magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri VTK 1 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 2 (2 szavazat)

hangulat: 3.5 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.10.04, 19:00
  Azt nem kellene elfelejteni hogy tavasszal kis híján megszűnt a klub és egyedül azért vánszorogtunk fel a dobogóra mert nem vol épkézláb rivális.

  A csapatba 4-5 új játékost kell beépíteni + nagy részük légiós akinek tetszik -nem tetszik de semmit nem jelent a fradizmus, és nem is várhatjuk el tőlük hogy mert fradimezbe vannak, FRADIszívvel is rendelkezzenek.

  Egy-két jól sikerült edzőmeccs alapján mindenki elszállt a csapattól.

  Ha reálisabbak az elvárásaink, messzebbre jutunk, mintha az első szerencsétlen kudarc után szanaszét zavarjuk a csapatot edzőstül mindenestül.

  Be kellene látni hogy egy célért küzdünk. Edző, játékos, szurkoló tegye a dolgát. Ha egymást anyázzuk azzal csak az ellenfeleinknek segítünk.

  A tegnapi meccs egy szánalom volt,amiben Pruknernek vastagon benne a keze.Emberelőnyben otthon,vezetünk és beszorulunk a térfelünkre.Azt hittem rosszul látok,ahelyett,hogy kivégeztük volna az ellenfelünket.Ráadásul gyakorlatilag 4 védő figyelt 1 csatárra,vicc.Én nem vagyok híve az állandó edzőcseréknek,de be kell látni,hogy Vele sose nyerünk semmit.Emberileg semmi bajom Vele,de egyszerűen nem “győztes” típus.Egy Fradi edzőnek sugározni kell kifelé az önbizalmat,az erőt,a magabiztosságot és ezt a csapatának is át kell vennie.Nálunk meg mindenki be van szarva,fél,azt sem meri megcsinálni a pályán,amit valójában tud.Ez a szezon már most elúszni látszik,így váltásra lenne szükség.
  Sokan korainak tartják még a Petit.Emlékeim szerint a Tibi is kezdő edzőként ült le a kispadra annak idején és nyitott a makiknál egy 5:0-lal. Első évben 2. lettünk és kupát nyertünk Vele.

  sajnos a szurkolással valóban problémák vannak, már meccsek óta tapasztalom, hogy a K-L fele b*szik szurkolni, így aztán persze hogy halkak vagyunk. az jöjjön a B középbe, aki SZURKOLÓ nem pedig NÉZŐ!

  a meccsről: támadójáték a tavalyi, ötlettelen, hátul pedig bizonytalanok vagyunk (főként Ranilovic, aki óriási kútban van). Egyszerűen más taktika kell, (már ha eddig volt bármiféle taktikánk) mert kiismerhetőek, gyengék vagyunk, egy Ullises ellen ez elég volt, ám a dobogóhoz ez édes kevés lesz.

  HAJRÁ FRADI!

  Bajnoki cím, hol élsz?
  Amikor a setétvár 90 milliókért vesz Liptákokat, Nikolityokat, 60 misiért Mitrovityokat, sokszor a padra is?

  Mi meg még egy sz@ros Helllert sem tudunk évek óta leigazolni, mert a Paks is előnyesebb ajánlatot ad?

  Örüljünk, ha a kukázott ‘spillerekkel’ idén is meglesz a bronz…

  jogos minden kritikád.ezen a meccsen csak sírni lehetett az biztos.DE AKKOR IS ELŐRE KELL NÉZNI!bízzunk abban hogy a kondásokat megverjük.ha nem akkor a tanár úrnak mennie kell.szerintem ő túl jó ember ahhoz hogy velünk igazi sikereket érjen el
  sajnos taktikailag ,minden téren szarok voltunk.nem kéne 5védővel felállni,Raninak jót tenne 1 kis pihi,talán most már azt is látjátok miért sírtam annyira Tuto miatt.Grúz eddig nagyon gyenge.Alex gólokat rúgott,tizit harcolt ki,ő miért nem fért be?Oláhnak sajna nem jött össze semmi.Tudom a mester se ezt kérte és nem ezt várta,de akkor meg vágjon már rendet közöttük.mert most az egész sportmédia rajtunk röhög

  Amit a csapat csinált az szégyen volt!! Hazai pályán 1-0ás vezetésnél ráültünk az eredményre és a 10 emberrel játszó DVTK beszorított minket a kapunk elé!! Prukner meg elmehet a …..csába!! Az Európa ligából való kiesést még lenyeltem,de hogy ezt a világtalan emberhátrányban játszó csapattal ikszeltünk, na ez már felháborító!! Most megyünk a kondásokhoz! Kíváncsi leszek mennyit kapunk! Tanár úr ez kevés, valamit nagyon gyorsan ki kéne találni!!

