magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Vasas-Híd 0 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.25, 16:22
    Játszhatunk bármilyen szarul, de arról nem Prukner tehet, ha kb 5 db 100%-os ziccert nem tudnak belőni.

    Józsi, Schembri, Maróti lövései, Csizi fejese, és szabadrúgása simán be is mehetett volna.

    A vasas meg a 2.helyzetéből gólt lőtt. Ez van.

    istenem heee fejezzék már be Prukner fikázását…ő ebből a csapatból a szezon során a 110%-ot hozta ki mert ez a csapat nem azon a szinten van ahol áll…miért? h állítsa össze a csapatot? Siófok ellen mindenki azt mondta h mien jó fellálás, Rósa nem játszott, játszott Tóth…és mit tudott elérni a csapat, egy nagy szart.
    Az én véleményem szerint akit ki lehetne emelni a Vasas elleni meccsen az Tutoric és Morales.Ők ketten harcoltak.
    Haber: a gól nem az ő hibája volt
    Csizmadia: egy kalap szar
    Dragóner: sztem kell még ő oda
    Tutoric: a védelemből a legjobb teljesítményt nyújtotta
    Junior: ő játszott?
    Maróti: őt is a gólnál vettem észre h játszik
    Rósa: csak hátráltat minket
    Morales: harcos
    Józsi: sztem még ahozz képest nem is volt rossz
    Heinz: nem az ő meccse volt
    Schembri: őt mindig ölik a pályán, technikás de nem tud maradandót alkotni, egy-két meccsen ki jön neki a lépés.

    Uraim ebből csapatból maguk mit tudnának kihozni? Pölöskeit múltkor fikázták h mien helyzetet hagyott ki…és h bárki más belőtte volna…most ugynilyen helyzet volt Schembri előtt és ő is kihagyta..most akk miről beszélünk?
    Pölöskey am sztem egész jól mozog.

    Pruki már nem tud segíteni a csapaton,az tisztán látszik.Összel legalább volt játékunk ha mentálisan nagyon gyengék voltunk is és nem nyertünk rangadót.Akik meg a második hellyel jönnek azoknak elmondanám,hogy tavaly ugyanennyi pontal a hatodik helyen állnánk,ami ugye nem sokkal jobb hely mint amit az idióta sort elért.A kaposvár meg soha nem volt ilyen jó míóta eljött Pruki!A tegnapi meccs egyetlen pozitívuma számomra Junior jó játéka a középpályán.

    Erre a meccsre már tényleg nem lehet mit mondani.Elvileg ez egy szórakoztató sport lenne de ha nem a Fradinek drukkolnék akkor el kapcsoltam volna, vagy el is aludtam volna.Minden tiszteletem azoké a szurkolóké ,akik kimennek minden meccsre,akik végignézték ezt a mai szenvedést,és még pénzt is áldoznak erre.A TÁBOR MEG LENYŰGÖZŐ.AMIKOR AZ ÖNGÓL UTÁN ELKEZDTÉK A FRADI INDULÓT NA AKKOR KÖNNYBE LÁBADT A SZEMEM ÉS ESZEMBE JUTOTT MILYEN BÜSZKE VAGYOK ARRA ,HOGY FRADISTA VAGYOK.

    Nem akartam elhamarkodottan véleményt nyilvánítani ezért csak most, de nem látom így sem sokkal fényesebben a dolgokat.. A gól szerintem kapus hiba, igaz nagyon a léc alá ment de középre és nem is volt erős löket de Haber még így is a jobbak közé tartozott.. Viszont nem a mai meccset szeretném értékelni hanem a tavaszi idényt, kapusok úgy ahogy rendben, máshol sincsenek jobbak. Csizmadia- hát ő az egyik legnagyobb tavaszi csalódás számomra, nagyon nem tud szélső védőt játszani miért nem látja ezt senki?? Mivel más alternatíva oda nincs ki kell próbálni Fülöpöt, ennél botrányosabb úgy sem lehet.. Tutoric- jobbat vártunk mint kaptunk, de viszonylag még rendben. Drago lát a pályán, esze is van de fiatalabb már nem lesz sajna, nem a második helyre kéne fókuszálni hanem csapatot építeni ezért Csizit játszatnám ott, esetleg Rodit.. junior ha minden meccsen tudná hozni ezt a formát akk megvan az egyik szélső védőnk, fiatal is, akar is, lehet belőle valami de csak 4 védős rendszerben.

