magyarfutball.hu

Gázszer FC - Ferencvárosi TC 1 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.02.16, 14:31
    Akasztó, 1998. augusztus 15. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 4. fordulójában:

    Gázszer FC - Ferencváros 1-1 (0-0)
    Akasztó, 8000 néző, V: Varga S.

    gólszerzők: Szalai (88.), illetve Bükszegi (60.)
    sárga lap: Fülöp (66.)
    piros lap: Dvéri (61.)
    csere: Bekő helyett Szekeres (65.), Földes helyett Simek (65.), Korol helyett Salacz J. (88.), illetve Kovács helyett Kriston (a szünetben), Selimi helyett Fülöp (50.)
    jók: Szalai, Dulics, Árky, illetve Udvarácz, Vámosi, Lendvai, Mátyus

    Gázszer:
    Kövesfalvi - Szalai, Korol, Salacz Z. - Nagy, Dulics, Árky, Dvéri, Bekő - Földes, Tiber

    Ferencváros:
    Udvarácz - Telek, Szűcs, Mátyus - Nyilas, Vámosi, Lendvai, Kovács, Nagy - Selimi, Bükszegi

    A 19. percben került először valamelyik kapu is veszélybe. Az FTC első szögletét követően sokáig a 16-oson belül pattogott a labda, végül Selimi 8 m-ről fölé lőtt. A 23. perc hozta a Gázszer első kapuralövési kísérletét. Az ellenakcióból Nagy húzott el a bal oldalon, a beadás után Nyilas csak centiméterekkel vétette el a bal felső sarkot. A 30. percben Udvarácz rosszul rúgta ki a labdát, Dvéri azonnal kapura emelt, Udvarácznak bravúrra volt szüksége a hárításhoz. Három perc múlva Szalai utolsó emberként cselezgetett, Selimi szerelte, de Kövesfalviba vezette a labdát.

    A második félidő 15. percében Vámosi vágtatott végig a pályán. A jobbösszekötő helyén kiugró Bükszegi elé tolta a labdát, aki a kapu közepébe vágta azt (0-1). Egy perc múlva Nyilas tört ki, Dvéri lerántotta, Varga játékvezető pedig kiállította a Gázszer játékosát. A 67. percben Korol fejelhetett tiszta helyzetből, de Udvarácz hárított. Három perc múlva Árky hatalmas bombája után kellett Udvarácznak Bicskei Bertalan kapitány válogatási elveit igazolnia. A 80. percben Vámosi kétszer is ziccert hibázott. Az utolsó percben Szalai egyenlített egy beívelés utáni lecsorgó labdából (1-1).

    Az első félidő kicsit unalmasra sikeredett, a másodikra aztán felpörögtek az események. Nyilasi Tibor edző joggal bosszankodott, hogy csapata engedte a már padlón levő Gázszert felállni.

    MTI