magyarfutball.hu

Budapest Honvéd FC - Ferencvárosi TC 3 : 1 11:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.10.04, 11:42
  Abszolút edzői hibákat látok. Ha ennyire csatár van, és hogy lehetséges azt, hogy 1 csatárral játszunk? Miért vagyunk lassúak? Ezt sem értem... A nevek alapján jobbak lehetnénk, de játék alapján nem, sőt.

  két csatárral kezdett, de a gól után átszervezte a csapatot...

  A Honvédban nem tűnnek képzettebbnek a játékosok, mégis néha mintha hülyét csinálnának a védőkből, középpályásokból. Csatár meg nincs.

  Nem emlékszek arra, hogy a Fradi valaha játszott volna 4-5-1-es hadrenddel. Nem akerettel van bajom, hanem nincs elképzelés, lasssúak vagyunk és nincs küzdelem. Valamit elrontott a Csaba, de nagyon... Hogy ki lehetne az új edző? Fogalmam sincs. De efy biztos, hogy itt fizikálisan és tatikailag kell változtatni.

  Ott van egy MTK, ahol egy veterán, rutinos Illéssel, a fiatalokkal kiegészítve az élen vannak. Ki érti ezt?

  Ha LCS védő helyett hoz be csatárt, akkor attól tartok még szomorúbb lesz a vége... mert a lassúságot cserével nem lehet kiküszöbölni. De mi a fenétől ilyen lassúak, hiszen még Budovinszky sem játszik... a bal oldalon meg aztán különösen. Az első gól előtt látszott, hogy Lipcsei csak kocog az alapvonal felé, nem is akarja megakadályozni a beadást...

  Szegény Keller, fénykorában jó volt, de már olyan lassú mint a tetű, de hát az ő korában nem lehet többet várni. Szégyen!

  a téli alapozás óta mondom, h LCS nem elkalmas edzőnek...sajnos

  akármilyen szedett-vedett csapatból lehet megfelelő taktikával és erőnléttel eredményt kihozni.
  nos, a Videoton ellen kifejezetten jól játszott a csapat - ma szar
  miért? talán nem a megfelelő helyen játszanak a játékosok?
  2 fejes gól, az egyik 15 méterről...
  simán elfutnak a védők mellett
  Erős eltűnt, nem is védekezik
  Csepregi gyenge mint a harmat

  edző csere kell, míg nem késő!!!!!!!!!!!!! ha más edzővel sem megy, akkor van nagy baj

  Igazán észre vehetné László, hogy majd' mindegyik csapat ezt játsza ellenünk. Védekezés a saját kapu előtt 10 emberrel, atán gyors kontra. Nem hiszem el, hogy nem lehet erre felkészülni. Keller meg továbra is vicc. Lipcsei ma nulla és ez nagyon meg is látszik a csapaton.

  Pontatlanok és lassúak vagyunk ezért nem tudunk kontrázni, elképzelés nincs. Védekezésnél méterekre állunk a csatároktól és a középpályásoktól, ezért nem tudunk szűrni se.

  Ráadásul ez a harckocsi-gyakorló pálya sem velünk van...

  ez sem igazi 451...Te is - mint igazán remek manager smiley - biztos észre vetted, hogy támadásnál próbálunk átmenni, valami 343-ba, de ezt ez a csapt most nem tudja megcsinálni. Én a kp-n érzem a legnagyobb gondot, mert ott hal el minden támadás, nincs senki aki meg tudná játszani a labdát. Nincs senki aki játszana.
  És nekem a játékosok sem stimmelnek, olyanok, hogy csináljuk, még küzdünk is, de nincs hit mögötte...nincs önbizalom, magabiztosság...

  nincs taktika, vagy van de nem tudják megvalósítani az egy és ugyanaz...a megfelelő taktikát a keretre kell szabni! ha LCS nem képes kialakítnai a keretre szabott taktikai elemeket, ha nem tudja begyakoroltatni mit is kéne csinálni a pontrúgások után akkor nem edző...szerintem pályaedzőnem megteszi de semmi több

  amúgy ma 3 beadás 3 fejes gól ez Szűcsöt is minősíti... 30 métert szálló, vagy inkább vánszorgó labdákra nem jön ki...190 centis erős kapusnak ki kell robbannia a kapuból...Kemenes miért nem véd?????????? Az edzőmeccseken ahol szerepet kapott 100X jobb volt mint ma, vagy múlt héten Szűcs...
  Az meg, h Keller középső védő egy vicc - LIpcsei legalább tud helyezkedni, Keller egy favágó és nem tud fejelni...egyáltalán ebben a csapatban csak Tímár fejelő játékos de ő sem egy nagy szám.

