magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Kispest-Honvéd FC 0 : 3 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.19, 17:37
  Dunaújváros, 2000. november 29. szerda (tud) - Labdarúgó NB I, 5. forduló:

  Dunaferr - Kispest-Honvéd 0-3 (0-1)
  Dunaújváros, 3000 néző, V: Bukovics
  gólszerzők: Egressy (32., 75.), Salamon (68.-öngól)
  sárga lap: Pomper (11.), Nagy (91.), illetve Szabó T. (57.), Piroska (61.), Plókai (83.)

  Dunaferr:
  Rabóczki - Molnár, Salamon, Pomper, Kiss Gy. - Zavadszky, Ja:kl (Mozgovoj, a szünetben), Bagoly, Lengyel (Nagy, 56.) - Orosz, Nicsenko

  Kispest:
  Nota - Plókai, Lőrincz, Téger, Kovács H. - Torghelle (Dubecz, a szünetben), Babos Á., Szabó T., Piroska (Buzás, 71.) - Faragó (Kiss P., 86.), Egressy

  27. perc: Molnár hibájából Egressy került gólhelyzetbe, elvitte a labdát a kifutó Rabóczki mellett, de Salamon az utolsó pillanatban szögletre mentett.
  32. perc: Szabó T. ívelt szabadrúgást a dunaújvárosi kapu elé, Torghelle fejjel továbbította a labdát Egressynek, aki 4 m-ről a léc alá lőtt (0-1).
  68. perc: Piroska ívelt be jobbról szabadrúgást középre, Salamon megcsúsztatta a labdát, mely a kiinduló Rabóczki fölött a kapu jobb oldalába pattant, öngól (0-2).
  75. perc: Faragó tálalt Egressy elé a 16-oson belül, a vendégek csatára 15 m-ről, laposan talált a hálóba (0-3).
  87. perc: Kiss P. egyedül törhetett kapura, önzetlenül az őt követő Egressy elé gurított, a csatár 4 m-ről az üres kapu mellé passzolt.

  Már a találkozó elején látszott, hogy a Dunaferr ezen a napon nagyon fog szenvedni. Nem értették meg egymást a hazai játékosok, hibát hibára halmoztak és a 13. percig kellett várni arra, hogy először eljussanak a vendégek kapujáig. A Kispest lelkesen és fegyelmezetten futballozott, akár nagyobb különbséggel is nyerhetett volna.

  MTI