magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Győri ETO FC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.05.18, 08:47
    Debrecen, 1998. augusztus 15. szombat (tud) - A labdarúgó Raab Karcher Professzionális Nemzeti Bajnokság (PNB) 4. fordulójában:

    DVSC-Epona - Győri ETO FC 1-2 (0-1)

    Debrecen, 6000 néző, V: Hajdó
    gólszerző: Dombi (70.), illetve Vayer (7.), Korsós (91.)
    sárga lap: Bagoly (11.), Gojan (26.), Bodnár (74.), illetve Salagean (82.)
    piros lap: Vadicska (54.), illetve Lazar (54.)
    csere: Sándor helyett Bodnár (28.), Böőr helyett Siklósi (50.), Bagoly helyett Stupar (66.), illetve Baumgartner helyett Szarvas (75.), Vayer helyett Rósa (79.)
    jók: Szatmári, Dombi, illetve Stark, Korsós, Baumgartner, Vayer

    Lendületesen kezdett a Debrecen, ezt jelezte Pető 25 m-es szabadrúgása, melyet Molnár bravúrral tornázott ki a jobb alsó sarok elől. A 7. percben jött a hazaiak számára a hidegzuhany. Lazar szerzett labdát a DVSC térfelén, a jobbszélen induló Baumgartnert szöktette, aki a középen üresen helyezkedő Vayerhez passzolt, a győri csatár pedig 10 m-ről a kiszolgáltatott helyzetben levő Fekete kapus mellett a bal sarokba továbbított (0-1). A váratlanul kapott gól alaposan visszavetette a vendéglátókat, míg a győriek őrizték előnyüket, így alaposan ellaposodott a mérkőzés. A 30. percben Csehit buktatta Korsós a 16-oson belül, Hajdó azonban a vonalon kívülről ítélt szabadrúgást, melyet Pető a sorfalba lőtt.

    Fordulás után paprikás lett a hangulat, köszönhetően Hajdó játékvezetőnek, aki az 54. percben egy ártalmatlannak tűnő összezördülés után Lazart is és Vadicskát is kiállította. A 63. percben Csató S. 25 m-es bombája jelentett veszélyt a debreceni kapura, ám az erős lövés fölé szállt. Egy perccel később Baumgartner növelhette volna a vendégek előnyét, de hatalmas helyzetből 12 m-ről mellé lőtt. A 70. percben egyenlített a Debrecen, Ilea baloldali beadását Dombi 10 m-ről csukafejessel küldte a léc alá (1-1). A 81. percben pedig már vezethetett volna a hazai gárda. Ekkor Csehi került helyzetbe a kapu torkában, ám a labda helyett a földbe rúgott. Már mindenki elkönyvelte a döntetlent, amikor a 91. percben Szarvas jobboldali lapos beadását az előrehúzódó Korsós lőtte a hálóba (1-2).

    Az első félidőben a korai gólnak köszönhetően magabiztosan játszott a Győr, ám a második 45 percben nyújtott teljesítményével a DVSC rászolgált volna az egyik pontra, ha játékosai a hármas sípszóig koncentrálnak. Ezzel tovább folytatódott a hazai pályán kínlódó ETO remek idegenbeli szereplése.

    MTI