magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Aalesunds FK 2 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Aalesunds FK 2011
  2. Ferencvárosi TC - Aalesunds FK 2011
  3. Ferencvárosi TC - Aalesunds FK 2011
  4. Ferencvárosi TC - Aalesunds FK 2011
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (2 szavazat)

játékvezető: 3.5 (2 szavazat)

hangulat: 4 (2 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.15, 10:51
    A legfontosabb EZ A CSAPAT TUD HÁTRÁNYBÓL IS JÁTSZANI! Remek, hogy tudtunk fordítani! Józsi szerintem jobb lesz mint tavaly (nem lesz nehéz) remek gólpasszt adott most is, jól megérti magát Andrezinhoval. Abdiból szerintem sztárt farag(ott) Prukner! Ez jó. A védelmünk százszor stabilabbnak tűnik mint tavaly. Ez is jó. És jelenleg úgy tűnik, hogy sok ember lesz gólképes idén, nem csak egy-két ember viszi majd a csapatot. És ez k…va jó! Lórinak még nagyon utol kell érni magát. Nem tudom, ki hogy van vele, de ezt a norvég csapatot 4-5 góllal lehetett volna hazaküldeni, ha mi is a bajnkság közepén járunk! Sajnálom a góljukat, készültünk a pontrugásokra, aztán mégis… Mindegy. Ez az Aalesunds olyan mint egy farok…SIMÁN KIVERHETŐ! Izgatotttan várom a továbbjutást!!!

    HAJRÁ FRADI!!!


    Sok kellemes tapasztalat volt, íme: rendkívül kulturáltak voltak a mellék helységek, tisztaság volt. A helyek meg voltak számozva, nem is volt vita. A tábor zseniális volt, a hangulat frenetikus, ilyen Magyarországon egyszerűen nincs. /hazaérve néztem a kecsó meccsét a 20 kazah túlkiabálta őket! A meccsen, Grúz, Otten, Junior, Andrezinho,Jovanovics játéka jó volt, Abdi teljesítményére nem lehet szavakat találni. Nagy kár a sérülése, mert a kiválása után nagyon visszaestünk! /talán mégse kellett volna a moszkvai túra


    Számomra nagyon élvezetes meccs volt, a hangulat is óriási volt. Meglátásaim:

    1. Grúz és Otten nagyon stabilak, össze sem lehet hasonlítani Csizmadiával. Grúz egy kicsit hasonlít Hrutkára, stabilitása és megbízhatósága meg Dragónerre emlékeztet. Öröm volt nézni, hogy a meccs végén mennyire élvezte a légkört Grúz, rengetegszer integetett és rengeteg csókot dobott a közönségnek, látszott, hogy elvarázsolta a hangulat.

    2. Junior ma szenzációs volt, tavaly lassú volt fejben, ennek most nyoma sincs. Pruknert dicséri, hogy kitartott mellette, és ezt kihozta belőle. Fülöp is stabil volt.

    3. Andrezinho és Abdi volt az aki kimagaslott a többiektől. Andrezinho szervezett, kezd vezéregyéniséggé válni. Abdi jelenleg a legjobb focista Magyarországon, messze ő a legesélyesebb az nb1 gólkirályi címre, szerintem Alvesnél is több gólt fog rúgni. Abdi az, akin látszik, hogy “nem közülünk való”, mozgása is mint egy nyugati sztárjátékosé, óriási jövő áll előtte. Andrezinho és Abdi mellett Junior és Grúz volt a legjobb, és nagyon tetszett Jovanovics játéka.

    4. Ha Jovanovics összeszedi magát erőnlétileg, Czvitkovics szintű játékos lesz belőle.

    5. Oláh elképesztően gyengén játszott. Mintha egy 37 éves ember futott volna, borzasztóan le van maradva erőnlétileg, de a gólja szép volt. A gólján kívül viszont számomra értékelhetetlen volt amit nyújtott, de tudom, hogy milyen játékos ő valójában, és remélem minél előbb eléri azt az erőnlétet és koncentrációt, ami a fénykorát jellemezte.

