magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Birkirkara F.C. 1 : 0 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2010.12.20, 09:21
    1-0
    Szánalmas, ahogy évek óta mindig. Legfeljebb egy-egy meccsre képesek közepes teljesítményt is nyújtani. Előbb utóbb eljutunk majd oda, hogy nem mi fizetünk majd a „látványért”, hanem a klub fizet azoknak, akik hajlandóak szenvedni a nézőtéren.


    "Lipcsei mindig jól rúgja a 11-est.
    Nem tudom, most mi történhetett"

    Garami József

    LOL
    Cavintont lehet szedegetni szépen


    Hmmm kiszenvedtük!

    Nézzük csak a szakmai kérdésekeket!

    Nos, amit a Jovics kihagyott helyzeteket az szörnyű volt! Sasuról meg mit mondjak? Itt borzasztóan hiányzik a Tököli Attila, akinek tetszik vagy nem tetszik, de nincs normális csatárunk.

    Remélem a Vukmir nem sérül meg nagyon.... Lipcsei Pei gödörbe esett sajnos.. a további kijelölt 11-es lövők még: Leo és Gera.

    Az UEFA Kupa 1. fordulójában kiket kaphatunk?


    Nem lesz jó vége ennek a szerda szombat ritmusnak. Tavaly is ez volt. Mi nyomtuk a bajnokikon kívül a nemzetközit meg a válogatottat meg a kupát az emtéká meg a bajnokságot. Aztán lett ami lett a végére...
    :(((

    Ja, meg kéne most már egy erősebb kezű edző is. Akinél hajtanának. Talán a Dalnoki Jenő, ő jó lenne.
    smiley


    Én sosem szoktam szidni a Yoda-t,és most sem akarom (mert gyanítom,van olyan "sztár" a csapatban,akinek játszani KELL,mégha esetleg ő nem is akarná játszatni), de nem értem miért nem lehetett a cseréket-fiatalokat játszatni ma?
    Biztos,hogy motiváltabbak lettek volna néhány játékosnál. Az állandó kezdők pedig pihenhettek volna ráadásul.
    A FradiTV-ben a Dzurják Csöpi is azt mondta,hogy a kezdőket kell játszatni - vele sem értettem egyet akkor se - utólag meg pláne.


    Jó reggelt! Nem is tudom, egy győzelem után mikor voltam ennyire elszontyolodva... Ez tragikus volt, tényleg csak a ténynek örülhetünk, hogy két győzelem, több UEFA-pont, de amúgy... Borzasztó, sz@r, undorító, fúj, és még sorolhatnám, ami a tegnapi meccset illeti.
    Az MTK-meccs után azt mondtam: ennél csak jobb jöhet, hát ennél is... Ilyen sz@rul egyszerűen nem játszhatunk még.
    Tudom, hogy Lipcseit most sokan megtalálják (idén 4 11-es, abból 1 gól :(((), de a passzai is tragikusak voltak, volt olyan, hogy csordogált (nem futott) egy akció, Lippi viszont kb. 5 méterről egy az egyben az ellenfélhez passzolt. Szerintem már most el kellene kezdeni forrást találni egy másik irányítóra (Lisztes pl smiley))


    Ez annyira nevetséges volt, hogy olyasmibe is beleszókok, amibe nem szoktam.
    - nincs erőnléte a játékosoknak
    - nincs elképzelése az edzőnek (nem látni, mit játszanak)
    - ebből a játékosállományból sokkal többet lehetne kihozni
    - nincs tervszerű (meg semilyen) csapatépítés, az nem csapatépítés, hogy kiket igazolunk, csak akkor, ha célzottan egy-egy hiányposztra igazolunk, ez viszont feltételez egy létező csapatot
    - továbbra sem kerülhetnek be fiatalok és Fradisták a csapatba

    Ez utóbbihoz: sokáig azt hittem ez fentről jön kizárólag. Vg nagyobb formátumú csapatot képzelt el, mint amibe beférnének fiataljaink. Aztán ráfogtam magamban, mert nem írtam le, hogy Garami ilyen, rögzül benne az összeállítás és azt jónak, egyedül azt tartja jónak. Ebben lehet valami, a cserékből kitűnik, megtapasztalhattuk már. Felmerül bennem a tegnapi meccs kapcsán, vajon az "öregeknek" milyen a befolyása
    1. az edzésmunkára (nem fogják még ők is vissza a terhelést, kiközöstik esetleg azokat, akik meghajtanák magukat
    2. az összeállításra, mert ennyire nem számolni fiatalokkal, amikor a közönség csak azt várja...
    Garami egyedül nem merné vállalni...


