai és emberi húzásain túl anyagi szempontból is sokkal nagyobb baj van, mint ahogy azt mi hisszük.

    Nem lepne meg, ha kiderülne, hogy egyáltalán nincs semmi pénz erre a szezonra, ezért a játékosok nem edzenek rendesen, és ezért akarjuk eladni a két piacképes játékosunkat. Az, hogy ezt ilyen lejárató kampánnyal csinálják, valószínűleg azt a célt szolgálja, hogy az emberek könnyebben elfogadják az eladásukat.

    Szerintem nagyon egyszerű a képlet.
    Kubi hiába jár OVI nyakára, egyelőre egyetlen ütős támogató sem lett ideirányítva.
    Pénz nélkül meg csak az időhúzás megy, ez pedig totál kihat a fejekre, a csapat körüli viszonyokra.
    A nyáron azt ígérték a játékosoknak, hogy minden járandóságukat megkapják, ehelyett megy az újabb, meg újabb póthatáridő…

    Ezek után miért csodálkozunk, hogy még azt sem nyújtják, amire normális viszonyok közepette képesek lennének…

    Most nézem az nso-n a Raniloviccsal foglalkozó cikket. Pontosan, szinte szó szerint azt írják benne, amiket tegnap meccs után mondtunk, illetve amiket hetek óta én magam is írogatok vele kapcsolatban többek között ide. Nevezetesen, h 5 forduló alatt 7 pont ment el rajta (lassan már az az ember érzése, h direkt csinálja…), amivel még egy ilyen töketlen, impotens, katasztrofális mezőny- és támadójáték mellett is lenne 9 pontunk, amivel a középmezőny elején állnánk. Ez még így is egy gyenge rajt lenne, de korántsem kéne 5 forduló után a kiesésről beszélgetni… Ezzel együtt sem varrnám egyedül az ő nyakába ezt a soha nem látott, méltatlan és szégyenteljes vesszőfutást, de a számok és a tények sajnos makacs dolgok. Továbbra is azt mondom amit hetek óta, h Ranilovicsot el kell távolítani a kapuból (csapatból), ha nem akarunk minden meccset minimum 1 gólos hendikeppel kezdeni. Helyette pedig egyértelműen Végh, de már azt mondom, h a labdaszedő sráccal a kapuban is jobb eredményeket érnénk el…

    Felix, Oláh, Pölő, Somália 1 gólra voltak képesek 5 forduló alatt. Abdit azért nem említem, mert nem a keret tagja már…

    Heinz és Schembri távozásával elmetnt rengeteg gól és kreativitás. Akkor, azt kérdeztük: tudjuk-e majd pótolni őket??? Most már kijelenthető 356 perc gól nélkül, hogy NEM!!!!!!!!!!!!! Sajnos ez a vezetőség és az edző hibája.

    Oláhban és Pölőben én többet látok, de Felix és Somália csak eléggé gyenge.

    Nézzétek már vissza a meccset! oláh több labdát is kapott, de vagy húsz méterre pattant tőle, vagy eladta! MIT LÁTTOK BENNE?
    Egy csatárt a góljai minősítenek, neki bajnokin még nem sikerült!
    Ne gyertek a két szoros védő dumával, mert amelyik csatár ezt nem képes megoldani, az nem való ebbe a csapatba! Sok mozgás, védőktől elszakadás, de hát erre ő képtelen. Kapott egy elérhető kiugratást, de el sem indult rá! NEM FRADI SZINTŰ, mint sok más játékos is.

    Ha nincs középpálya ahonnan labdát kapna a csatár, még a legjobb támadó se tud gólt lőni. egy támadónak nem az a feladata, hogy 3-4 védőn átmenjen egyedül és gól lőjön…ilyen gól nagyon-nagyon ritka. Egy csatárt ki kell szolgálni és ha nem rúgja be, akkor mondhatjuk, hogy gyenge. Bár tegnap valóban nem volt Oláh se acélos.

    Lóri teljesítményére is egyszerű a válasz, csakúgy mint szinte a teljes csapatéra. Egy szó : ERŐNLÉT. Ennyi. Lórinak még a többieknél is gyérebb a kondija – pedig a többieknek is kőgyenge – ezért ilyen gyenge a produktuma. Ha egy csatár nem kap labdát hátulról akkor vissza kell neki lépnie labdákért, vagy szereznie kell neki az ellenfél védőitől. De ehhez megfelelő erőnlét szükségeltetik. Lóri meg nem kapott megfelelő kondit Prukitól. Csakúgy mint ahogy a többiek sem. Akkor meg mi a faszekercét’ várunk Lóritól és/vagy a többiektől.? Kíváncsian várom, hogy a csapatnál mikor esik le, hogy gyakorlatilag Pruki ” szakmaisága ” miatt égnek a pályán…

    Ez okés, csak most most van. Lórinak 15 perc után fullizzadt volt a meze, a haja és az arca.Szegény erőlködött Prukiért ezerrel de alig bírt futni ahogy haladt előre az idő. És ez pontosan tegnap volt. És kit érdekel h Lórinak milyen volt a kondija Kaposváron 4 évig! Most most van! Vágjon 15 fát mert ezért hoztuk. Bár ilyen kondival érdekes lesz. De Pruki nyomatja vele 90 percig. Magyarul akaratlanul is égeti. Őt is.

