magyarfutball.hu

Gázszer FC - Ferencvárosi TC 3 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.09.13, 13:24
    Székesfehérvár, 1999. augusztus 15., vasárnap (tud.) - A labdarúgó Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 2. fordulójában:

    Gázszer FC-Ferencvárosi TC 3-2 (2-2)

    Székesfehérvár, 5000 néző, V: Ábrahám

    gólszerzők: Gőgh (10.), Lukács (21.), Árki (77.), illetve Lászka (6.), Tóth M. (40.)
    sárga lap: Dulics (9.), Árki (42.), illetve Tóth M. (40.), Lilik (53.), Szűcs M. (53., 82.)
    kiállítás: Szűcs M. (82.)
    csere: Földes helyett Popovics (75.), Lukács helyett Szabó Z. (78.), Gőgh helyett Simek (87.), illetve Lászka helyett Fülöp (65.), Kriston helyett Kulcsár (81.)

    Gázszer:
    Kövesfalvi - Korol, Szalai, Schindler - Dulics, Gőgh, Árki, Dvéri, Salacz J. - Lukács, Földes

    Ferencváros:
    Szűcs L. - Lilik, Nagy N., Szűcs M. - Kriston, Bárányos, Lászka, Kovács, Füzi Á. - Tóth M., Horváth P.

    6. perc: Bárányos bal oldali, 50 méteres átadása szabadon találta Lászka Balázst, és az élete első PNB-s mérkőzésén szereplő 21 éves játékos kapásból, 13 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (0-1).
    10. perc: Korol indítását követően Lukács a 16-os oldalvonaláról középre passzolt, Gőgh 14 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (1-1).
    21. perc: Földes közeli lövése után Szűcs csak tovább tudta ütni a labdát, Lukács fordulásból, 8 méterről a kapu bal oldalába lőtt (2-1).
    40. perc: Korol átadását Bárányos csípte el a középpályán, rögtön indította a szabadon hagyott Tóth Mihályt, a csatár ügyesen rávezette a labdát Kövesfalvira, majd 12 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (2-2).
    53. perc: Földes tört kapura, a 16-os közelében előbb Lilik, majd Szűcs M. szabálytalankodott a csatárral, aki megsérült és néhány percig ápolni kellett. A szabadrúgást Dvéri 21 méterről elhamarkodottan a kapu fölé lőtte.
    62. perc: Tóth M. középre adását Horváth P. sarkalta tovább, Kovács B. 15 méterről kecsegtető helyzetben, senkitől sem zavartatva a kapu fölé lőtte.
    72. perc: Gőgh átadásával Lukács átjátszotta Nagy Norbertet a 16-os vonalánál, de amikor a fehérvári csatár gólhelyzetbe került volna, Lilik közbelépett és felszabadított.
    77. perc: Dulics jobb oldali átadását követően Popovics ügyesen továbbgurította a labdát az érkező Árki elé, aki 11 méterről a kapu jobb oldalába lőtt (3-2).
    82. perc: Popovicsot Szűcs a középpálya közelében felvágta, a ferencvárosi játékos sárga lapot kapott. A védőnek már volt egy sárga lapja, így Ábrahám játékvezető kiállította.

    A közepes színvonalú mérkőzésen sokáig úgy tűnt, hogy a jelentősen tartalékos Ferencváros ponttal távozik a Gázszer otthonából. A hajrában azonban felgyorsította a játékot a hazai csapat és megérdemelten szerezte meg a győzelmet.

    MTI