magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Debreceni VSC 4 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.06.27, 11:37
    Dunaferr-Debrecen 4-0 (2-0)
    Dunaújváros, 2000 néző, V: Ábrahám
    gólszerzők: Tököli (10., 85., 89.), Penksa (14.)
    sárga lap: Vadicska (41.), Bernáth (67.)

    Dunaferr:
    Petry - Molnár (Nikolov 78.), Éger, Bagoly (Salamon 88.), Kiss Gy. - Rósa, Ja:kl (Lengyel 78.), Zováth, Penksa - Sowunmi, Tököli

    Debrecen:
    Balogh J. - Bernáth, Kuttor, Plókai, Szatmári - Böőr, Vadicska, Sketiani (Kovács N. 61.), Radojicic (Ulveczki a szünetben) - Bajzát, Tiber (Berecz a szünetben)

    10. perc: Rósa szabadrúgását követően Kiss György 12 m-ről fejelt a jobb alsó sarokra, Balogh szögletre ütötte a labdát. A beívelés után Penksa 14 m-ről szintén a jobb alsó sarkot célozta meg, Balogh a kapufára segítségével megint hárított, de balszerencséjére az ott álló Tököli 1 m-ről már a hálóba továbbított (1-0).
    14. perc: Penksa, Sowunmi összjáték után utóbbi visszafejelte társának a labdát, aki 13 m-ről átemelte azt a kifutó kapuson (2-0).
    75. perc: a vendégek a legnagyobb helyzetüket hagyták ki, amikor egy baloldali beadás átszállt Bagoly feje fölött, s Berecz levette a labdát, de lövése Petryt találta telibe.
    85. perc: Tököli kényszerítőzött a 16-os vonalán Zováthtal, a dunaújvárosi csatár elfektette a vendégek kapusát, majd félmagasan a hálóba helyezett (3-0).
    89. perc: Sowunmi indította félpályáról a védők közül kilépő Tökölit, aki ballal, 14 m-ről a kiinduló kapus mellett lőtt a kapuba (4-0).

    A nagy hőség ellenére fergeteges hazai támadások jellemezték az első félidőt. A második játékrészben alábbhagyott az iram, de ekkor is fölényben játszott a hazai gárda. A mérkőzés hajrájában Tököli két újabb villanása bebiztosította a Dunaferr fölényes győzelmét.

    MTI