magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK-Hungária FC 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2017.07.20, 22:39
  Budapest, 2000. november 25., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I, 4. forduló:

  Ferencváros-MTK Hungária 0-0 (0-0)
  Üllői út, 12 000 néző, V: Ábrahám
  sárga lap: Golovic (18.), Elek (53.), Füzi Á. (86.)

  Ferencváros:
  Szűcs L. - Balog, Dragóner, Hrutka - Pinte, Gyepes (Cheregi 79.), Vén, Keller - Rob (Arruda a szünetben), Horváth P., Gera (Schultz 83.)

  MTK Hungária:
  Vlaszák - Komlósi, Kuttor, Szamosi, Elek - Erős (Füzi Á. 79.), Golovic, Jezdimirovic, Djordjevic (Madar 61.) - Illés, Ferenczi (Bükszegi 47.)

  A legutóbbi örökrangadón, igaz a Hungária körúton szélsőséges, antiszemita megnyilvánulások miatt igen feszült volt a hangulat, és a kék-fehér klub szurkolótáborának baráti köre rendőrségi feljelentést is tett. Most a legnagyobb békében kezdődött el a találkozó, és az In-kal Security vezetőjétől, Lasz Györgytől kapott információ szerint a találkozó előtt nem történt semmilyen rendkívüli esemény.

  4. perc: Keller 20 m-es, léc alá tartó bombáját Vlaszák szögletre ütötte.
  27. perc: Gera 17 m-es, nagy erejű lövését magabiztosan védte a kék-fehérek kapuvédője.
  33. perc: Vén jobboldali szabadrúgását Gyepes 1 m-ről, testével sodorta a kapu mellé - a találkozó legnagyobb gólszerzési lehetősége maradt ki.
  46. perc: A csereként beállt Arruda keresztbegurítását Horváth P. estében, a kapu elé csúszva, 1 m-ről pöckölte a bal sarok mellé.
  66. perc: Bükszegi óriási vágta végén Madart szöktette a baloldalon, a cserejátékos beadását a védők mentették, ám a labda Illés elé került, akinek ejtésébe Szűcs L. beleért és az érkező Jezdimirovic sarkáról, közvetlen közelről az üres kapu mellé gurult a labda.
  77. perc: Bükszegi keresztbeívelt labdáját Madar visszafejelte, és az érkező Erős szintén fejjel, 5 m-ről a bal kapufát találta el.

  Ha nem is túl színvonalas, de rendkívül küzdelmes mérkőzésen mindkét együttes elpuskázta nagy gólszerzési lehetőségeit, így a döntetlen reálisnak mondható.
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
  2016.12.06, 13:46
  0-0
  és még ötülhetünk neki a végén!
  Madar becserése után volt 2-3 olyan helyzetük, hogy ihaj!!!


  Hát, hogy őszinte legyek többet vártam. Úgy látszik páran elhitték, hogy már bajnokok. A vér meghűlt az ereimben, amikor Korolovszky majdnem megszerezte a vezetést.


  MTK: Vlaszák 3 - Komlósi 3, Kuttor 3, Szamosi 2.5, Elek 3 - Golovic 2.5, Erős 3 (Füzi Á. 0, 81.), Jezdimirovic 3, Djordjevic 2.5 (Madar 0, 64.) - Illés 3, Ferenczi 2.5 (Bükszegi 3, 48.).
  Korolovszky????
  Az az Újpestben játszik!!!!
  Sokat ittál???


  10363 néző
  a meccs előtt mikor sorolták a játékosokat Volt a legjobb hangulat
  Meccs alatt néha-néha megdörrent a Hajrá FRADI!
  De nem volt túl acélos.
  A vonatos nóta acsak a végén volt, az is elszórtan.


  Jól kezdtünk, de elfáradtunk. És ez igaz mind a játékosokra, mind ránk, szurkolókra. Tényleg úgy indult, mint egy "igazi" rangadó... Aztán csak nem született gól. Rendesen szólt a 'Hajrá Fradi!', de a meccs közepén elnémult a stadion. A végén (szögletek az utolsó 10 percben) még jól szólt a tábor, de gólt nem sikerült "bekiabálnunk" :-(
  Kár érte... A hazai meccseket hozni kellene, mert idegenben sem lesz könnyebb...
  Az MTK kapufája tényleg húzós volt, nagy mázlink volt akkor... Szerintem az iksz reális, de nem ezt vártuk :-(
  Ja, a meccs előtt volt koreográfia is: egy Fradi- és egy MTK-játékos állt egymás mellett (profilból), és a kék focista az orra hossza révén megelőzte a züldet. Alatta a kiírás pedig valami olyasmi volt, hogy "most nem fogtok orrhosszal nyerni" (a 9-esből nem látszott pontosan a szöveg).


  Sajnos, az MTK tanult a hétközi hibáiból és nagyon jól védekeztek. Igaz, ezúttal a mieink játékából hiányzott a kreativitás. Nem akartuk mindent elsöprő módon, megalkuvás nélkül a győzelmet.


  Mocskos nsport. Méghogy fair play. A Fradinál igen, de a hittestvéreiknek minimum hat sárgát kellett volna kiosztani, nem csak ezt a hármat. Elég undorító ez az 'elvesztem a labdát, akkor felrúgom' taktika.
  Hajrá Fradi!
  Civil


  Ki a jó Isten uszította ezt az Ábrahámot a magyar focira? Ő nézhette a legközelebbről a meccset, mégsem látta... A Nemzeti Sporttól meg kilencest kapott...(ezek után ennyire fogok hinni a Sportnak). Az aliljáróban történteket nem láttam, pedíg ott voltam, miért történt? (egy-két neontörésnél ott voltam, de bunyót nem vettem észre). Győzni kell Újpesten!!!!


  "Az MTK hétközben is játszott, ráadásul a Dunaferrel.
  Ők miért nem voltak fáradtak?"
  Az ok egyszerű. Mi fociztunk ezek meg ölték a focit. Az nem játék hogy beállok a 16-osom elé és csak elvétve jövök ki. Meg ugye ha 12 ember védekezik akkor igen fárasztó annak a csapatnak amelyik próbál némi játékot is mutatni.
  De azért az egyértelműen látszott hogy nagyon hiányzik egy igazi irányító középpályás.

  Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
  http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=590836&na_step=30&t=9018131&na_order=