magyarfutball.hu

Debreceni VSC - UC Sampdoria 2 : 0 21:05

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
 1. Debreceni VSC - UC Sampdoria 2010
 2. Debreceni VSC - UC Sampdoria 2010
 3. Debreceni VSC - UC Sampdoria 2010
 4. Debreceni VSC - UC Sampdoria 2010
mérkőzés értékelése
UEFA Európa Liga, I-csoport
játékvezető : Sukhina Stanislav (Oroszország)
nézőszámok:
 1. sampdoria.it: 3.500
 2. dvsc.hu: 4.000
 3. nso.hu: 7.500
 4. nb1.hu: 9.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2013.12.16, 14:20
  hát igen nyertek afiuk... most meg pont a rtl-n a loki uj stadinjáról beszélnek... ja a meccsre visszatérve kicsit ront a sportértéken hogy semmi tétje nem volt és vendégek legszívesebben el se jöttek volna, csak nagy lett volna a uefa bünti, igy jöttek, igaz kicsit tartalékosan... de a győzelem akkor is győzelem.. na majd a 10 milliárdos uj stadin meghozza az igazi nemzetközi sikereket...


  Sima 2-0
  Ez mondjuk várható volt, motiválatlan B csapat ráadásul fáztak is rendesen smileysmileysmiley
  Ebben a hidegben persze nem is csoda,hogy Kabát lőtte a gólokat smiley

  A 2 legjobb meccsünk pont az volt amikor fagypont alatt kellett játszani a a csapatnak smileysmileysmileysmiley


  Szép volt, grat a fiúknak, és grat Herczegnek. Függetlenül a körülményektől, megérdemelt győzelem volt. Egyébként is a Sampdoria első csapata sem volt valami meggyőző a Genovai meccsen.
  Összegezve, az EL csoportkör 6 mérkőzéséből volt két egyértelmű vereségünk, valamint a mai győzelem, és a maradék 3 meccsünk pedig nagyon szoros volt, hiszen azokon közel álltunk a pontszerzéshez. Milyen kár, hogy ezt a formát képtelenek voltunk a hazai bajnokság idegenbeli meccsein hozni. Egy biztos, kemény tavasz elé nézünk, hiszen, azért nem keveset kell tennünk, ha jövőre is nemzetközi kupában szeretnénk indulni.


  Grat a csapatnak! Sokan fanyalognak majd, hogy B csapat, amiben igazuk is van. De nekem úgy rémlik, az A csapatuk úgy vert minket kint, hogy egy véleményes tizit berúgtak, amúgy meg több dolga volt a kapusuknak, mint a miénknek, talán a vége felé egy 10-15 perc volt, amikor fölényben játszottak.

  Mieinkre visszatérva: ha HB marad, remélem, megjegyezte egy életre:
  Teljes csapattal nem "rotálunk", nálunk erősebb kerettel sem feltétlen nyerő.
  Egy szarok-bele csatár helyett egy idegbeteggel is jobban járunk - előre közölt, komoly büntetéssel kiállítás esetére valószínűleg kezelhető az alany.

  És egy bónusz kérés: felejtsük el végre ezt a k...a felívelgetős játékot, se emberünk nincs rá, se értelme nincs. Most is normális akcióból szereztük a gólokat - külön grat. a 2.-ért Börninek meg Bódinak, Börni "öreg" létére pattogott, Bódi meg kurva jól felismerte a lehetőséget és indított. Ilyen váratlan dolgok kellenek.

  Amúgy is hasonlított a játékunk arra, amit régóta várok, bárki lesz az edző, remélem, innen folytatja. Csak Spisjak-ot nem kellett volna elüldözni...


  Úgye milyen rosszul nézett ki az a rész a hol a B közép szokott szurkolni?
  Lehet győzni a nagyzaj nélkül is
  Csak szerztünk 3 pontot..


  A játék minden elemében jobbak voltunk tegnap, a 2:0 nagyon hízelgő az olaszoknak.
  Grat a srácoknak, végre azt láttam, amit folytatni kell, és ismét megtelik a Nagyerdő !

