magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Videoton FC Fehérvár 4 : 0 19:45

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.09.20, 14:19
    Bár a Ferencváros igazán csak a második félidőben játszott jól, mégis fölényes győzelmet aratott.
    Az első játékrészben eleinte a Fradi akarata érvényesült, ám a hazaiaknak igazán nagy helyzete nem volt. A Videoton okosan, taktikusan játszott, és a játékrész második felében fokozatosan át is vette az irányítást.
    A fordulás utáni első pár percben úgy tűnt: minden marad a régiben, de aztán jött Hrutka fejese, ami a Fradit a fellegekbe repítette, a vendégeket viszont a földbe döngölte. Tíz percre rá az újonc Jancula szép gólt lőtt (itt jegyeznénk meg: ebben a bajnokságban ő volt az első FTC-csatár, aki betalált a hálóba), majd a szurkolók (másik) nagy vágya is teljesült – a Vén buktatásáért megítélt büntetőt a mezőny legjobbja, Szűcs Lajos értékesítette. A születésnapos hálóőr találatát Gera gólja követte, melynek következtében a találkozó hátralévő része hazai örömfocit hozott. Összegzésképpen elmondható: a Fradi második félidei jobb játékával megérdemelte a sikert, de a Vidi sokkal jobb volt annál, mint amit a gólarány mutat.
    Edzői nyilatkozatok a sport1 alapján:
    Csank János: Az első félidőben a Vidi okosan játszott, játékuk kicsit összezavarta a játékosaimat. A fordulást követően kevesebbet hibáztunk, és úgy érzem, végül megérdemelten nyertünk.
    Várhidi Péter nem kívánt nyilatkozni.
    (bándy)

    8975 néző 4-0 Pinte, Gera, Jovics, ?????

    Ezek kozul csak Gera lott golt.
    Es csak 5000 nezo volt.

    Na hazaértem, húúúúúúúúú FRAAAAADIIIIII !!!!!
    5.szektor 17.sor 22.szék 1400Ft király !!!!
    Már negyedkor ültem egy zacsi szotyi társaságában.
    A közönség ezen része nagyon 'hozzáértő' volt.
    Címszavakban :
    - Az első félidőt haggyuk. (A Peti elég indiszponált volt)
    - A vidi szurolók kb 20 percet késtek a közönség nem kis örömére smiley)))
    - Gera az Isten (legalábbis hajtásban biztos), a nép többsége szerint az a foci amit Ő csinál.
    - Lajos a másik (lazán lehetett volna 4-1v2 is.)
    - A végén az OLÉ tuti volt. (4 percig semmi köze nem volt a vidinek a labdához)
    Szóval röviden ennyi, még emésztem a dolgokat.
    (Mennyi lehet egy bérlet ???? smiley))))
    MiCKEY és HAJRÁ FRADI !!!!!

    Szinte mindenkibe belekötött Várhidi Péter, a Videoton vezetőedzője.
    Ugyancsak feldúltnak tűnt Várhidi Péter, a Videoton vezetőedzője a találkozó után. Egyrészt a csapata ellen megadott büntető jogosságát vitatta, másrészt azt, hogy Gera állítólag kezezett gólja előtt (azt egyébként Gera is beismerte, hogy estében kézzel hozzáért a labdához).
    Valószínű egyébként, hogy ez sem jogosítja fel arra az „ámokfutásra”, amit a találkozó után elkövetett.
    Először: „elhajtotta” az írott és elektronikus sajtó képviselőit.
    Másodszor: olyat rúgott a vendégöltöző ajtajába, hogy annak betört az üvege.
    Harmadszor: – a sajtótájékoztatóra tartva – minősíthetetlen hangon szidta Bukovics játékvezetőt.
    Negyedszer: útszéli hangon beszélt Lasz Györggyel, az In-Kal főnökével, amiért az nem gondoskodott kellő védelméről (Lasz egyébként a szokásos két biztonsági őr helyett hármat állított Várhidi mellé a kispadhoz).
    Érdekesség, hogy a találkozó előtt Szigli István elmondta: ők „leiratkoztak” Bukovics játékvezetőről (erre minden csapatnak lehetősége van), ezért érthetetlen volt számukra, hogy miért ő vezeti mégis a találkozót.
    Szigli amúgy távozásuk előtt arra kérte Kaszás Pál létesítményigazgatót, hogy a betört ajtó javítási költségeiről szóló számlát küldje el a Videoton címére.
    (b. p.)

