magyarfutball.hu

Rákospalotai EAC - MTK Budapest FC 0 : 3 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.02.23, 21:28
    Bajnokavatás Sopronban (2008)
    kép
    2008 május 17-én a 28. fordulót rendezték a bajnokságban. Csapatunk a Tatabányát fogadta, és 5-1-es győzelemmel ki is ütötte a már biztos kieső vendégeket. A szektorunk nagyjából meg telt, kezdéskor pénztárgépszalagokkal, a második félidőben görögtüzekkel köszöntöttük az MTK-t. A meccs vége fele fieszta hangulat uralkodott a Hungária körúton, folyamatosan gyúltak a tüzek, a szurkolásba pedig helyenként az egész lelátó bekapcsolódott, zúgott a ”MINDENKI SOPRONBA!”. Meccs után kicsit ünnepeltünk a stadionban és az utcán is a játékosokkal, majd egy tagunk születésnapját ünnepeltük meg a belvárosban. Volt Ultras MTK címeres torta, táncoslány, és minden jó ami egy tökéletes nap lezárásához kellhet.
    összefoglaló: http://youtu.be/Ip5cFgg4koc
    szurkolás: http://youtu.be/cfjs1VTrqwo

    Csányiék még nem voltak a labdarúgás környékén, de a profinak nevezett bajnokságunk már akkor is egy nagy vicc volt. Történt ugyanis, hogy a Sopron csapata ki lett zárva, így az ellenük lévő meccsünket (ami az utolsó fordulóban lett volna) nem kellett lejátszani, ennek ellenére is várt ránk még egy soproni kirándulás, ugyanis a rákospalotai REAC villanyfény hiányában kénytelen volt a 220 km-re lévő városban játszani hazai meccseit.
    Május 23.-án, pénteken, egy belvárosi sörözőben jó néhányan együtt nézve kiszurkoltuk a Paks pontszerzését a Debrecen ellen, ami azt eredményezte, hogy a soproni győzelem esetén megvan a hőn áhított 23. !

    A rendkívül családbarát MLSZ május 26-án, hétfőn rendezte meg a bajnoki címet eldöntő meccsünket. A szerencsésebbek el tudtak lógni könnyen az iskolából, munkahelyről, de voltak akiknek azért nehezebb menet volt. A kora délutáni találkozón rég nem látott létszámban gyülekeztünk. Régebbi arcok, fiatalok, és ismeretlenek töltötték meg a Stadiontól induló két kisebb, és egy nagybuszt. A jó hangulatot természetesen a nagymennyiségű alkohol is segítette, ami miatt már az első megállónál gondok voltak, és a későbbiekben az összes benzinkút bejáratát egy rendőrautó állta el, sokan így kénytelenek voltak alternatív vizelési megoldásokat találni.
    Sopronba érkezve már a buszról leszállva komoly rendőri csoport várt minket, akik minden buszon utazót megmotoztak. Az ellenőrzésen pirotechnikai fegyvertárunk egy része fennakadt, sajnos ebből bírósági ügyek is lettek. A rendőrséghez hasonló felkészülés nem volt a jegypénztárban, érkezésünkre minden jegy elfogyott már, így mi szépen besétálhattunk ingyen a vendégszektorba. Mivel az ütközőszektorban is kék-fehérek szurkoltak talán nem túlzó kijelentés, hogy 600-800 MTK szurkoló volt jelen a meccsen. Szurkolásunk mai szemmel tekintve nem a legváltozatosabb volt, de azért a hangulatra nem lehetett panasz, főleg a vezető gól megszerzése után. A meccs vége fele komoly izgalmak már nem maradtak, egyedül a helyszínen lévő soproni tábor próbált bele rondítani az ünneplésbe, ami inkább szánalmasra sikerült a részükről, ahogyan az utcai próbálkozásuk is. A lefújás után hosszú percekig együtt ünnepeltünk a csapattal, folyt a pezsgő, és gyulladtak a maradék tüzek.
    videó szurkolásról: http://youtu.be/WZNcGVkjYeI

    Késő este visszaérkeztünk szeretett stadionunkba ahol még egy nagy ünneplés vette kezdetét a gyepen a szurkolók és a játékosok között. Ezután volt akinek véget ért az ünneplés a másnapi munka, vagy éppen érettségi miatt, de azért voltak akik tovább mulattak, megmártóztak egy szökőkútban!
    Aki átélte ezeket a napokat az sose felejti!
    Mindörökké MTK!

    https://www.facebook.com/224358827590020/photos/a.224728480886388.77011.224358827590020/1095634923795735/?type=1&theater