magyarfutball.hu

Győri ETO FC - Dunaferr SE 2 : 1 20:15

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2019.01.31, 12:31
    Győr, 1998. október 24. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 12. fordulójában:

    Győri ETO FC - Dunaferr SE 2-1 (0-0)
    Győr, 10 000 néző, V: Szarka

    gólszerzők: Korsós (53.), Szarvas (76.), illetve Jeremejev (90.)
    sárga lap: Csató (40.), illetve Lengyel (58.)
    csere: Csató helyett Szarvas (46.), Balla helyett Lazar (73.), Baumgartner helyett Rósa (88.), illetve Lengyel helyett Mikler (60.), Rósa helyett Popovics (64.), Éger helyett Dudás (80.)
    jók: Stark, Korsós, Csiszár, Kovácsevics, Jeremejev

    Győr:
    Molnár - Korsós, Lakos, Stark - Mracskó, Csató, Csiszár, Salagean - Baumgartner, Balla, Vayer

    Dunaferr:
    Kovacsevics - Éger, Salamon, Milovanovics - Rósa H., Zavadszky, Ja:kl, Lengyel, Jeremejev - Nicsenko, Tököli

    A két csapat szombat esti találkozójának első perceire a hazai rohamok voltak jellemzők, amit Vayer szöglete, majd 20 méteres szabadrúgása is jelzett. Az 5. percben meglódult a Dunaferr gépezete is és egy kontraakcióból Tököli 14 méterről, senkitől sem zavartatva csúnyán mellé lőtt.

    A Győr játszott fölényben, de csak szöglet- és szabadrúgásokig jutott el, eredmény nélkül. A 23. percben Mracskó 20 méteres lövésénél felhördült a hazai közönség, mivel a labda az oldalvonalon keresztül távozott. A 25. percben gólhelyzetet hagyott ki a vendégcsapat: Zavadszky beadása átszállt a kapujából kimozduló Molnár felett, az érkező Lengyel azonban 6 méterről mellé fejelt.

    A 33. perchez a győriek kimaradt helyzete fűződött, a Dunaferr-védők hibája után a labda Csató elé került, de a hazai középpályás elügyetlenkedte a lehetőséget. A 38. percben Jeremejev viharzott el a bal oldalon, 14 méterről nagy lövést eresztett meg, de a labda kipattant a kapufáról.

    A második félidőre a győriek térfelére félhomály ereszkedett világítási problémák miatt, de a mérkőzés azért folytatódhatott. Az 53. percben vezetéshez jutott a Győr. Szarvas jobboldali szögletét Korsós 16 m-ről kapásból a jobb sarokba vágta (1-0).

    A győri vezető gól után kiegyenlítettebbé vált a mérkőzés, a Dunaferr kitámadott és küzdött az egyenlítésért. Ez a hazaiak számára a kontrajáték lehetőségét hozta, melyek egyikéből a 61. percben Szarvas került nagy helyzetbe, de nem tudott élni vele.

    A 76. percben kijavította hibáját Szarvas, amikor Salagean balról beívelt labdáját 5 m-ről a hálóba fejelte (2-0).

    A 90. percben az elalvó győri védők között kibújó Jeremejev belőtte csapata szépítő gólját (2-1).

    Küzdelmes, jó iramú mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó hazaiak sikere megérdemelt a mezőnyben egyenrangú Dunaferr ellenében.

    MTI