  Azért az is említést érdemelne, hogy az idegenlégiósaink közül jó néhányan a norvégok elleni hazai meccs után matt részegen buliztak a fővárosban…

  Nem profi a hozzállás, így a játék sem lehet az, mert ez nem profi csapat!!!

  Nem vagyok írogatós, sokkal inkább meccsrejárós. De. Egyre több dolgot nem értek:
  – biztos mindenki a megfelelő poszton játszik?
  – A mi kreatív játékunkat akadályozza, a hideg, a meleg, a fű hossza, a labda, az eső stb. más kreatív játékát ezek miért nem befolyásolják annyira?
  – jó képességű, támadó szemléletű játékosokkal (szerintem igen is vannak olyanok ebben a csapatban Oláh, Abdi, Anderez., Lisztes, Felix, a sérült Jovanovic stb.) miért nincsen “henger” a pályán, pláne 10 ember ellen?
  – miért kell rettegnem minden meccs előtt, miért nincsenek papírforma meccseink amit simán behúzunk?
  – mi a taktika? ( miért az amúgy védekező Maróti tűnik a taktika szerint a legfontosabbnak az elképzelésben, főként úgy hogy van mögötte 4 védő)?
  – egyáltalán 4 védő elé minek védekező középpályás?( nem lenne jobb Lisztes- Józsi, vagy Lisztes- Andrez.)
  Nem vagyok edző, a FIFA Manegerben sem érek el rekordokat, de azt tudom a focit gólra játsszák, én pedig a szép játékért, gólokért, győzelemért megyek ki. A gólok nem jönnek annyira mint lehetne/kellene (pl. a norvégoknak itthon 5.-öt kellett volna rúgni a játék képe alapján), nálunk a “nyomás” azt jelenti 4 védő hátul, és az ellenfél térfelének a közepén tologatjuk a labdát ide-oda, majd beíveljük. (amikor nem így csináljuk akkor lövünk gólt, sajnos kevésszer),
  Vannak jó játékosaink, van egy képzett edzőnk, a legjobb, legnagyobb szurkolótáborunk, 1,1 milliárd költségvetésünk. AKKOR MIÉRT A KECSKEMÉT RÚGJA SZÉT A RÁKÓCZIT EL.- FORDULÓ UTÁN 4-0 RA, MI PEDIG IZZADUNK EGY 2-2-T????????? KAPUNK KI 4-5-6 GÓLLAL ÉVENTE TÖBBSZÖR????? IZZADUNK, ÉS REMEGÜNK AKÁRKI AZ ELLENFELÜNK????
  Én nem ilyen FRADIBA szerettem bele, és néha már azt sem értem a jelenlegi anyagi helyzetemben miért is költöttem ebben a hónapban is több mint 10000 forintot a meccsekért?
  Hajrá FRADI.

  A Fradi nem alibizhet otthon , mindig híresek voltunk , hogy otthon akármilyen ellent lerohanunk és a földbe döngőjük , ha tudjuk . Ez a tegnapi lószer nem tudom mi volt , hogy vezetésnél , emberelőnyben lopjuk az időt . Valakiknek kurvára el kellene gondolkozni !!!!

  Amikor lekapta Andrezinhot (az egyetlen használható középpályásunkat), majd a Maróti- Józsi látszatcserével próbáltuk megszerezni a győzelmet és visszagondoltam a Norvégiában meglépett cseréire és hozzáteszem, hogy még mindig nincs sem szponzorunk, sem egyéb hírünk arról, hogy honnan is van pénze a Zrt-nek (ha van egyáltalán), akkor kezdtem magam is megérteni, honnan szedik egyesek a néhány hete rémisztően földtől elrugaszkodottnak tűnő összeesküvés elméletet, hogy szándékosan vegetálunk még hetekig a középmezőnyben, mert nincs miből kifizetni a játékosok esetleges prémiumát. Prukner mindenesetre látványosan MINDEN tőle telhetőt elkövet annak érdekében, hogy még véletlenül se nyerjünk olyan meccseket, amivel előrébb lehetnénk akár itthon, akár a nemzetközi kupában.

  Én nem szeretnék edzőváltást. DE! Fizikumban, keménységben, gyorsaságban jobb a DVTK, mint mi, a Fradi. A középpályán tanácstalan, eszetlen, fejetlen, buta játéka van sajnos a Fradinak. És a Fradijátékosok erőnlétével is óriási gondok vannak.

  Nemrég v.milyen NS-es interjúból az is kiderült, h. Pruki (valszeg Nagy Tomival) együtt szinte a Fradival kel és fekszik.
  (Magánélet, szabadság, kikapcsolódás alig-alig.)

  Ezzel szemben lehet itt is egy.s mást olvasni a légiósainkról, magánéletükről.