    6. Prukner szenzációs volt, láttátok hogy ráordított Rósára, hogy még nem öltözött át rendesen a cseréhez? Teljesen kész volt Prukner, egyszerűen imádom ezt a fazont, messze a legintelligensebb edző Magyarországon, a többi csapat csak irigyelhet minket.

    7. Összességében egyértelmű, hogy jobb csapat a Fradi, de nem tudni, hogy mit tesz hozzá a norvégok játékához az, ha rendesen velük lesz az edzőjük, ha felépül Phillips, és hogy tudják előnyre váltani, hogy jövő héten hazai pályán játszanak, ráadásul az általuk ismert, nekünk ismeretlen műfüvön. Szóval nagyon de nagyon kemény lesz a visszavágó, de legalább bizakodhatunk.

    8. A norvégok britesebb focit játszottak, gyorsak, sőt sok játékosuk egyértelműen gyorsabb mint a mieink, de technikailag egyértelműen mi vagyunk a jobbak.

    9. Ez a mai Fradi, AZ A FRADI volt! Amibe bele lehet szeretni… szimpatikusak a játékosok, az edző, a játékstílus, az egész miliő, egyszerűen szerethető.

    10. Hajrá Fradi! smiley


    Ilyen szellemesen támadni a Fradit már nagyon régen láttam, ezt jóvá kell irni Pruknernek. Számomra nem kérdés, hogy erősebbek vagyunk a norvégoknál és ha nincs az a 3 másodperces rövidzárlat, biztos lennék a továbbjutásunkban.
    Abdi kimagaslott a mezőnyből, Jovanovic messze jobb volt mint az örmények ellen, csakúgy mint Oláh és nekem Fülöp is kellemes meglepetés volt.
    Egyedül Józsi lecserélését nem értettem, a gólpassza mellett jól fogta össze a középpályát, ami Moralessel már nem volt ugyanaz.
    Összességében kifejezetten jól szórakoztam.


    Jovanovic óriásit “melózott” ma. gyors, nagy munkabírású, cselt is képes megcsinálni, kemény, mint a vídia, óriási erősségünk lesz!
    Junior tavaly összesen 4 meccsen játszott jól, idén minden alakalommal. azt hiszem egy ideje nem téma balhátvéd igazolása.


    Fülöp Amikor labdát kapott.igen is jól játszott ,de bal oldalt erőltettük Fülöp állandóan üresen lézengett, egy labdát kapót egyből helyzet volt .Nagyon értékelem védekező feladatát megoldotta szerintem 7.5 Abdi 9
    Félix egy becsületes labdát nem kapott, ami helyzete volt magnak harcolta. Azt azért ne feledjük voltak norvégoknak hiányzóik szal ilyen eredmény tudatában félek a visszavágótól 4-5 góllal nyerhetünk volna játékvezető nagyon rosszul vezette mecset .

    Ennek ellenére nagyon szurkolok ,hogy sikerüljön .
    Mindhalálig Ferencváros!!
    Hangulat Indexem 3 ( ötösskálán)
    Többet vártam de nyertünk mindegy Hajrá Fradi!!


    Abdinak kenegetni kellett az oldalát, majd lépni is alig tudott, egyből csere. Ugyanabban a pillanatban begörcsölt Andrezinho de kénytelen volt tovább bicegni. Ha valaki simán azt hiszi, hogy teljesen elfáradtunk a végére, nem: kettejük nélkül hirtelen ki kellett volna megkavarja őket? Andre menegetett, sőt harcolt utána is, de neki eleve nem smakkol ez a rohadt futballmegerőszakoló stílus (ennek ellenére most is voltak nagyon klassz pillanatai), fájós lábbal meg na, így sikerült a vége.