    Fülöp-Tuto-Csizi(Rodi)-Junior

    A középpálya jelenleg a legnagyobb gáz nálunk, nincs előre játszó középpályásunk, Rósa össze vissza szaladgál, mindenhol ott van, mindenbe belekap ész nélkül, Maróti eszméletlenül lassu, Józsi ugy csalódás ahogy van, Bence örök tehetség marad attól félek, Andrezinho az egyetlen aki ér valamit, vagy akik még érnének azok csatárt játszanak, Heinz, Schembri.. csatárunk egy van, Pölöskey de ö viszont nem játszik, Fitos meg kölcsönben, pedig Miljkovicnál ő sem rosszabb meg egy gólnál is előrébb tartana.. talán egy ilyet még meg lehetne próbálni:

    Ranilovic
    Fülöp-Tutoric-Csizmadia(Rodi)-Junior
    Rósa
    Morales-Schembri-Andrezinho
    Pölöskey-Heinz

    Szó ami szó ez egy nagyon gyenge Fradi sajna, tavasz alapján megkockáztatom hogy a leggyengébb amit valaha láttam, ősszel még voltak szép pillanatok de tavaszra teljesen szétesett a csapat, mindenki lelassult, mind fejben mind reakcióban, taktika ha van is én sosem jövök rá h micsoda, gyenge az edző is sajna, bármilyen szimpatikus is, mások negyed ennyiért el lettek üldözve, viszont az is igaz fogalmam nincs ki jöhetne helyette mert Magyarországon nincsenek jó edzők, sem játékosok, foci meg végképp.. Az idén nem is jövök már Pestre több meccsre, ez nem a Fradi, semmi alázat, hajtás és még a mezünk is Bolgár.. Jó lesz nekem bérletesként a tv is ezek után.

    3 védővel játszottunk tegnap is, Csizmadia-Dragóner-Tutoric. Junior bal oldali középpályást játszott, aki rendre visszazárt negyedik védőnek az ellenfél támadásaival, de az alapszisztéma akkor is 3 védő volt. A középpályán egyértelműen belül játszott most Józsi.

    Győrben ugyanezt játszottuk, csak ott a jobb oldalon volt ilyen ingaemberünk Rodenbücher személyében. Egyedül Siófokon játszottunk 4 védővel.

    Az idei Fradi a kezdetektől ugyanilyen mint ma este volt. Egy erős középcsapat. Aki kijárt a meccsekre láthatta hogy milyen gyenge a játékoskeret. Egyszerűen olyan gyenge a magyar bajnoksága hogy a mérleg még így is többször felénk billent. Hány kiütéses győzelmünk volt? Nem, kérem, a Fradi igazi arca ez: élvezhetetlen játék, esetleges megoldások. Ez ugyanígy igaz volt ősszel is. Az hogy a 2. helyen álltunk, csak a véletlenek és a szerencse különös összjátéka.
    Prukner valóban hibázik pár dologban, de összességében még mindig sz.rból épített várat. Lavinát indítok vele, de sztem pont Maróti lehozatala volt elképesztő pedagógia melléfogás. Előtte pár perccel majdnem gólt lőtt, ráadásul nem akármilyen lett volna. Heinz igenis a csapat egyetlen értékelhető játékosa és ez még a mostani formájában is igaz sajnos. Az igazi kerékkötők Rósa és Józsi, beléjük Prukner szerelmes. A Vasas végig faragta a játékosainkat, a bíró meg hagyta ezt, egy rohadt mázlista góllal nyertek.
    Ezzel a kerettel, ezzel a költségvetéssel és körülményekkel a középmezőny a realitás. Nem tudom sajnálni azokat, akik ezüstéremről meg dobogóról álmodoztak.

    ne legyen ezüstérem,ne legyen dobogó,de lenne egy szerethető csapat,csak az a baj,hogy az sincs.legyen 1 jó edzőnk,de nincs.minden hétvégén máshogy és másokkal állunk fel.a hátvédsor úgy áll fel,hogy senki nem tudja hol a helye.a beállós szélső a szélső beállóst játszik.1 csatár mindig,ritka a kettő.középpálya átjáróház,nem megoldott.nem tud a kapusokban megbízni,ezáltal lehet az önbizalmuk is elmegy.a bírót meg ne bántsuk amíg a kaput sem találjuk el.

    A “hajtás” mint kifejezés rossz szó. Mert Rósa pl. hajt (legalábbis úgy tesz), mégis a csapat leghaszontalanabb játékosa. És igen, ősszel sem volt több küzdeni akarás, esetleg több szerencse. Ez a magyar foci átka, hogy itt egy stagnáló (gyenge) teljesítménnyel is már jobb vagy mint a többi.

    Nem tudom Te mit láttál ősszel, mert ha megfigyelted volna, akkor nem egy meccsünket úgy nyertük meg, hogy letámadás után gólt értünk el.. Tudod, ha ez csak a második félidőre csúcsosodott ki, akkor ott.. Első félidőt rendre elaludták de a második félidőre láthattunk egy nagy teljesítmény javulást…

    Ez hiányzik most..

    Prukner most egy csapatot sem képes összeállítani

    Egy dolgot kérnék a kommentelőktől:
    Feleljtse már el mindenki a “tanár urazást”. A többi edzőt se szólítják “exfocista úrnak”.
    Testnevelést tanított ez a jóember. Most is kb ugyanazon a szinten tarthatja az edzéseit. Ráadásul úgy néz ki, hogy ő volt a Kaposvár fékje. Mióta ő nincs ott szárnyal a csapat. Elhiszem, hogy jó szeme van a tehetségekhez, de akkor alkalmazzuk mondjuk mint játékosmegfigyelőt és hozzunk egy igazi edzőt.

