magyarfutball.hu

Kispest-Honvéd FC - Újpest FC 2 : 3 17:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2017.07.20, 17:50
    Budapest, 2000. november 24. péntek (MTI) - Labdarúgó NB I, 4. forduló:

    Kispest-Honvéd - Újpest 2-3 (1-1)
    Bozsik-stadion, 4000 néző, V: Szarka
    gólszerzők: Egressy (23., 66.), illetve Dvéri (35.), Orescsuk (55.), Kovács P. (80.)
    sárga lap: Orescsuk (55.), Herczeg (72.), Kovács P. (80.), Dvéri (88.)

    Kispest-Honvéd:
    Tóth J. - Plókai, Téger, Lőrinc, Kovács H. - Dubecz, Babos, Szabó T., Piroska (Buzás, 79.) - Faragó, Egressy

    Újpest:
    Bíró Sz. - Medgyesi, Urbán, Tamási (Kovács P., 72.), Lőw - Tokody (Jenei, 63.), Korolovszky, Dvéri, Kunzo (Szélesi, 75.) - Orescsuk, Herczeg

    A találkozó 8 perces késéssel kezdődött, mert a kispesti szurkolótábor a Magyarországon fellelhető pirotechnikai eszközök teljes arzenálját bevetette, így a játéktér hatalmas füstfelhőbe burkolózott. Emiatt Szarka játékvezető csak hosszas várakozás után indította útjára a 4. forduló nyitómérkőzését.

    20. perc: Szabó T. az újpesti térfél közepén szerzett labdát, a 16-osig vezette, majd élesen kapura küldte, de Bíró Sz. üggyel-bajjal hárított.
    23. perc: Szabó T. egyedül vezette a labdát Bíró Szabolcsra, ki is cselezte, majd a kapussal történő ütközés nyomán összeesett. A kispestiek még az elmaradt büntetőt reklamálták, amikor a kipattanó labdát Egressy 22 m-ről, ballal a jobb felső sarokba bombázta (1-0).
    35. perc: Lőw húzott el a balszélen, begurítását Dvéri 14 m-ről, kapásból kapura küldte, a labda nem tűnt különösebben veszélyesnek,
    ám Tóth J. hasa alatt a kapu közepébe gurult (1-1).
    55. perc: Korolovszky szerelte a kispesti térfél közepén Piroskát, majd Orescsukot ugratta ki, aki átvette a labdát és 5 m-ről a kapu közepébe lőtt (1-2).
    66. perc: Egy előreívelt labdát Faragó Egressy elé fejelt, aki mellel maga elé tette, majd a kapujából kiinduló Bíró Sz. felett a léc alá emelt (2-2).
    76. perc: Dubecz 40 m-es szabadrúgásból váratlanul kapura ívelt, Bíró Sz. a bal felső sarokból tolta ki a labdát.
    80. perc: Orescsuk ívelt a kispesti térfél közepéről keresztbe és a csereként beállt Kovács P. jószerivel első labdaérintéséből, fejjel, 5 m-ről a kapuba továbbított (2-3).

    Fordulatos, változatos és gólokban gazdag összecsapáson a helyzeteit valamivel jobban kihasználó Újpest megérdemelten szerezte meg a 3 pontot.

    MTI