magyarfutball.hu

Debreceni VSC-TEVA - Paksi FC 2 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2010.04.29, 12:26 (szerk.: 2010.04.30, 10:12)
  Szép volt fiúk
  Elég nagyképű tizi volt Völgyitől


  Gratesz.
  Remélem megszüntetik ezt a sorozatot a pi**ba, mielőtt kínos lesz, hogy sosem nyertük meg


  Szép volt srácok!!!

  De számomra ez a spitz és vinicius akkor is rejtély ... gyakorlatilag 2szeres emberhátrányban voltunk....
  Sebaj... így is hoztuk a végére már stabil kezdőjével játszó paksot!


  Rezes Laci megindulása közvetlenül a sérülése előtt gyönyörű volt. Korhut kapáslövése és Sziszka gólja is szépségdíjas. Nem mondom, hogy nem remegett a gyomrom, hogy Kiss Zoli osztogatott középen, de helytállt. Gondolkoztam, nem könnyelmű-e ilyen összeállításban játszani, de utóvégre ezek a srácok jutottak el idáig és a Vidit is megverték. A magam részéről várom Bódi bemutatkozását az nb1-ben és szívesen látnék egy Feczesin-Szilágyi cserét.
  A Paksban Lisztes volt a legnagyobb csalódás. Az egykori Bundesliga-játékos alulmotiváltan és tele meghökkentő hibával játszott körülbelül nb3-as szinten. Völgyi borzasztóan rúgta a 11-est, hiszen Pantic már másodpercek óta úton volt a jobb sarok felé.

  Gratulálok! Egyébként történelmet írtunk: mi vagyunk az első klubcsapat, amely mindegyik létező kiírást megnyerte (bajnokság, kupa, szuperkupa, ligakupa, teremlabdarúgó bajnokság).


  Azért összességében Rezes ma is fos volt. Bódi ügyes, de ezzel a testalkattal erősen kételkedek benne. Szilágyival szintén fizikálisan van gondom, Viniciusról már nem is beszélve. Komolyan nem is értem hogy nézhet ki így egy profi sportoló. Spitzmüllert említeném még meg, olyan darabos mint Kiss Zoli, semmit se látok benne.


  Vinicius és Spitzmüller sajnos lefelé lóg ki. Az alkat nem minden, hiszen Robinho sem egy izomkolosszus. Rezesben én látok lehetőséget, olyan dolgokat tud a labdával, amiket Tobétól láttam utoljára. Sajnos szertelen és egy meccsen belül is ingadozik a teljesítménye. Én hiszek benne, sokkal inkább, mint Yannickban. Sziszka pedig érzi a kaput. Feczesin hat méteres előnnyel sem tud mit kezdeni, láttuk legutóbb.


  Gratulálok a csapatnak, mindenkinek, egytől egyig! Senkire egy rossz szót se ma! Elkezdték, megcsinálták, ők befejezték, amit akartak, hogy a híres debreceni költőt idézzem...
  Azért ha az a tizi bemegy, meleg lett volna a hosszabbítás, lévén támadónk már nem is nagyon volt a pályán...


  Grat a csapatnak.
  Szép volt fiúk.
  Ami a meccs legemlékezetesebb pillanata volt számomra: Tököli 15 évvel öregebb Bírónál és így 5 méteren minimum 2 métert vert rá....


  20 perc játékért 20 millió...


  Aztán fölérúgta, a 11-est kihagyták, a kapus meg ahelyett, hogy szögletre ütötte volna a labdát, ahogy szokás, középre ütötte a debreceni elé (ahogy nem szokás) és gól lett. Emellett úgy sétáltak a pályán, mint a nyugdíjasok. Beleszartak az egészbe.


  Valóban szabálytalannal tűnt, hiszen Csabi teljesen ütemtelenül, elkésve tette be a lábát a paksi játékos elé, de érdekes volt Böde mutatványa is (http://www.youtube.com/watch?v=gnLEYKChzxI, 1:43-nál). Az a helyből páros lábbal felugrás kicsit bénára sikerült. De a tizi mindenképpen megadható volt, ám szerencsére ennek már nincs jelentősége.


  Grat a Lokinak!

  De hol van a 18.000-es vendégtábor, ami Pesten volt? Legalább egy 500-an mentek volna le... Szörnyű egy döntő volt így nézők nélkül.


  egy ligakupa csak a Vidi szurkolóknak dicsőség szerintem, én azt sem tudtam, h tegnap volt....

  forrás:
  http://www.nb1.hu/forum2/viewtopic.php?id=57052&action=new
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2010.04.27, 10:45
  Zoran Szpisljak:Minden kupának van értéke, így ezt is komolyan vesszük, és mindenképpen meg szeretnénk nyerni. Az egész Ligakupa remek lehetőség volt arra, hogy a fiatalok felnőtt mezőnyben bizonyíthassanak, de azokat a játékosokat is pályára tudtuk küldeni, akik például a bajnokságban kevés lehetőséghez jutottak, vagy mondjuk sérülésből tértek vissza. Ha szerdán sikerrel járunk, a csapatnak ez újabb önbizalmat adhat, hiszen bármilyen sorozatról is van szó, az élen végezni jó érzés. A Paksot már jól ismerjük, nemrég játszottunk velük, így saját bőrünkön tapasztaltuk, milyen masszív gárda. Állíthatjuk ezt annak ellenére is, hogy a bajnokságban idén még nem tudtak nyerni, ám sokszor csak a szerencse pártolt el mellőlük. Nagyon nehéz dolgunk lesz szerdán, de győztesként szeretnénk hazatérni. Hallom, hogy mindkét városból több busz indul Kecskemétre, aminek nagyon örülünk, mert a szurkolók fontos láncszemei a csapatoknak, rájuk mindig tizenkettedig játékosként számíthatunk.

  forrás:
  http://www.dvsc.hu/Lapok/hirek_hud.aspx?ID=3729&source=/lapok/Default_hu.aspx
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2010.04.27, 10:42
  Kis Károly: Nagy utat tettünk meg, komoly ellenfeleket sikerült legyőznünk. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan csapatokon jutottunk túl, mint a ZTE, a Győr, az Újpest vagy a Ferencváros. Így bekerülni a döntőbe nem kis fegyvertény. Végig komolyan vettük a Liga Kupát, és így lesz ez a döntőben is. Persze figyelnünk kell a bajnoki szereplésünkre is, de ezt a mérkőzést is kiemelten kezeljük. Nagyon motivált a csapat, amire a Debrecen ellen szükség is lesz. Ellenfelünk egy remek csapat, akik több fronton is helyt tudnak állni. Bekerültek mindkét kupa döntőjébe, és a bajnoki cím megszerzésére is van esélyük. Nagyon jó mérkőzésre van kilátás, és amennyiben mindenki úgy teszi majd a dolgát, mint az eddigi Liga Kupa mérkőzéseinken, akkor ugyanannyi esélyünk lesz a győzelemre, mint a Debrecennek

  forrás:
  Zomborka Zoltán
  PAKSI FC