magyarfutball.hu

Diósgyőri VTK - Újpest FC 0 : 1 11:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.08.12, 15:30
  kép
  Ez mekkora szar volt. Az összes korlát/könyöklő vastagon be volt kenve gépzsírral, amit utána a tűzoltók gondosan a pofánkba verettek a slagjukkal. Odafele 50 forint volt a vonatjegy, vissza annyi sem. Jó kis túra volt

  kép
  Emlékszem, előző nap délutàn kentük be!!10 literes festékes vödör, fàradt olaj és gépzsir keverve!!smileysmiley

  kép
  Diósgyőrbe egy komplett busz fordult be a rendörségre!!!
  Viszont a második félidőre ott voltunk!!

  https://www.facebook.com/oldhungary/photos/a.1586737618212026.1073741866.1562951930590595/2344982799054167/?type=3&theater
   
 2. avatar: heimo
  2015.11.25, 21:15 (szerk.: 2016.10.21, 21:48)
  NBI, 1. forduló (2005. július 31.): Diósgyőr-Újpest 0-1

  Megkezdődött a 2005/2006-os bajnoki szezon, melyet csapatunk úgy kezdett, ahogy az előzőt abbahagyta. Még mindig nyár, megint Diósgyőr és ismét győzelem.
  Rövid időn belül másodszor látogattunk Miskolcra, igaz, ez a mai egy új bajnokság kezdetét jelentette. Csapatunk a nyár folyamán jelentősen átalakult. Megváltunk azoktól a játékosoktól, akik teljesítmény nélkül is nagy pénzeket akarnak felvenni, helyettük fiatalokkal töltötték fel a vezetők a keretet. A nyitómeccs alapján elmondható: nem feltétlenül volt ez rossz döntés.
  Ahogy azt korábban meghirdettük, ezúttal is vonattal kívántunk utazni. Sajnos csak InterCity indult elfogadható időben, melyre a mérkőzést megelőző napokban már csak 50 hely maradt. Ennek ellenére mintegy 300-an felzsúfoltuk magunkat a járatra. A vonatunkon utazott egy operatőr is a TV2-től, akik gyorsan lebeszéltünk azon szándékáról, hogy filmet forgasson. Szenzációhajhász buzik, akik – ha már a gólokat nem adhatják – keresnek más témát.
  Miskolcra érve ezúttal 4 csuklós busz várt minket és szokás szerint rengeteg G.I.JOE bábú. Az út a stadionig ezúttal a megszokottól eltérő volt: nem a helyi etnikumra gondolok, azon a téren változás nem történt. Viszont a 4 buszt 4 különböző útvonalon és időben kísérték a bejárathoz.
  Leszállva a buszokról a 35 fokban kezdetét vette az izzadás, köszönhetően a szar RTL Klub közvetítésének. Bent a stadionban valamivel több, mint fél ház, mi nagyjából ugyanannyian voltunk, mint legutóbb. Ezúttal meglepetésként gépzsír helyett olaj (vagy mi a szar?) fogadott minket a kerítésen, azonban – köszönhetően egyik emberüknek, aki gondoskodott róla, hogy ne legyen váratlan lépés – felkészültünk az anyag eltávolítására, így a transzparensünket és előénekesünket gond nélkül el tudtuk helyezni a kerítésen.
  A kivonuló csapatokat részünkről füst, míg hazai oldalról egy egyedi ötlet vezérelte nagy zászló fogadta, majd mindkét fél nagyjából azonos létszámban kezdte meg a szurkolást.
  A mérkőzés ezúttal kiegyenlítettebb volt a megszokottnál. Javult tavaly óta a Diósgyőr, a fiataljaink pedig még nem szoktak hozzá az első osztályhoz. Ennek ellenére dicséret illeti a játékosokat, élvezhető, sok helyzettel tarkított játékot produkáltak a meleg ellenére is.
  A szünetben a Tűzoltóság közreműködésével sikerült csillapítani a felforrósodott hangulatot, autóról locsolták a nézőket, melyért ezúton is köszönet nekik.
  A második játékrészben folytattuk a szurkolást és a kiírásainkat. Ezúton jelezzük, hogy többtucatnyian, napokon át gondolkodtunk rajtuk, de mégsem sikerült túllépni azon, hogy Miskolc cigányváros.
  Egy szerencsés góllal sikerült megszerezni a vezetést, ráadásul 10 emberrel, ugyanis Vanczákot a játékvezető kiállította. Az utolsó 10 percben beszorultunk, ami azért volt csak gond, mert rengeteg helyzetet kihagytunk, így nem volt biztos a győzelmünk.
  A bíró hármas sípszava felszabadult örömöt váltott ki, majd a csapat köszöntése után az elvonulás és a hazaút a szokásos módon történt.
  Az új csapatunkban bízunk, ki fogunk tartani mellettük a legvégsőkig, erre kérünk minden Újpestit! A fiatalok nagy lehetőség előtt állnak, hogy magukra húzhatták a 120 éves klub mezét. A mai harcosságot látva, remélhetőleg élni fognak vele!

  Mocskos média, buzi Verebes!

  uvb92.hu
   
 3. avatar: heimo
  2015.11.25, 21:12 (szerk.: 2018.08.12, 15:25)
  Diósgyőr, 2005. július 31., vasárnap

  Győzelemmel kezdte az Újpest a labdarúgó Borsodi Liga 2005-2006-os idényét, a fővárosi csapat öngóllal nyert Diósgyőrben.

  Diósgyőri VTK-Újpest FC 0-1 (0-0)
  Diósgyőr, 7000 néző, V: Megyebíró
  gólszerző: Mogyorósi (58.-öngól)
  kiállítva: Vanczák (52.)
  sárga lap: Halgas (56.) Pintér Zoltán (71.), illetve Erős (18.), Sándor Gy. (31.) Feczesin (82.)

  Diósgyőr:
  Kövesfalvi - Mogyorósi (Farkas N., 62.), Vámosi, Farkas V., Mogyoródi (Binder, 76.) - Halgas, Pintér Z., Sipeki (Siminic, 66.), Vitelki - Horváth F., Tisza

  Újpest:
  Vlaszák - Kiss Z. Vaskó, Böjte, Vanczák - Tóth B. (Kőhalmi, 76.), Erős, Gulyás, Tóth N. - Sándor Gy. (Vituska, a szünetben), Kovács Z. (Feczesin 80.)

  I. félidő:

  9. perc: Tóth Balázs jobboldali beadását követően Kovács Zoltán 16 méterről fordulásból lőtt kapura, Kövesfalvi azonban kiütötte a labdát.
  18. perc: Sipeki egy csellel tisztára játszotta magát, jobbról középre adott, a labda pedig alig csúszott el az ötösnél bevetődő Horváth Ferenc lába előtt.

  II. félidő:

  52. perc: Vanczák lerántotta a kitörő Halgast, és mivel utolsó emberként követte el a szabálytalanságot, Megyebíró játékvezető kiállította.
  58. perc: Tóth Norbert a jobboldalról végzett el szabadrúgást, Mogyorósi megcsúsztatta a labdát, amely a jobb kapufáról a gólvonal mögé került. Öngól (0-1).

  A rekkenő hőség ellenére jó iramban kezdtek a csapatok, mindkét együttes bátran kísérletezett, nagy helyzet azonban ekkor még nem alakult ki.

  A második félidőben viszont már sok lehetőség adódott minkét oldalon. Az újpesti kiállítás a diósgyőrieket zavarta meg, a fővárosi csapat több jó támadást vezetett és taktikus játékkal megérdemelt győzelmet aratott.

  mti, 2005. 07. 31.