    Tudomásul kell venni, hogy meg kell fizetni annak az árát, hogy amíg visszajöttünk a legeslegaljáról, addig a világ csúnyán elment mellettünk anyagilag meg mindenhogy. Hiába várjuk el egy pár hete együtt edző társaságtól, akik között senki nemhogy norvég, de – bocs, a szomáliai válogatottságot nemigen számolom sehová – semmilyen ország egyik legjobbja sincs, hogy kiüssön egy ilyen szemét, rakkoló, felrúgós, belepiszkálós, kibikázós, bajnoksága derekán járó, magyar focit évtizeddel verő országból jövő csapatot.
    És ennek ellenére lehetett volna 4-1 is, de nincs HA.
    - ha Jovanovic (ugye ő volt) csukafejese gól 0-0nál
    - ha Abdi teszem azt pár percen belül nem kapufát + gólt hanem gólt + gólt lő
    - ha Félix nincs lesen / nem lesz leintve a legvégén
    - és ha az összjátékunkba nem csúszik 5000 hiba……. és itt van elásva a vauvau. Nincs és még egy ideig nem is lesz 15 olyan játékosunk, aki egy ilyen piszok nehéz meccsen van elég gyors/erős/határozott/ügyes/hidegvérű, hogy az ellenfél kapujától 18-40 méterre folyamatosan jól segíti a játékot és nem rúg lukat egy guruló passznál, nem adja be ötször a kapusnak, nem cselezi bele magát a védelembe bármikor. Nincs meg az a több mint 1,5 ember, aki rá tudja úgy lőni messziről, hogy ezt meg merje tenni akár nyolcszor is egy meccsen. Nincs meg az a támogatás a csapat részéről, hogy egy Abdi ne kétszer, hanem nyolcszor lőjön, nem tudják neki megcsinálni a helyet, ő kell összehozza magának. De Abdi sem az az ember, aki legalább egy éve (és több ember is kéne aki ÉVEK ÓTA nyomja így) vezére, csel-, lövő- és passzgépe egy Fradival felérő csapatnak.

    Még csak alakulgatunk, és mégis győzni tudtunk. Ezért tisztelek és becsülök mindenkit, aki odatette magát hogy ez így lehessen. Vezetőt, játékost, edzőt, szurkolót – a Tábor fantasztikus volt, le a kalappal -, támogatót.


    Ahogy én láttam.Ezerszer jobbak vagyunk mint tavasszal.Birtokoljuk a labdát,akciókat vezetünk,helyzeteket alakítunk ki.
    Rani-0 a gólban benne volt egy kicsit.
    Fülöp-6 ma sokkal jobb volt mint az örmények ellen.
    Grúz-6 kicsit hrutkás,néha aláfut az előre ívelt labdának,de ma nem volt belőle gond.
    Otten-7 magabiztos volt,és az első félidőben egy alkalommal az ellenfél fekáját látványosan demoralizálta.
    Junior-7 napról-napra jobb.
    Maróti-6 küzdött,hajtott nem is volt rossz,az építészet nem az Ő szakmája,de ezt eddig is tudtuk.
    Józs-6 semmi különös,de a tavalyi Józsival össze sem lehet hasonlítani.
    Jovanovic-6 nagy munkabírás,több jó beadás,több jó váltás,több jó passz,lesz még jobb is.
    Andrezinho-7 ma is penge volt,de a végére elfáradt kicsit(nagyon)
    Abdi-8 a mezőny legjobbja,a kopaszok is kórusban skandálták a nevét,gyönyörű gól,látványos kapufa,szenzációs mezőnyjáték.
    Oláh-6 gólt lőtt,de lassú.
    Felix-6 akart,volt egy jó lövése fordulásból.
    Morales-6 küzdött mint mindig
    Rósa-6 mint Morales…


    Otten-től tényleg hatalmas volt amikor a Junior után iramodó szerecsent betette a föld alá…eszméletlen jó jelenet volt smiley

