magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - MTK-Hungária FC 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.20, 22:39
    Budapest, 2000. november 25., szombat (MTI) - Labdarúgó NB I, 4. forduló:

    Ferencváros-MTK Hungária 0-0 (0-0)
    Üllői út, 12 000 néző, V: Ábrahám
    sárga lap: Golovic (18.), Elek (53.), Füzi Á. (86.)

    Ferencváros:
    Szűcs L. - Balog, Dragóner, Hrutka - Pinte, Gyepes (Cheregi 79.), Vén, Keller - Rob (Arruda a szünetben), Horváth P., Gera (Schultz 83.)

    MTK Hungária:
    Vlaszák - Komlósi, Kuttor, Szamosi, Elek - Erős (Füzi Á. 79.), Golovic, Jezdimirovic, Djordjevic (Madar 61.) - Illés, Ferenczi (Bükszegi 47.)

    A legutóbbi örökrangadón, igaz a Hungária körúton szélsőséges, antiszemita megnyilvánulások miatt igen feszült volt a hangulat, és a kék-fehér klub szurkolótáborának baráti köre rendőrségi feljelentést is tett. Most a legnagyobb békében kezdődött el a találkozó, és az In-kal Security vezetőjétől, Lasz Györgytől kapott információ szerint a találkozó előtt nem történt semmilyen rendkívüli esemény.

    4. perc: Keller 20 m-es, léc alá tartó bombáját Vlaszák szögletre ütötte.
    27. perc: Gera 17 m-es, nagy erejű lövését magabiztosan védte a kék-fehérek kapuvédője.
    33. perc: Vén jobboldali szabadrúgását Gyepes 1 m-ről, testével sodorta a kapu mellé - a találkozó legnagyobb gólszerzési lehetősége maradt ki.
    46. perc: A csereként beállt Arruda keresztbegurítását Horváth P. estében, a kapu elé csúszva, 1 m-ről pöckölte a bal sarok mellé.
    66. perc: Bükszegi óriási vágta végén Madart szöktette a baloldalon, a cserejátékos beadását a védők mentették, ám a labda Illés elé került, akinek ejtésébe Szűcs L. beleért és az érkező Jezdimirovic sarkáról, közvetlen közelről az üres kapu mellé gurult a labda.
    77. perc: Bükszegi keresztbeívelt labdáját Madar visszafejelte, és az érkező Erős szintén fejjel, 5 m-ről a bal kapufát találta el.

    Ha nem is túl színvonalas, de rendkívül küzdelmes mérkőzésen mindkét együttes elpuskázta nagy gólszerzési lehetőségeit, így a döntetlen reálisnak mondható.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2016.12.06, 13:46
    0-0
    és még ötülhetünk neki a végén!
    Madar becserése után volt 2-3 olyan helyzetük, hogy ihaj!!!


    Hát, hogy őszinte legyek többet vártam. Úgy látszik páran elhitték, hogy már bajnokok. A vér meghűlt az ereimben, amikor Korolovszky majdnem megszerezte a vezetést.


    MTK: Vlaszák 3 - Komlósi 3, Kuttor 3, Szamosi 2.5, Elek 3 - Golovic 2.5, Erős 3 (Füzi Á. 0, 81.), Jezdimirovic 3, Djordjevic 2.5 (Madar 0, 64.) - Illés 3, Ferenczi 2.5 (Bükszegi 3, 48.).
    Korolovszky????
    Az az Újpestben játszik!!!!
    Sokat ittál???


    10363 néző
    a meccs előtt mikor sorolták a játékosokat Volt a legjobb hangulat
    Meccs alatt néha-néha megdörrent a Hajrá FRADI!
    De nem volt túl acélos.
    A vonatos nóta acsak a végén volt, az is elszórtan.


    Jól kezdtünk, de elfáradtunk. És ez igaz mind a játékosokra, mind ránk, szurkolókra. Tényleg úgy indult, mint egy "igazi" rangadó... Aztán csak nem született gól. Rendesen szólt a 'Hajrá Fradi!', de a meccs közepén elnémult a stadion. A végén (szögletek az utolsó 10 percben) még jól szólt a tábor, de gólt nem sikerült "bekiabálnunk" :-(
    Kár érte... A hazai meccseket hozni kellene, mert idegenben sem lesz könnyebb...
    Az MTK kapufája tényleg húzós volt, nagy mázlink volt akkor... Szerintem az iksz reális, de nem ezt vártuk :-(
    Ja, a meccs előtt volt koreográfia is: egy Fradi- és egy MTK-játékos állt egymás mellett (profilból), és a kék focista az orra hossza révén megelőzte a züldet. Alatta a kiírás pedig valami olyasmi volt, hogy "most nem fogtok orrhosszal nyerni" (a 9-esből nem látszott pontosan a szöveg).


    Sajnos, az MTK tanult a hétközi hibáiból és nagyon jól védekeztek. Igaz, ezúttal a mieink játékából hiányzott a kreativitás. Nem akartuk mindent elsöprő módon, megalkuvás nélkül a győzelmet.


    Mocskos nsport. Méghogy fair play. A Fradinál igen, de a hittestvéreiknek minimum hat sárgát kellett volna kiosztani, nem csak ezt a hármat. Elég undorító ez az 'elvesztem a labdát, akkor felrúgom' taktika.
    Hajrá Fradi!
    Civil


    Ki a jó Isten uszította ezt az Ábrahámot a magyar focira? Ő nézhette a legközelebbről a meccset, mégsem látta... A Nemzeti Sporttól meg kilencest kapott...(ezek után ennyire fogok hinni a Sportnak). Az aliljáróban történteket nem láttam, pedíg ott voltam, miért történt? (egy-két neontörésnél ott voltam, de bunyót nem vettem észre). Győzni kell Újpesten!!!!


    "Az MTK hétközben is játszott, ráadásul a Dunaferrel.
    Ők miért nem voltak fáradtak?"
    Az ok egyszerű. Mi fociztunk ezek meg ölték a focit. Az nem játék hogy beállok a 16-osom elé és csak elvétve jövök ki. Meg ugye ha 12 ember védekezik akkor igen fárasztó annak a csapatnak amelyik próbál némi játékot is mutatni.
    De azért az egyértelműen látszott hogy nagyon hiányzik egy igazi irányító középpályás.

    Hajrá Fradi - Drukkerkocsma
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=590836&na_step=30&t=9018131&na_order=