    Lehet erdemes lesz majd kepeket kozolni a Vidi-buszarol is, miutan megerkeznek Fehervarra smiley

    Hát ez nem semmi meccs volt!
    Az 1. félidőben nagyon hülyén és gyengén játszottunk - volt füttyszó, Ébresztő meg szitkozódás, a 2.-ban pedig mintha egy teljesen más csapat játszott volna. Ekkor igazi futball-show volt: Gera-szlalom és szaltó, Lajosunk gólja, futás, küzdés, gyönyörű Hrutka fejes, Jancula első gólja, Olllézás.
    S a meccs után a hab a tortán: tömött kocsisor a Hungáriára kivezető utcában, s MINDENKI DUDÁLT, DE ÖRÜLT MÓDON! Hihetetlen volt! Melletünk állt egy német manus, csak nézett, hogy milyen örültek ezek a magyarok!:O)))
    Mighty! Ott voltunk, mindegy majd legközelebb:o)))

    Varhidi tipikusan az az edzo, akinel mindneki hibas (elsosorban a biro) de o sohasem. Enyhen szolva is idegbeteg...
    De itt a magyarazat arra hogy miert nem vettek figyelembe a Vidi ohajat a biroval kapcsolatban:
    "A Sport1 stúdiójában ülő Puhl Sándor, a Játékvezető Bizottság elnöke elmondta: a JB igyekszik rugalmasan kezelni a klubok kéréseit, ám a Videoton már a bíróküldés után próbált változtatást elérni - akkor pedig késő..."

    Valaki kérdezte, hogy miért Szűcs rúgta a tizit. A közönség követelte. (igaz páran mellettem Arrudát akarták smiley)) )
    Ez annyira megalázta a Vidit, hogy utána leginkább csak nyomozták a labdát. A végére akár 5-6 is lehetett volna, de a 4 is elég! smiley
    HAJRÁ FRADI!!!!!!

    Ami ma a Fradi palyanal torten azt nem lehet labdarugasnak nevezni. Mi a faszt csodalkoztok azon, hogy alig mennek hozzatok vendegek?
    1. Megerkezeskor a rendorok parasztozasat kell elturnunk.
    2. Egesz merkozes alatt a tetves 16-os szektor ocsarolasat.
    3. Lefizetett birok lazan elcsaljak a meccset. Aki az ellenkezojet allitja az hazudik, vagy annyira alacsony az IQ-ja, hogy ezt nem veszi eszre!
    4. A vendeg edzo hiaba ker segitseget a sok baszogatas miatt a Lasz gecitol, leszarja.
    5. Ez a tetves security csak a vendegeket tudja baszogatni, mert SZEMMEL LATHATOAN FEL attol a csurhetol akiket nemhogy Magyarnak, de meg EMBERNEK sem lehet nevezni. ALLATOK! (Mash meg ilyenekkel egyutt dalolaszva tancolgat a fajos labaval.)
    6. Ma kizarolag ultrak utaztak el hozzatok, hogy a csapatukat biztassak - tobb kevesebb sikerrel, mert paran nem birtak cernaval a 16-os omlengeset-. Nos, ezeket a bekes szurkolokat (koztuk idosebb holgyek, kisgyerekek, csalad) szallito buszt PILLANGO KESEKKEL, VIPERAKKAL betamadjak (a 16-osban mar latott allatok). Feher merci, egy undorito szinu suzuki es a tobbi. Errol tudjatok kikrol van szo.
    7. A csapat is fasszopo Ujpestet enekel.
    GRATULALOK!
    Ez A FRADI! TI MAGYARORSZAG SZEGYENEI!!!! Maffiozok gyulekezete!
    Es most kurvara ne gyertek azzal, hogy ti nem ok vagytok hanem a Greenternet meg faszomtudja mik, MERT TI MEGTURITEK OKET! A rendorok ott nezik ahogyan provokallnak az allatok es NEM CSINALNAK SEMMIT!
    A buszunkat par szaz meter utan magara hagyjak a rendorok, had cicazzanak velunk az ALLATAITOK!
    Ezt meddig lehet meg fokozni????
    Kezdek orulni most mar, hogy a Hajduk nyert! Ez a mocskos csurhe nem erdemel mast. Itthon megveszik nektek a bajnoksagot, de kinnt mar latszik az eredmeny.
    Soha nem hittem volna, hogy egyszer valaha is ilyenre vetemedek, hogy ilyeneket irjak rolatok, de TI hoztatok ki belolem. Ezek utan ne csodalkozzatok, hogy titeket mindenki utal.
    Veletek tenyleg csak ugy lehet banni, mint ahogyan azt a Debrecenben levo biztonsagiak mutattak.
    Egy -bennetek is- nagyot csalodott Vidista...