  Lecsó Bá' nagy kedvence meg menjen már a picsába, nem kell ide, minek rontja itt a levegőt !!! smiley))


  A Harkiv elleni meccs után jogos kritikákat kapott Bernáth Csabi.
  Most viszont csapatunk egyik legjobbja volt.
  Utoljára a Brugge ellen láttam ilyen jól játszani.
  Szép volt Csaba!
  Szép volt fiúk!


  A meccs előtt egy órával nagyon megijedtem: akkora köd volt, hogy nem látszott a szemben lévő lelátó. Komoly bosszúság lett volna, ha lefújják a meccset láthatatlanság miatt. Hála az égnek, kifújta a légáramlat. A büfések teakészlete is lehetett volna komolyabb.
  A Szívtiprók szegényebbek lettek egy olasz-veréssel, dehát az elvek kemény dolgok. Jó volt hallani, hogy így is van szurkolás, nem csak az O-ban, még ha kaotikusabb is (egy megafon tényleg elkellt volna). Remélem jövőre erőt tud majd meríteni a caspat ebből a győzelemből. Jó mulatság, férfimunka volt. Hajrá, Loki!


  0.23-nál Laczkó bepasszánál 3 védőből 2 nézi, egy jóindulattal kocog Bernáth után, hát az biztos, hogy egy tétre menő meccsen ha sikerül is egy ilyen bepassz, mind a 3 azonnal rajta van és Kabáthoz már el sem jut a labda

  ettől függetlenül szép támadás volt

  forrás:
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=23010&na_step=30&t=9018140&na_order=
   
 2. avatar: Ailton
  2010.12.17, 13:22 (szerk.: 2010.12.17, 13:22)
  Herczeg András - Az első 10-15 perc után átvettük a játék irányítását, helyzeteket dolgoztunk ki. A második félidőben még jobban játszott a csapat, és azt gondolom, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést – értékelt Herczeg András. - A Sampdoria csapatából hiányzott pár játékos, de az első mérkőzésen is egyenrangú ellenfél voltunk, a pontszerzésre ott is megvolt az esély. A Sampdoriát vertük meg, és ez nagy dolog. Büszkék vagyunk, hogy győzelemmel zártuk az Európa Ligát. Nagy kő esett le a szívünkről, mert ha visszagondolunk, többször megvolt az esélyünk a pontszerzésre - akár a Bajnokok Ligájában a két Liverpool elleni meccsen -, de most a harkivi és a genovai találkozón is közel álltunk a sikerhez. Nagyon boldogok és felszabadultak vagyunk. Jó felfogásban játszott a csapat, sokat tettünk a sikerért. Nagyszerű évzárás ez a győzelem. Akik kilátogattak, szurkoltak, tűzben tartották a csapatot, és remélem, boldogan távoztak.

  Herczeg Andrást az edzőváltásról is kérdezték az újságírók, de a szakember nem szeretett volna erről a témáról nyilatkozni. Megtudtuk még, hogy Yannickot azért kellett lecserélni, mert fájt a lába, és jelezte, már nem bírja.

  Domenico Di Carlo: - Az első félidő kiegyenlített volt, de az időjárás okozta körülményekkel nehezen birkóztunk meg – kezdte az olasz szakember. - Egy-két kapura lövésünk akadt, de a fagy erősebb volt nálunk, nem tudtuk kezelni. A mérkőzés előtt is nyilatkoztam, hogy gyakorlatilag csatárok nélkül állunk fel, de a fiatalok megtettek mindent, összességében elégedett vagyok a játékukkal. Megérdemlik a dicséretet. Kimondva a 2-0 úgy hangzik, mintha rosszul szerepeltünk volna, de megpróbáltuk, itt voltunk, játszottunk, így sikerült. A Debrecen jól teljesített, nem okozott meglepetést. Megvan az a képessége, hogy megnehezítse az ellenfél dolgát, mint ahogy ezt tette Genovában, Harkivban és itthon a PSV ellen.

  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?id=4909
  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=4908&source=/lapok/Default_hu.aspx