    Más Otten-nel kapcsolatban: a végén a csapat először leakarta spórolni, hogy elmenjenek a táborig, csak a félpálya körülről integettek nekik, aztán elindultak az öltöző felé (legelöl Rósával) és akkor Otten “kurvára” lecseszte őket és odazavart mindenkit a tábor elé smiley


    Óriási csalódás volt ez a meccs. Hihetelneül gyenge csapat ellen játszottunk. Hogy a meleg vagy a lelkes szurkolás miatt, nem tudom, de ez a norvég csapat a mai teljesítménye alapján a magyar másodosztályban sem állná meg a helyét.

    Néha olyan érzésem volt, mint 8-10 évvel ezelőtt, amikor luxemburgi ellenféllel sorsoltak össze az első fordulóban, és az ellenfél kabaréba illő módon játszik.

    Nem képesek kijönni a térfelükről, arra rúgják a labdát amerre állnak, már az első félidő közepén húzzák az időt, a kapus tíz kirugásból tizet elront és még seggre is esik, istenkém, de szánalmas. Hihetetlen, hogy milyen gyengék voltak.

    Óriási csalódás, hogy ezt nem tudtuk kihasználni. Bár helyenként látványosan játszottunk, ez egy gyenge produkció volt.

    Rövidpasszos grundfoci, átlövés 2 db, a szélső középpályások behúzódnak középre stb.

    A legnagyobb csalódás pedig ez a beszari egy csatáros játék. Míg középpályán hatan tömörülünk egymást zavarva, elöl egy szál ember a négy védővel.

    Igazából csak Abdi játszott kifogástalanul. A megmozdulásai Gera Zolit idézik, ünnepelte is a stadion a brutális nagy gólja után.

    Csak magunknak köszönhetjük, hogy az eredmény alapján teljesen nyílt a továbbjutás egy szégyentelenül gyenge teljesítményt nyújtó csapattal szemben.

    Ranilovic -
    Fülöp 6, Otten 6, Grúz 7, Junior 6
    Maróti 5,
    Jovanovic 6, Józsi 6, Andrezinho 7
    Oláh 6, Abdi 9


    Szerintem a meccs háromnegyedében olyan jól és szórakoztatóan játszottunk, ahogy sok éve nem láttam már játszani a csapatot. Tény, hogy kevesebb hibával, jobb összpontosítással, kis szerencsével gólokkal is verhettük volna a norvégokat, mert egyértelműen jobb csapatunk van (ami a norvég bajnokság negyedikjével szemben minden, csak nem magától értetődő).. Kemény lesz a visszavágó, de ha van igazság (és nem csinálunk valami nagy hülyeséget) tovább fogunk jutni.

    Ami meg a körítést illeti, baromi jól éreztem magam, egymásra talált csapat és szurkolótábor, rég nem tapasztalt élmény volt (hidd el, van összehasonlítási alapom, a nyolcvanas évek második felétől szinte minden hazai meccsen kint vagyok).

    Mindent egybevetve, ha te a mai este után tényleg azzal indítasz, hogy mekkora csalódás volt ez a meccs, akkor nem irigyellek, és félek, nem sok örömödet fogod lelni a belátható jövőben a csapatunkban.


    Jó volt a meccs, kutya meleg volt a pályán, de ezt a norvég csapatot meg kellett ütni 3-4 góllal. Kb olyan Siófok szintet képviselnek (a kapusuk még azt sem).

    Ranilovic – Gyakorlatilag kétszer volt dolga (nem túlzok) először a gólnál, szerintem nem tehetett róla, nem beívelés volt, hanem keresztbe lőtt! szabadrúgás, ráadásul úgy emlékszem olyan ami folyamatosan távolodik a kapustól. A fejes kb 4 méterről jött, nagy erővel a léc alá, megpróbálta kiszedni, de nem volt esélye. A második félidő közepén volt még egy szabadrúgás 22-23 ról laposan a sarokra, azt szépen kiütötte szögletre.