    CHIP!
    1. A rendőrök parasztozása nálatok semmivel sem másabb, sőt!
    2. Érdekes, mikor megjöttetek volt nálatok pár nagyon bátor ember, aki mutogatással kezdte. Ezek után nem kell csodálkozni. Azok után sem, hogy mást se nagyon hallani nálatok (sem) mint utálunk...
    3. Nem vagy normális! Nem lehet, hogy a te IQ szinteddel van egy kis gond?
    4. A bajusztörp először is messze van egy edzőtől, másodszor 3 In-Kal-os védte a szokásos kettő helyett, harmadszor túl sok köcsögséget csinált ő már az Üllőin, hogy ezt kapja.
    5. A tetves security nem igazán baszogatott titeket. Szerintem leginkább bevédett titeket. És igen! Ha nem is szemmel láthatóan, de lehet, hogy félnek. Hozzánk ugyanis nem tudnak csak úgy bejönni ketten-hárman, mint mondjuk máshoz.
    6. A fehér Mercit még nem láttam, a Suzuki ok, a többi? Arről tényleg pontosan lehet tudni. Talán nem kellene ugatni és nem lenne a meccs után ez a vége.
    7. A csapatban is vannak Fradisták, akik utálják a lila majmokat. Ettől függetlenül talán nem kéne, de tudod a hangulat elviszi őket is.
    Jaja.... Velünk tényleg csak úgy lehet bánni, ahogy a debreceni biztonságiak, de nekik meg nem ajánlatos még egyszer összefutni velünk. (Ott is csak a rendőrök mentették meg őket!)
    Én nem jövök azzal, hogy én nem ok vagyok, mert igenis én a 16-osba járok. Érdekes, pár éve még rátok se szartunk, ma meg már egész más a helyzet... Nem tudod mi lehet az oka?

    Jo, a mi verzionkat leirom:
    Meccs vege felterelnek a buszra. Elindulunk, csondben szomorkodva beszeljuk ki a meccset. Rendorok hamar leapadnak rolunk - eszre sem vettuk ugy eltuntek -. Lurdynal kiraktuk a pestieket (szerencsere nem esett bantodasuk).
    100-150 meterrel odebb egy piros lampanal varakoztunk mikor zuhogast hallunk es az ablakon kinezve lattuk, hogy az allatok utik a buszt, forgatja a csavo a pillangokest es mutogat, hogy szalljunk le. Szoltunk sofornek, hogy taposson bele.
    Ok kovettek. 5 autoval. Kerulgettek minket mindket oldalrol, kozben mutogattak a viperat kinnt lobaltak (asszem a suzukibol, de ebben nem vagyok 100%-ig biztos). Bal oldalon csapkodtak a busz oldalat. (mindent menet kozben)
    Majd leeloztek minket, megalltak, beavartak es jobb oldalon nekialltak csapkolodni es kivagtak 2 ablakot. Arra nem emlexem, hogy repult-e be valami, de ha minden igaz kifele repult egy porolto.
    Aztan meg egy darabig kerulgettek es leszalltak rolunk. Had ne firtassam, hogy a lanyok es a holgy hogy milyen allapotba kerult...
    Rendoroket hivtuk, de leszartak minket...
    Tetszik? Nekem nem...