    Ok,hogy hibázott a kapus,mert miért próbálta maga elé ütni,vagy megfogni ezt a lövést,de könyörgöm,hol voltak a védők? Nézzétek meg a visszajátszást kb. 15 másodperc eltelik mire Csizi bekerül a képbe,hogy mentsen,de akkor már 4 honvédos volt ott!
    Ötlettelen ,gyenge játék,azt sem tudtam ezek mit akarnak játszani,össze-vissza szaladgáltak!!!
    Edző csere kell sürgősen,mert elúszik a szezon,egy keménykezű emberke,aki ezeket a “sztárocskákat” elküldi a picsába (Rósa,Csizi,Balog,Oláh,Junior,Tóth,Félix)

    Nem kell örökké a pénzzel meg a kukázással elütni a dolgokat!
    A Pécs hogy kukázott?
    Jobban.
    A Kaposvár, hogy kukázott?
    Jobban.
    A Pápa, hogy kukázott?
    Jobban.
    A DVTK hogy kukázott?
    Jobban.
    A Siófok, hogy kukázott?
    Jobban.
    ((Honvéd, hogy kukázott?))
    (Jobban.)

    Még ehhez is ostoba volt a májesztró!

    Tegnap még a bíró is nekünk fújt…
    A játék azonban kilátástalan volt ! A leggyengébb az eddigi gyenge meccsek közül !

    Ranilovic – tehetett a gólról, maga elé ütötte, ifiben is tanítják, hogy minimum felfele vagy a kapu mögé kell. Véghet a kapuba!
    Junior – megoldotta a dolgát, sokat futott, most jól védekezett, vele nem volt baj
    Grúz – az első félidőben hiba nélkül játszott és a védelem legbiztosabb pontja volt, a másodikban volt egy-két apró hibája, ami után Prukner azonnal le is cserélte, de valószínűleg megsérülhetett, ezért
    Otten – nem ez volt a a legjobb meccse, az első félidőben többször átjátszották, a másodikra már stabilabb volt
    Sváb – első játékrészben jó volt, a másodikban érthetetlen, mintha elfogyott volna az erőnléte, rendre elment mellette Danilo. én még adnék neki esélyt
    Maróti – a szokásos. kevés labdát szerez, ennél többet ad el. pár szabadrúgást kiharcolt, de ennyi
    Jovanovic – védekezésben nem volt vele baj, a támadáshoz nem tudott hozzátenni
    Rósa – a középpálya legjobbja volt, szerzett labdákat, jól is passzolt, veszélyes lövése is volt, sőt még a végén a balhéban is főkolompos volt szokásához híven smiley
    Tóth – Bartha-szindrómát érzek rajta, szerintem ő sosem fog a Fradiban kiteljesedni sajnos. a posztjához nem elég kreatív, nem tud jól osztogatni
    Oláh – nem találja a helyét, de nem is kapott labdákat
    Felix – ugyan ő sem kapott labdákat, de semmilyen mozdulata nem emlékeztet egy focistára, katasztrófa

    Csizmadia – párszor rámhozta a frászt, de nagy hibát nem csinált, tőle ez fejlődés
    Pölöskey – helyzetbe tudott kerülni, ezzel jobb volt, mint Oláh és Felix együttvéve
    Lisztes – idő hiányában sokat nem tudott mutatni

    Kezdetben támogattam Pruknert, de itt mese nincs.
    Azt már látni, hogy itt vezért kell váltani, mert ezt a keretet ő már nem képes felrázni.
    Mindenhol ezt tennék ilyen sorozat után.Játszat itt bárki a kezdőben, játékfelfogásbeli, taktikai problémák vannak, amit más edző másképp tenne.
    Pruknernek köszönet jár azért, mert Shorték után összerántott egy szedett vedett csapatból egy garnitúrát, de eddig tudta a hajót vezetni.
    Szomorú vagyok, azért is, mert ez a szezon már elúszni látszik, ha nem váltanak azonnal, akkor itt csak középmezőny lesz.
    Másrészt meg azért, mert Kubatovék görcsösen ragaszkodnak Pruknerhez, ebből pedig nem lesz semmi jó, az idő pénz…
    Persze, azt is sejtem, hogy nem aranyból van a székházban a csap és szinte fiktív pénzekből él a Ferencváros, de akkor is lépni kell edző terén.

    Köszönöm, hogy kibeszélhettem :(
    Sziasztok, hajrá Fradi, szebb jövőt Neked!

    Ja, és én addig nem megyek meccsre, amíg nem váltanak.
    Helyzetek nélküli csapatra nem vagyok kíváncsi, még akkor sem, ha nincs szerencsénk és akkor sem, ha tudom, a bíróink nem adják könnyen nekünk a lehetőségeket és akkor sem, ha érzésem szerint tegnap lesgóllal nyert a Honvéd.
    Érdekes mód a meccs közvetítésében nem sikerült visszajátszani az esetet normális kamerából.
    Szóval váltsál, Fradi, mert nem szeretnék sokáig gyászolni…:(

    https://ulloi129.wordpress.com/2011/08/13/ferencvaros-bp-honved-elo/comment-page-8/#comments