    Junior – Szerintem benne volt a legjobb háromban. Rengeteget futott jól szerelt, kár hogy az első 30 percben nem lépett be annyira a támadásokba, mint utána. Még a 85. percben is tudott sprintelni, nagyon jól játszott.

    Otten – Óriási nyereség, végig hiba nélkül, nagyon sok jó ütemű szerelés, óriási csapatösszefogó, csapatépítő, remélem nagyon sokáig nálunk marad és nem szürkül bele a mezőnybe (sem játékban, sem emberileg)

    Grúz és Fülöp – Jól megoldották a feladatot. Fülöpnek voltak jó felfutásai, Nem akarok vészmadárkodni, inkább csak egy érzés, mintha Grúznak problémái lennének a gyors emberekkel, de ne legyen igazam.

    Jovanovic – Sokat dolgozott, inkább vízhordó típusnak tűnik, jobban játszott mint két hete

    Maróti – Előre 0 közeli sajnos, szerzett labdákat, többször kőkemény (és közben szabályos!!) volt

    Józsi – Óriási kérdőjel. Hiba nélkül, de semmi nélkül. Nem értem. Főleg a tavalyi fizetését

    Andrezinho – Gyönyörű megoldások, de nem túl sok igazán használható labda, lehet még jobb

    Oláh – Gyönyörű, okos gólt lőtt, de ennyi. Nem kéri a labdákat, nem védekezik. Kb. 4-5 olyan helyzete lehetett volna, ahol még a labdához se tudott hozzáérni, kicsit kedvetlen. Primadonnás??

    Abdi – A meccs magasan legjobbja. azonnal hosszabbítsunk vele évekre, mert el fogják vinni ingyen vagy bagóért. Szerintem ha nem sérül meg akkor még Félix-el összehoztak volna egy gólt

    Félix – Csupaszív játékos, sokkal hasznosabb lehetne ha teljes meccseket játszana, sajnos a beállása után Abdi lement, egyedül maradt nem volt esélye, rúgott egy gólt nem adták meg (les) véleményes szerintem.

    Morales – Hajtott, próbálkozott

    Rósa – beállt

    Kint gólt kell lőni, ez a norvég csapat szerintem nem tud nekünk három gólt lőni, csak ha beszarva játszunk

    Hajrá Fradi


    előre bocsátom, hogy ma ezt a norvég csapatot megszórhattuk volna -hogy mire képesek ha támadniuk kell nem tudom

    hogy miért nem nyertünk néggyel?

    1, van egy vonalkapusunk, ötösön belül a hosszúra átívelt labdát ki kell ütni

    2, van egy labdaszerzőnk, aki 3 azaz 3 labdát szerzett (számoltam)

    3, van egy Józsink, aki nem tudom pontosan mit csinált

    ezek az alapok

    4, nincsenek szélsőink

    5, oláh szép gólt lőtt, viszont egyáltalán nem támadt vissza, legalább 3 nagy helyzetet kihagyott, állandóan lesen ácsorgott, lassú és erőtlen

    6, andrezinho sem tudom mit is játszik, kicsiben parádés viszont egyetlen indítása sem volt jó

    ami jó

    Jovanovic rengeteg labdát szedett össze, robotolt, gyors erőszakos

    ABDI ZSENI – azonnal ötéves szerződést kötni, benne mondjuk 1 millió fontos kivásárlási árral – sajnos egy év múlva elviszik de van 300 milliónk

    Otten fasza

    nekem most Grúz tetszett

    Fülöp is rendben volt

    Morales 30 perc alatt öt labdát szerzett számoltam

    kb ennyi


    Amúgy csak nekem tűnt fel tegnap Junior játéka? A srác besz.arás mit focizott… nem balhátvéd volt vagy bal futó, hanem konkrétan balOLDAL, így anblokk. Szédületes sprintek, életmentő utolsó szerelések, mások folyamatos segítése, hibáinak korrigálása, mindezt tisztán, sallang nélkül. végig zakatolva. Félelmetes volt.


