magyarfutball.hu

Dunaferr SE - Debreceni VSC-Epona 2 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.11, 21:06
    Dunaújváros, 1999. május 1., szombat (tud.) - A labdarúgó Professzionális Nemzeti Bajnokság 27. fordulójában:

    Dunaferr SE - DVSC-Epona 2-0 (1-0)
    Dunaújváros, 3000 néző, V: Dubraviczky
    gólszerző: Nicsenko (25.), Lengyel (61. - 11-esből)
    sárga lap: Nagy T. (53.), Tököli (80.), illetve Vadicska (61.), Pető (80.)

    Dunaferr:
    Bita - Milovanovic, Salamon, Éger - Zavadszky, Ja:kl (Dudás, 71.), Lengyel, Rósa H., Kóczián (Tököli, 56.) - Nagy T. (Jeremejev, 77.) , Nicsenko

    Debrecen:
    Téglási - Vadicska, Gojan, Pető, Szatmári (Madar, 71.) - Dombi, Kovács N., Siklósi, Böőr - Csehi Z. (Bernáth, 56.), Ilea

    6. perc: Gyorsan elvégzett szabadrúgás után Nagy T., Nicsenko és Kóczián volt a támadás egy-egy állomása. A dunaújvárosi középpályás késlekedett a lövéssel és Vadicska vetődött a labda útjába.
    21. perc: Jobb oldali dunaújvárosi szabadrúgás ívelődött középre, Vadicska röviden fejelte ki a labdát, Lengyel 10 méterről lőtt, Téglási vetődve védett, és a védők felszabadítottak.
    25. perc: Nagy T. remek cselekkel csapta be Böőrt a jobb oldalon, majd pontos labdát adott a középen kiugró Nicsenkónak, aki egy lövőcsellel elfektette a debreceni kapust, és 13 méterről felette lőtt a hálóba (1-0).
    26. perc: Ilea nyolc méterről tisztán fejelhetett, de a labda a felső léc fölött hagyta el a játékteret.
    41. perc: Siklósi 10 méterről kapásból lőtt a balösszekötő helyéről, Bita lábbal védte a jobb alsó sarokba tartó labdát.
    51. perc: Hosszú indításra Dombi rajtolt, és 16 méterről egyből lapos, erős lövést küldött kapura, amit Bita vetődve ütött ki.
    61. perc: Tököli bedobásával Zavadszky remekül fordult be az alapvonalnál a tizenhatoson belülre, a hazai középpályás már túljutott Vadicskán, amikor a védő lerántotta - 11-es. A büntetőt Lengyel az elmozduló Téglási mellett a kapu közepébe vágta (2-0).
    83. perc: Lengyel indította Tökölit a leshatáron, aki már csak a kapujából kifutó Téglásival állt szemben, de óriási helyzetben fölé emelt.

    Mély talajon, csaknem végig szakadó esőben játszották a mérkőzést. A vendég debreceniek ugyan többet birtokolták a labdát, de a dunaújvárosiak megérdemelten nyertek, mert a kapu előtt határozottabbak voltak.

    MTI