magyarfutball.hu

MATÁV Compaq-Sopron - Ferencvárosi TC 1 : 2 17:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.27, 12:35
    Sopron-Ferencváros 1-2 (1-1)
    Sopron, 6500 néző, V: Bede
    gólszerzők: Somogyi (23., 11-esből), illetve Hrutka (31.), Kriston (58.)
    sárga lap: Salagean (15.), Vincze (78.), illetve Kriston (11.), Szkukalek (80.)

    Sopron:
    Horváth T. - Szabados - Vincze, Horváth R. - Orabinec (Bausz, 80.), Csiszár (Varga, 62.), Somogyi, Salagean, Sira (Tóth I., 68.), Tóth M., Nagy T.

    Ferencváros:
    Szűcs L. - Lipcsei - Balog, Hrutka - Kriston (Cheregi, 72.), Szabó (Vén, 77.), Gyepes, Szkukalek - Gera, Pinte - Jovic (Keller, 84.)

    23. perc: Tóth ügyesen perdített a kirobbanó Orabinec elé, akit a Ferencváros kapuja előtt Szkukalek "mögékerüléssel" a földre vitt. A jogos 11-est Somogyi biztosan lőtte a jobb alsó sarokba (1-0).
    31. perc: Szabó végzett el szabadrúgást a soproni térfél közepén, lágy beívelését Hrutka a jobb oldalról, 7 m-ről fejelte a soproni kapu jobb oldalába (1-1).
    38. perc: Csiszár a jobbösszekötő helyéről, 26 m-ről lövésre szánta el magát és szinte szétlőtte a felső lécet.
    42. perc: Pinte ügyesen cselezte magát keresztül a soproni védelmen, végül a balösszekötő helyén kitört, középre adott, de a soproni védőktől szorongatott Jovic 3 m-ről a jobb kapufára perdített.
    58. perc: Miközben Csiszárt ápolták az oldalvonal mellett, Kriston előretört, a soproni térfélen ügyesen kényszerítőzött Pintével és a visszakapott labdát 12 m-ről Horváth mellett, jobbal a bal alsó sarokba helyezte (1-2).

    Az első félidőben az FTC dolgozott ki több helyzetet, a szünet után inkább mezőnyjáték folyt a pályán, enyhe soproni fölénnyel. Szerencsés pillanatban lőtt góllal szerezte meg a 3 pontot a vendég csapat, a döntetlen jobban megfelelt volna a látottaknak.

    MTI