    Csak annyit tennék hozzá, hogy ritka egy szétszórt meccs volt. A Birkikara megérdemelt volna egy egált is... Viszont: egy mentséget fel tudok hozni, de csak ezt az egyet: ha az ujpset elleni örökrangadó miatt lazultak a fiúk, mert az fontosabb. Itt meg már ugyis megvolt a továbbjutás. De egy ilyen játék a Megyeri úton, és úgy fogunk onnana elkullogni, mint a kutyák..... Remélem a fiuk összekapják magukat, és megnyerik azt a találkozót! Nagyon kellene a siker és a pont!
    Egy örök FTC-drukker


    Szimpatikusak voltak a máltaiak. Eljöttek kb százan, énekelgettek (bár nagyon idegesít az amerikai típusú "kamera kedvéért" szurkolás). Tudják, hogy soha senkit nem fognak megverni Európában, mégis szeretik a csapatukat. Lassan nekünk is át kell vennünk ezt a mentalitást :(

    A feka gyerek tényleg ügyes volt.

    Ma egy órától okosabbak leszünk. Vagy egy könnyen verhetőt kapjunk, vagy olyat, aki ellen élmény lesz játszani. Sokáig úgyse jutunk...


    A lilák ellen mi lesz a kifogás, hogy melyik meccsre kellett rápihennünk?
    Ez nem magyarázat a lélektelen játékra!
    Úgy is lehet félgőzzel nyerni, hogy a játékosok élvezik a játékot. Amíg egy futballista(?) nyűgnek érez akár 1 mérkőzést is, addig nem várhatjuk el, hogy előrelépés legyen a magyar fociban. Lipcseit el kell zavarni. Ilyen mentalitású csapatkapitányra nincs szükség. Ha esetleg felkerülne egy szépreményű fiatal, aki hajt, lelkes, küzd.. stb, az ilyen hozzáállású emberek, mint Lipcsei, Dragóner... második nap megsúgnák neki, hogy fogja vissza magát, mert nem lesz jó vége!
    El kell fogadni egy tényt: Magyarországon játékosuralom van!
    El kell fogadni még egy tényt: nincs olyan edző a világon aki nemzetközileg ütőképes csapatot tudna építeni bármelyik magyar csapatból.
    Kell keresni 25 tehetséges 6 éves magyar srácot, elszeparálni őket a világtól és nemzetközi szakemberek kezébe adni a teljes bandát! Nagy csapat fejlődne belőlük. A magyar ember nem szeret dolgozni (tisztelet a kivételnek), ez a mentalitás jellemző a futballistákra is (talán még hatványozottan).
    Lényeg: ettől a mai Fraditól ne várjuk el nagy eredményt. A magyar bajnokság megnyerése nem nagy eredmény!!
    Sajnos az utánpótlásra sem számíthatunk. Bele kell törődni.
    Egyvalamit azonban el lehetne várni mindenkitől. A máltaiak megmutatták a példát:
    FEL KELL SZÁNTANI A PÁLYÁT!
     
  2. avatar: fgymat
    2009.09.27, 19:58
    Továbbjutott a Ferencváros, 6-0-ás összesítéssel.
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2009.03.07, 16:09
    Az UEFA döntése értelmében ezt a meccset zárt kapuk mögött kell megrendezni. A máltaiak azonban engedélyt kértek és kaptak arra, hogy szurkolóik elkísérjék őket a találkozóra. A stadionba pár perccel ezelőtt két autóbusszal összesen 110 drukker érkezett.