    Egyébként, ha a két félmeztelen kőkemény "kislány" esetleg leszállt volna a buszról (+ a többi mutogatós), akkor mindjárt más lenne a történet. Nem! Nem leszúrták volna őket és a viperát sem használták volna. Ezt szerintem nekik meg lehet köszönni...

    Kevesen voltunk, de azért annyira nem! Pont arról beszélgettünk Józsa Mikivel, hogy valszeg a "lehúzott" (a kapuknál ellenőrzött) bérletek/jegyek alapján mérik a nézőszámot, amióta megvan a beléptetőrendszer, és azért hét és fél ezer ember annyira nem tragikusan kevés. (Mondom MOST, pedig régebben már drámáztunk, ha tízezernél kevesebben voltunk az Üllőin. Nóri11 is megmondta és egyet is értek vele: most ez van, nekünk így is ki kell tartani a Csapat mellett.)

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=592590&na_step=30&t=9018131&na_order=
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.26, 10:37
    Ferencváros-Videoton 4-0 (0-0)
    Üllői út, 4000 néző, V: Bukovics
    gólszerzők: Hrutka (49.), Jancula (59.), Szűcs L. (64. - 11-esből), Gera (70.)
    sárga lap: Hrutka (89.), illetve Terjék (6.), Tímár (61.),

    Ferencváros:
    Szűcs L. - Hrutka, Dragóner, Balog - Kriston, Lipcsei (Gyepes a szünetben), Szabó T. (Vén 60.), Szkukalek - Pinte, Jancula (Jovic 70.), Gera

    Videoton:
    Végh - Tímár (Kovács B. 74.), Pomper, Vilotic, Szlezák - Usvat, Csató, Komódi (Sipeki 66.), Bekő - Terjék (Gojic 76.), Hamar

    14. perc: Hamar ugratta ki Komódit, aki 8 m-ről, éles szögből az oldalhálóba bombázott.
    27. perc: Hrutka 25 m-es, jobb alsó sarokra tartó szabadrúgását Végh nagy bravúrral ütötte szögletre.
    49. perc: egy baloldali ferencvárosi kisszögletet követően Pinte ívelt a kapu elé, s Hrutka a védők mögül kibújva, 4 m-ről a jobb sarokba fejelt (1-0).
    59. perc: Szkukalek futott el a bal szélen, középre gurítását Jancula átvette, majd 2 látványos cselt követően Végh feje fölött a bal felső sarokba ívelt (2-0).
    64. perc: Gera passzolt Vénhez, aki a 16-oson belül csinált egy cselt, ezt követően Pomper buktatta, 11-es. A büntetőt a közönség követelésére a ferencvárosi kapus, Szűcs L. végezte el és higgadtan a jobbra mozduló Végh mellett a bal sarokba gurított (3-0).
    70. perc: Gera-Gyepes-Gera összjáték után a hazaiak csatára betört a 16-oson belülre, a kifutó Véghet is kicselezte, majd éles szögből a jobb felső sarokba lőtt (4-0).

    Az első félidőben a Videoton kontrái veszélyesebbek voltak, ám a vendégek valamennyi lehetőségüket elpuskázták. Így törvényszerű volt, hogy a szünet után feltámadó Ferencváros szerezze meg a vezetést. A gól után a Videoton játéka szétesett és ekkora különbséggel is megérdemelten nyertek a hazaiak.

    MTI