  Lehet, h. itt is komoly gondok vannak, csak mert nem tudunk fizetni, elnézőbbek vagyunk?
  (Mondjuk ez már a tavaszi helyzetben is gyanús volt…)

  Szerintem a lelkesedéssel tegnap sem volt probléma, a koncentrációval annál több. A tavalyi évben sokak által elfogadott Maróti a leggyengébb láncszem volt és nem azért, mert rosszak voltak a labdái, hanem a szűrő szerepkörét sem tudta megoldani….

  igazad van.

  tegnap biztonsági játék volt, ami abból a szempontból be is jött, h. a mákosgyőrnek nem voltak még helyzetei sem.
  valszeg a felkészülés lyukassága (sok meccs, sok utazás…) miatt nem vállaltuk a futóversenyt.

  de ilyen az élet. ez a hispán állítólag otthon is védhetetlenül lőtte a szabadrúgásokat.

  amikor meg egyenlítettek, onnan már sűndizsnóállás volt, ami ellehetetlenítette a kombinatív játékot.

  az átlövések segítettek volna, de ez csak Juniornak ment.

  szégyen, mert nagyon tompák voltunk, de ezt a meccset ha nincs a csütörtöki kudarc smián behúzzuk. Az összefoglalón és élőben kint a meccsen is nagyon jól látszodott, hogy a Diósgyőr csak arra törekedett, hogy megússza a nagy verést és nem kerülték volna el, ha a helyzeteink kis százalékát berúgjuk.
  A helyzetek száma sok – semmi volt a javunkra. Sajnos már az Aalasund ellen is látszodott, hogy nem értékesítjük jó százalékban a helyzeteinket.

  Én nagyon remélem, hogy fejben előrelépünk és akkor nem lesz probléma, talán már Kondavárban is helyén lesz a szívük a Fiúknak!
  Nekem például Oláh kimondottan tetszett, de látszik még nincs formában.

  Álljunk a Fiúk mellé és nem keseregjünk és keressük a hibákat, mert ez a csapat jobb, mint a tavalyi!

  Ranilovic: 0 (nem volt dolga, a Kígyó térről viszont az az egy bement)

  Fülöp: 5
  Grúz: 6
  Otten: 6
  BZ: 4.5

  Junior: 5
  Maróti: 4
  Lisztes: 5
  Andrezinho: 5

  Abdi: 6
  Oláh: 5

  Tóth: 5
  Józsi: 4
  Somalia: 0 (15p játékot nem lehet értékelni reálisan)

  Ranilovic: Egyetlen dolga lett volna azt nem sikerült megoldania bár nem érzem úgy hogy ilyen gólt nem lehet kapni… 5
  Fülöp: védekezésben nem volt sok hibája, összjátékban fejlődnie kell 5
  Grúz: szerintem a meccs egyik ha nem legjobbja és az egyetlen Abdurahman fejesen kivül Ottennel nem hibáztak hátul. 7
  Otten: Jól játszott hátul de kiemelkedni nem tudott és talán emberelőnynél többször elvállalhatta volna a támadások megindítását hátulról 6
  Balog: idei eddigi teljesítményéhez képest összekapta magát nem volt gond vele 5.5
  Junior: sokat futott és dolgozott lőtt labdát szerzett passzolt,cselezett és futott meg futott bár a hibaszázalék azért magas volt mégis a legjobb ember volt összteljesítményt nézve a középpályán 6
  Maróti: szerintem a többi középpályással együtt nem sok jőt tett hozzá 4
  Lisztes: szép gólpassz, de vezérré nem tudott még válni,ezen kivül láthatóan nincs még erőben…. 5
  Andrezinho: Cselezett, passzolt, szerelt bár sokszor csak szabálytalanul sikerült passzolásban nagy hibaszázalékkal dolgozott nagyon kapura lőni továbbra se tud 5
  Abdi: szép gólt lőtt viszont kicsit önző és az idei teljesítményét nézve magéhoz képest halvány volt. 6
  Oláh: sokat robotolt szerintem mezőnyben is sokat szerepelt és nagyon akart ami viszont sokszor ment pl a passzjáték rovására 6
  Tóth: egy szabadrúgás és egy távoli lövés ami jó volt de ha ott megjátssza védők között Abdit… 5
  Józsi: egy távoli lövés ami eltalálta a kaput ezen kivül nem sok minden… 4.5
  Somália: egy lövés kapu mellé pár labdakezelési gond viszont harcos volt és utána ment az embernek 4.5

  A meccs képe és a látni vélt “védekező taktika” a gyenge támadójáték nagyrészt a középpályának köszönhető, ott nagyon pontatlan játék volt és kevesebb váratlan dolog mint ami szükséges.

  https://ulloi129.wordpress.com/2011/07/24/elo-a-dvtk-meccsrol-2/#more-58904