  Persze a Fradi fel fog támadni, Csank alatt, Garami alatt is voltunk utolsók de most sokkal nehezebb lesz mert nincs elképzelés

  Edzőt kell cserélni

  Csak nem tudom kit....nehogy Vass legyen...pedig esélyes

  Takács -van végre egy gyorgy futónk, erre bekket játszik!
  Csepregi - irányítóként futót
  Borbéby - gyors futókpp létére irányítót
  Laczkó - kpp létére csatárt
  Keller - ááááááááááá 3 fatergól

  Ez a csapat nagyon nincs összerakva. Igy semmire nem megyünk ha vannak is ügyes srácaink.

  ZORAN KUNTICS !

  Pozitívum 0...Csepregi a jobb szélen?????Erős kezdőben::::????Védelem Józsi bácsi???Nem tudom de kételkedek LCS hozzáértésében lassan sajnos...2-0-nál védekezni beálunk...stb....ezt a keretet meg kell erősíteni...Bartha mért csak a végén ált be???Jovánczai hiába van fent egymaga ha közötte és a középpályások között 50 méter....áááá..........

  Például hátulról eleve hiányzott Balog, ill. Budovinszky, aki lassú de jobban helyezkedik és fejel mint a Fater.
  Tímár ma nem volt rossz.

  Középpályán jobboldalt egy Erős kezdett, aki fos, helyette Takinak kellett volna játszania. Középről Rósa nagyon hiányzott, Lipcsei csak a 2. félidőben volt valamennyire aktív. Borbély elvileg baloldali középpályás, de passzolni nem nagyon tud, vagy csak nem találta a helyét, ezt nem tudom.

  Elöl Jovánczai nem mutatott sokat, de kurvára egyedül volt sajnos. Bajevski beállása nem volt rossz. De továbbra sincs aki gólt rúgjon.

  Edző: Sajnos nem tud velük László mit kezdeni. Vagy kurvára védekeztünk, aztán elöl senki, vagy mindenki előre ment aztán hátul 4 emberre maradt a Fater, meg a Tímár. Ez pedig taktika+helyezkedés kérdése...

  Nagy baj, hogy LCS minden meccsen betűz valaki újat a csapatba (most éppen Borbélyt), emiatt aki már kezdené megszokni a helyét az átkerül máshová. Persze a sérülések is zavaróak, de nem lehet fordulókon át kísérletezni.

  Pénztelenség, totális zűrzavar, reális esélye volt, hogy el se indulhatunk, lasszóval fogták az embereket a keretbe, máshonnan nem kellő játékosokkal, mert a sok elmenő idegenlégióst, és egyéb férget saját fiatalokkal nem tudtál/merték pótolni, így készültünk az NB1-re.
  Nem fogunk kiesni, sőt kiesési gondjaink se lesznek, de adjatok 5-6 meccset a csapatnak.

  Tragikus...
  Értem én, hogy kényszerűségből kellett LCS-nek változtatni a csapaton, de ma kb 5-6 ember játszott más poszton, mint ahol tud (vagy nem tud, de legalább ott szokott játszani). Egy gyenge, nem is igazán hajtó ellenfél simán, erőlködés nélkül rúg három gólt...
  Lajos bizonytalan, kedvetlen, védelem gyakorlatilag nem volt (négy támadásból kaptuk a három gólt), középpályán nincs ész, és most hajtás sem volt. Annyi pozitívumot lehet a csapatról mondani, hogy legalább kijöttek az öltözőből lejátszani a meccset. A Fehérvár ellen legalább hajtott mindenki, most tompa, lassú, kedvetlen volt a csapat. A kispad meg mintha ott se lenne, csendben üldögélve figyelik, ahogy pofozgat az ellenfél. A múlt héten kicsit bizakodtam, de most azt se tudok, nincs mire optimistának lenni.

  egyébként a védelemről még annyit, h örök igazság: ha nincs középpályás védekezés, akkor a lendületből érkező támadók simán elfutnak a védők mellett. persze ettől még illene kifejelni 4 ből 4 beadást, ahogy Szűcsnek is ki kellene jönnie... Kemenes lassan készülődhet!

  többször leírtuk, h rossz az összeállítás, hiszen ma szinte csupa olyan játékosunk volt a pályán akiket a szél is elfúj. Laczkó, Csepregi, Csurka, Erős összesen 100 kiló...ráadásul a többiek sem tank szerűek, akkor luxus ennyi alacsony és fizikailag gyenge játékossal kezdeni. pl. Csepregi szélsőként 10 ből 10 X lepattanat a védőjéről, Laczkó szintén.

  Tőzsért szidjátok, pedig őt kell irányítóban a 2 csatár mögött játsszatni!

  Lipcseit és Rósát középen, ők ketten az nb1 talán legerősebb középső sorát alkotnák

  a szélen két erős, gyors játékos és akkor hátul sokkal kisebb a teher...

  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=454516&na_step=30&t=9018131&na_order=