    NEM TUDOM, HOGY MIT AKAR JÁTSZATNI A CSAPATTAL.
    Szar igazolásokat csinált (és ne jöjjön senki a nulla forinttal, mert a Paks se szerződtetett senkit 5-6 millió euróért), a játékosok nem játszanak a rendes helyükön, túl szűkre szabta a keretet, nincs versenyhelyzet (pl. Heinz, Rósa, Maróti stb. nem tud olyan szarul játszani, hogy köv. héten ne legyen kezdő).
    Hangzatosakat tud nyilatkozni, de abból általában semmit sem valósítanak meg (pl.: TÁMADUNK!!! – egy lófaszt támadtunk).
    A fiatalokhoz még véletlen se mer hozzányúlni. Egy ifijátékos helyében nagyon szarul érezném magam – “látom, hogy az első csapat egy fos de mégse kapom meg a bizalmat, sőt még a padra se ülhetek le.”

    Ehh csak csapongnak a gondolataim.

    én a helyszínen szurkoltam 90 percig megállás nélkül, de ez a teljesítmény SZÁNALMAS volt…
    1. félidőben nem volt egy értelmes támadásunk…
    2. félidőben se sok…

    EGY NAGY NULLÁK VOLTUNK….
    vagy nincs pénz vagy nem tudom mi van! de ennél a meccsnél sok megyei meccs izgalmasabb…

    azért HAJRÁ FRADI!!!!
    de ez elfogadhatatlan…

    Ezek a srácok nyáron ide jöttek, innen, onnan, és mentek és hajtottak. Volt erőnlétük Most meg lépegetnek,le vannak lassulva és ezt is 20 percig bírják.
    Kérdem én, ez kinek is a hibája ?
    Téli alapozásra vissza kellet volna küldeni mindenkit a régi edzőjéhez és akkor mi reklám edzőnket dicsérhetnénk tovább milyen nagyszerű munkát végez

    Nehéz bármit mondani.
    Az első félidőben volt egy enyhe mezőnyfölényünk, Csizi fejesei, Heinz és Rósa kritikán aluli (kapura)égbe/mellé lövései az idegeimet próbára tették.Nem értem, hogy rutinos játékosok hogyan nem képesek komoly helyzetekben kaput találni, mikor nagyjából meg van nekik a ziccer helyzet.
    Ebben a félidőben aki nagyon tetszett, az Junior volt, rengeteget melózott pont az Üllői felőli oldalon, előttünk.Aki még szintén jó volt ekkor, az Tutoric, végre láttam benne tüzet, még akkor is, ha Ferenczi kiugrásánál hibázott.Dragóner is dicsérendő, bár luftot ő is rúgott egyszer.
    Maróti már ekkor bizonytalan volt, inkább hátrafelé játszott, Rósa középcsatár posztja meghökkentő volt, Heinz ácsorgása, sétálgatása szintén felháborító volt.

    A második félidőben nagyjá tettük a kapusukat, Morales többször lendületesen megindult és lőtt, próbálkoztunk.Néha tőle látni egy-egy olyan cselt és megindulást , amiért érdemes lenne meccset nézni.A felé ívelt labdák 90%-át továbbra is elfejeli alacsony termete ellenére…Hiába, akinek van érzéke, annak van…

    Pölő-Heinz cseréje után Rósa visszament kpályára(semmit nem csinált elől).
    A Józsi-Stanic csere után meg jött az öngól.

    Csatárokat megszégyenítő mozdulat volt, ha akarná, sem tudná senki szándékosan megcsinálni, ez a vicc, hogy nálunk megtörténik.
    Szinte hetente minden ellenfelünknek adunk ajándékba egy gólt, már ezzel előre lehet lassan számolni.

    A gól után pedig már jött a kapkodás.A legszomorúbb, hogy éreztem, vége, a csapat igazából feladta.Így is volt.Végünk volt ott, akkor.

    Meccs előtt azt mondtam, azért kimegyek ma, mert “feladni soha”, sajnos azonban nálam most betelt a pohár, erre az elképzelés nélküli játékra nem vagyok most kíváncsi, sajnálom és szégyellem, hogy ezt kell mondanom.A következő tv előtt lesz, jó sok sörrel, mert ezt már nehéz épp ésszel végig nézni.

    Szomorú, hogy meccs előtt már nem tudom csapatom 1-esre venni, oda jutottunk, hogy kívétel nélkül minden mérkőzésünk háromesélyes, bárki legyen az ellenfél.Elképesztő.

    https://ulloi129.wordpress.com/2011/04/16/elo-a-vasas-meccsrol-0-0/comment-page-6/#comments