magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Diósgyőri FC 2 : 0 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.04.19, 11:49
    Budapest, 2000. április 5., szerda (MTI) - Labdarúgó PNB, 25. forduló:

    Ferencvárosi TC-Diósgyőri FC 2-0 (1-0)
    Üllői út, 2000 néző, V: Hajdó
    gólszerző: Rob (24.), Váczi (61.)
    sárga lap: Földvári (9.), Bárányos (25.), Csoknay (66.), illetve Szakos (22.), Vitelki (25.), Filipovic (34.), Herczku (35.)
    cserék: Bárányos helyett Crnomarkovic (72.), Földvári helyett Halgas (75.), Rob helyett Lászka (85.), illetve Tsupik helyett Raican (a szünetben), Herczeg helyett Barva (67.)

    15. perc: Horváth P. nagyszerű ütemben ugratta ki középen Váczit, akinek ballábas lövése már túljutott a kapuson, és vészesen közeledett a bal alsó sarok irányába, ám a labda a tócsán "megcsúszott" és elgurult a kapufa mellett.
    24. perc: Vitelki a félpálya közelében csúnyán megrúgta Bárányost, aki felpattant, csaknem felöklelte a diósgyőri játékost, Vén azonban a játékkal törődött, egyből Rob elé tálalt, aki a 16-oson átvette a labdát, majd laposan, a jobb sarokba lőtt (1-0).
    40. perc: hatalmas kavarodást követően Horváth P. elé perdült a labda az ötösön, a ferencvárosi középcsatár elgurította Nagy Z. mellett, de a gólba tartó lövés ezúttal is elakadt egy kapu előtti tócsában.
    52. perc: jobboldali diósgyőri szögletrúgás után Szűcs L. a labda alá szaladt, Raican így az üres kapura fejelhetett, ám a gólvonalon álló Szűcs M. kivágta a labdát.
    61. perc: Vén-Füzi akció futott a baloldalon, a középpályás élesen középre lőtte a labdát, amit Nagy Z. röviden ütött ki és Váczi a 11-es pontról az üres kapuba gurított (2-0).
    62. perc: Vén 18 m-es szabadrúgása a felső lécről hagyta el a játékteret.

    Ha ilyen ítéletidőben, szakadó esőben magas színvonalról szó sem lehetett, az iramra és a küzdelemre nem panaszkdhattak a nézők. A Ferencváros - bár a második félidő elején forró pillanatokat élt át - megérdemelten szerezte meg a győzelmet.