    Szerencsére az ellenőr ezek szerint mérlegelt magában, és figyelembe vette, hogy a norvég gól utáni huhogást a gólszerző játékos provokációja előzte meg. Az kizárt, hogy nem hallotta.

    Az egy másik kérdés, hogy nyilvánvalóan Okoronkwo sem véletlenül kezdett kimutogatni a közönségnek, gondolom 1-2 agyhalott azért már betalálta korábban azon az oldalon, de legalább az nem kórusban szólt.


    Okoronkwo egy kis majom, direkt hergelte a közönséget, menjen a lóf…ba. Ha akadt aki bántotta, az egy dolog, de egy egész tömött lelátóval kikezdeni! Kivigyorgás, nem beszélve arról, hogy mind a 11 csávó mértéktelenül húzta az időt az első perctől az utolsóig, amiben komoly szexpartnerre akart a ro bíró személyében.


    jók voltunk, sehol nem voltak a norvégok!!!

    simán lefociztuk őket.
    amerre álltak arra rúgták többnyire a labdát.
    kapusuk az első félidőben nem tudott egy egyeneset rúgni sem mikor érezte a B-közepet a nyakán!!!
    ha nem ekkora melegben vanb a meccs akkor a végén még jött volna plusz gét gól, mert a zavarodottságuk tapasztalható volt a stadionba


    Nem értem ezt a fenenagy optimizmust.

    Ez a 2:1 elég karcsú, egy ilyen játékerőt képviselő ellenféllel szemben.

    Prukner szimfónia helyett nekem inkább az "Ámokfutók - Nem akarok sírni" c. száma jut eszembe.

    A továbbjutásban azért nem kételkedek.


    Sajnos JovanoviTTTTTTTTTTTY óriási hibaszázalékkal játszik, viszont elképesztő a futómennyisége. Volt jobbhátvéd, belső kp és center is a meccsen. Benne van a játékában az eladott labda, és sok a szabálytalansága; a közönségkedvenc Lendvaihoz tudnám hasonlítani, csak a szerb srác klasszisokkal jobb (lesz). Ja, a második félidőben kapott egy olyat, hogy azt hittem, vége a pályafutásának, erre felkelt és mosolygott, futott tovább.



    Mikor Juniort meg akarták kerülni (kb 30.p) rájött, hogy ez egy focimeccs, és nagyot játszott. Abdi és Andrezinho is jól teljesített, Józsi jobb koncentrálással kiemelkedő lehet, ismét gólpassz, nekem sem a kedvencem, de nálam inkább 100 Józsi, mint egy Maróti Zsuzsi.



    Grúzt nem értettem, miért igazoljuk le, viszont el kell ismernem, tegnap tanárian játszott. Otten volt kicsit halovány, de ha belegondolok, hogy akcióból komoly kapuralövésük nem volt, őt sem lehet hibáztatni.



    Noel saját nevelés, szerintem őt nagyon nyomja a teher, játéktudásban nem rossz, ez pedagógiai feladat, szerintem nem nehezebb, mint az Abdi-kérdés, meg lehet(ne) oldani, ha Prukner akarná.


    ja és mégegy dolog:



    ülhettem a lépcsőn, mert bérletesként(!) vettem egy jegyet hétfőn, amely helyet eladtak egy másik szurkernek is!

    Megyek be a soromba, a helyemen ül egy zöld testvér, mondom jól kitessékkelem, erre mutatja a jegyét, hogy ideszól az ővé is.

    Bazzeg mondom ilyen nincs!


    Kicsit bejött amitől tartottam, hogy a nagy meleget inkább mi viseltük nehezen. Meggyőződésem, hogy a meleg elviselése nem csak szokás, hanem inkább állóképesség kérdése és ey utóbbiban nem mi vagyunk a jobbak....



