magyarfutball.hu

MTK Hungária - Debreceni VSC-Epona 1 : 2 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.29, 21:04
    Budapest, 1998. november 14. szombat (MTI) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 15. fordulójában:

    MTK Hungária FC - DVSC-Epona 1-2 (0-1)
    Hungária krt., 500 néző, V: Szarka
    gólszerzők: Balaskó (85.), illetve Sabo (12.), Ilea (78.)
    sárga lap: Madar (70.), illetve Sabo (20.), Vadicska (38.), Pető (45.), Bodnár (57.)
    cserék: Kozma helyett Kincses (32.), Illés helyett Csordás (85.), illetve Bagoly helyett Sándor (31.), Sabo helyett Ilea (71.), Csehi helyett Bernáth (92.)
    jók: Balaskó, illetve Sabo, Sándor, Csehi

    MTK:
    Babos - Lőrincz, Kozma, Farkas, Szekeres - Madar, Halmai, Illés, Szamosi - Balaskó, Preisinger

    Debrecen:
    Fekete - Pető, Gojan, Bodnár - Szatmári, Bagoly, Vadicska, Böőr - Csehi, Siklósi, Sabo

    A mérkőzés előtt az MTK-Hungária FC vezetői köszöntötték a 100. élvonalbeli mérkőzésére készülő Preisinger Sándort.

    Gyenge iramban kezdődött a mérkőzés, a játékosok csak ívelgették előre a labdát, de egyik csapat sem tudott a másik fölé kerekedni. A mérkőzés első gólhelyzetét az MTK hagyta kihasználatlanul. Egy szögletből érkező beadást Halmai az ötös sarkáról fejelt nem sokkal a debreceni kapu fölé. Az ellentámadásból Siklósi szintén az ötös sarkáról fejelhetett, de ebből a helyzetből sem született gól.

    A 12. percben megszerezték a vezetést a vendégek: Sabo az egész védelmet lecselezve, jobbról kisodródva, 10 méterről lőtt kapura, Babos lábbal még beleért a lövésbe, de a gólt már nem tudta megakadályozni (0-1).

    A 26. percben hatalmas egyenlítési lehetőséget hibázott az MTK, amikor Illés Béla öt méterről a kifutó Feketébe lőtte a labdát. A félidő utolsó percében Halmai 22 méterről kapásból tüzelt kapura, de Fekete ezúttal is bravúrral védett.

    Az 50. percben növelhette volna előnyét a Debrecen. Sabo a félpályától egyedül törhetett kapura, de Babos kifutva, a tizenhatos vonala előtt kivetődve felszedte előle a labdát.

    Fél óra eseménytelen mezőnyjáték után újabb gólt lőtt a Debrecen. A csereként beállt Ilea elé pattant a labda, aki 12 méterről, kapásból lőtt Babos kapujába (0-2).

    A 85. percben Balaskó szemfüles góljával szépített az MTK. A fiatal támadó a bizonytalankodó védők között lecsapott a labdára, és hét méterről Fekete lábai között gurított a kapuba (1-2).

    Megérdemelt győzelmet aratott a biztos védekezésből gyors kontratámadásokat vezető Debrecen a pontatlanul játszó MTK ellen. A kék-fehérek láthatóan nem tudták kiheverni a szerdai Tatabánya elleni kupavereséget.