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=results&match_id=402&comments=1#
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2009.03.07, 16:06
    2003-08-26
    Csapatunknak az Európai Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottságának döntése értelmében zárt kapuk mögött kell fogadnia csütörtökön 20.15-kor a máltai Birkirkarát.
    Az UEFA eljuttatta a Ferencvároshoz a zártkapus rendezéssel kapcsolatos rendkívül szigorú előírásokat.
    Ferencvárosi szurkolók nem tartózkodhatnak a stadionban, a klubot a játékosokkal együtt legfeljebb 75 személy képviselheti a mérkőzésen.
    Rajtuk kívül a találkozóról tudósító újságírók lehetnek jelen a meccsen, de kizárólag azok, akik rendelkeznek nemzetközi újságíró igazolványukkal és számukra az UEFA engedélyezte a belépést a stadionba.
    Ezenkívül a biztonsági szolgálat és a rendőrség munkatársai, akiket szintén ellenőriz az UEFA, illetve a meccs zavartalan lebonyolításához szükséges személyek (pl: világítás-, eredményjelző kezelője, stb.), de az ő névsorukat is egyeztetni kell az UEFA-val.
    Amennyiben a meccs UEFA-ellenőre azt állapítja meg, hogy akár csak egy illetéktelen személy is bejutott a mérkőzésre, a Ferencvárost újabb szankciókkal sújtja az európai szövetség.


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=5295&sact=news
     
  5. avatar: magyarfutball.hu
    2009.03.07, 16:06
    2002-12-18
    Következő hazai nemzetközi mérkőzésünket zárt kapuk mögött kell lejátszanunk, határozott szerdán az UEFA.
    A testület váratlan döntését, indoklásuk szerint a VfB Stuttgart elleni Üllői mérkőzésen tapasztaltak miatt hozta meg.


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=3208&sact=news
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2009.03.07, 15:47
    Garami József: Az első mérkőzésen eldőlt a továbbjutás, de ez kevéssé magyarázza a mai gyengébb játékot. A mérkőzésnek nem volt tétje ugyan, mégis abban bíztam, hogy jó játékkal, magabiztos győzelmet arathatunk, ami lendületet ad a továbbiakban a csapatnak. E helyett nyögvenyelős győzelem lett a dologból, ami elsősorban az első félidőben kihagyott helyzeteknek lett az eredménye. Ha Lipcsei berúgja a 11-est, és Jovics a négy ziccerből legalább egyet értékesít, akkor ma is gólokkal nyerhettünk volna. A futball furcsaságát mutatta meg ez a két meccs, hiszen Máltán minden bejött nekünk, míg most szinte semmi. Mostantól természetesen már csak az Újpest elleni hétfői rangadóra koncentrálunk, amivel kapcsolatosan komolyan aggaszt Dragan Vukmir állapota. A védőnek zsibbad a jobb lába, ami nem jó jel. Remélem, hogy csak egy ideget rúgtak meg, és nem törésről, vagy repedésről van szó, mert akkor katasztrofális helyzetbe kerülhetünk, hiszen Vukmír már a negyedik belső védő lenne, aki kidől a sorból Gyepes, Botis, és Balog után.

    Stephen Azzopardi: Jelentős különbség volt a mostani és a két héttel ezelőtti meccs között, és nem csupán az eredményben. A legfontosabb számunkra az volt, hogy időközben nálunk már elkezdődött a bajnokság, így játékba lendült a csapatom. Fontos volt az is, hogy legalább 10 fokkal hidegebb volt most, mint nálunk Máltán, így sokkal jobban esett a mieinknek a futball. A döntőnek azonban az bizonyult, hogy a Ferencváros most nem tudott korán gólt szerezni. Ha Lipcsei berúgja a büntetőt, akkor most is csúnyán kikaphattunk volna, de ezúttal a Ferencváros csatárainak nem jött be minden, így meg tudtuk nehezíteni a dolgukat. Sajnálom, hogy az utolsó utáni percben kapott góllal végül kikaptunk, mert a lelkes szurkolóink megérdemelték volna, hogy legalább egy döntetlennel megajándékozzuk őket, ha már ennyit utaztak miattunk. Gratulálok a Ferencvárosnak és minden jót kívánok nekik a további UEFA Kupa találkozókon.


    forrás:
    http://www.ftc.hu/index.php?action=main&nid=5340&sact=news