    A norvég csapat nagyon gyenge játékerőt képviselt. Mi viszont olyan szinten teleszart gatyával álltunk ki ellenük, minth a Real Madrid jött volna ki. Először a második félidőben, kb. akkor, amikor a kapusuk harmadszor rúgta ki a tribünre labdát jöttek rá a mieink, hogy itt valami nagy átverés van és ezek igazából TÉNYLEG nem tudnak focizni.

    Na ekkor felébredtünk és elkezdtünk rendesen játszani. A norvég gól véletlenül talált darab, szóra sem érdemes. Ez egy iszonyatosan suta, ügyetlen, favágó amatőrcsapat.

    A norvég taktika az volt, hogy max 1 góllal kikapni, ha lehet gólt rúgni. Ezért az utolsó 15 percben nem is igen erőlködtek és nagyon sajnálom, hogy ebben partnerek voltunk, mert akkor kellett/lehetett volna eldönteni a továbbjutást.

    Idegenben sokkal nehezebb lesz, 1 gólt ott is találhatnak és akkor nézünk, mint Petőfi a ködben. Ha kint nem szarunk be és felfogjuk, hogy ez tényleg csak rajtunk múlik, akkor továbbmegyünk, de izgalmas lesz.

    Abdi gólja nagy gól, de egyértelműen kapushiba.
    Továbbra is tartom, hogy nem mi fogjuk megnyerni az EL-t, de a bajnokságra jól felkészülhetünk ilyen meccsekkel, kell az összeszokás és a rutin.

    A 6.000 néző csalódás de tényleg nagyon meleg volt kint és ez a szurkoláson is érezhető volt.
    De a lényeg, hogy a győzelem a Ferencvárosé. smiley


    rendkívül szimpatikus volt a norvég csapat, a 6. perctől húzták az időt a sárga majmukkal az élen a kapuban, akinek 20 kirúgásból kb. 2x találta el a pályát és 3-4x eset a picsájára. úgy látszik tisztában voltak vele, hogy focizni nem tudnak, az első félidőben gólokkal kellett volna mennünk, Abdi, Junior, Andrezinho néha eléggé szétszivatta őket. A fekete gyerek a cseréjekor úgy jött le, hogy csodálom a mieink nem rúgdosták ki a partvonalig.

    iszonyatos natifocit játszottak. remélem ennyit tudnak majd csak otthon is. a góljuk ellenére egy nagy nulla volt a csapatuk.

    Lóri sokszor lassú, körülményes, nem robban a labdákra.

    Adbi kurva jó volt.

    Junior ma feledtette korábbi önmagát.

    A hangulat nagyon fasza volt. 8000-10000 ember lehetett kint.

    Kár az utolsó 15-20 percért Abdi kiválásával (és Rósa bejövetelével...) teljesen lelassult, megállt a játék, látszott többen elkészültek az erejükkel.

    kint gólt kell rúgni és nyerni.
    a román ítéleteit megnézném... (kezek, lesek)
    (+ 1 perc hosszabítás egy ivószünetes minden kapuskirúgást, bedobást, szabadrúgást elhúzó első félidőben)


    Elsősorban tovább KELL jutnunk. A norvégok két pontrúgásból találták el a kaput, az egyikből gól lett, a másik szabadot pedig Ranilovixx paskolta szögire. Ez utóbbi lehetőséghez is csak egy hatalmas egyéni hiba után tudtak hozzájutni, amelyet a középpályán követett el Maróti. Egyszerűen nem akartak focizni, szerintem nagyon meglepte őket, hogy be tudtak találni, annyira, hogy még a szempontjukból 1-2-nél is húzták az időt és bekkeltek.



    Abdi gólja óriási kapushiba (a norvég hálóőr egyébként nagyon gyenge színvonalat hozott, kirúgásai döntő többsége taccsra ment) eredménye volt, előtte két perccel viszont kibaszott nagy kapufát vágott, ami inkább érdemelt volna gólt. De dícséretes, hogy másodjára is bevállalta a lövést. Egyébként remekül játszott.



    Aki remekelt még az Junior, és számomra nagyon megggyőző volt Jovanovixx (ebben nem igazán értettünk egyet SMP és Demeter urakkal, mikor összegeztük a látottakat), nem ismert elveszett labdát, próbálkozott, sokat futott és bírta is.



    Oláh csak a gólja miatt volt tűrhető, Józsi nulla, Maróti volt már jobb, Andrezinho nem tudta hozni magát. A belső védőink megbízhatóak voltak, különösen Grúz.



    Ennyi kb. Nem érdekel a műfű, jövő héten meg kell mentenünk a magya foci becsületét, nekünk van rá a legtöbb sanszunk, ahogy elnézem az eredményeket. Nem tudom mennyi hiányzójuk volt Óleszundéknak, de ez "kurva gyenge".

    forrás:
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=90&na_step=30&t=9018131&na_order=
    http://ulloi129.wordpress.com/2011/07/14/heti-kerdes-csutortokon-kijossz/comment-page-8/#comments
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.15, 09:43
    Az Aftenposten értesülései szerint elképzelhető, hogy Kjetil Rekdal, az Aalesund vezetőedzője helyett segítője, Kent Bergersen fogja vezényelni a norvég csapatot a Ferencváros elleni budapesti El-selejtezőn (csütörtök, 19 óra).

    Rekdal élettársa, Ane Guro Skaare-Rekdal gyermeket vár, és július 17-ére írták ki – ha a baba „siet”, akkor Rekdal párjával marad, és helyettesére bízza a csapatot.
    Hirdetés

    „Ha a meccsünk előtt megszületik a baba, nem utazom Magyarországra, túl messze van, és a párom mellett akarok maradni. A csapat nem kerül ezzel hátrányba, „Kenta” [Kent Bergersen] irányított már élvonalbeli csapatokat, jól fog boldogulni. Lehet, a játékosoknak jobb is, hogy egy higgadtabb edző lesz velük” – mondta Rekdal az Aftenpostennek.

    „Más kérdés, hogy amikor legutóbb helyettesíteni kellett – 2009-ben Geir Hansen ugrott be a Fredrikstad ellen –, akkor az asszisztensem szétrúgta a kispad plexijét, pedig általában nagyon csendes volt” – tette hozzá.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/europa-liga-lehet-hogy-az-aalesund-edzoje-nem-jon-az-ulloi-utra-2085589?nocache
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2011.07.15, 08:40 (szerk.: 2011.07.15, 08:41)
    Kent Bergersen:
    Elégedett vagyok az eredménnyel. A nagy meleg is nehezítette a dolgunkat, talán ezért is lassultunk le a saját iramunkhoz képest is. A Ferencvárostól azt kaptuk, amit vártunk, jó csapat, örülök, hogy sikerült gólt szereznünk idegenben. Ahogy gondoltuk, a két együttes azonos játékerőt képvisel. Otthon, hazai környezetben, remélem sikerül kiharcolnunk a továbbjutást.

    Prukner László:
    Én kevésbé vagyok elégedett az eredménnyel, de reméljük, elég lesz a továbbjutáshoz. Bosszantó a kapott gól, mivel egy olyan szituáció után született, amire felkészültünk. Ez egy kicsit megfogta a csapatot, de aztán fel tudtunk pörögni. Ellenfelünk fegyelmezetten játszott, ezért nem volt könnyű dolgunk. Sportszerű mérkőzés volt, remélem, idegenben is egy sportszerű találkozón tudjuk majd kiharcolni a továbbjutást.

    forrás:
    http://ftc.hu/index.php?action=main&nid=27396&sact=news#
     
  5. avatar: NNS
    2011.07.14, 22:36
    Ez az Abdi gól valami szenzációs. Le a kalappal! smiley