magyarfutball.hu

Tiszakécske FC - Ferencvárosi TC 1 : 2 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.09.20, 16:05
    Tiszakécske, 1998. április 29. szerda (tud) - Labdarúgó NB I., 28. forduló:

    Tiszakécskei FC - Ferencváros 1-2 (0-0)
    Tiszakécske, 9000 néző, V: Ábrahám

    Tiszakécske:
    Nagy Zs. - Balla L., Izsák, Nagy L., Barna - Holló, Molnár, Bánföldi, Bujáki - Besserman, Török

    Ferencváros:
    Hajdú - Dragóner - Szűcs, Lipcsei - Zavadszky, Vincze, Miriuta, Jagodics, Nagy N. - Horváth F., Nicsenko

    gólszerzők: Szántó (56.), illetve Albert (76.), Vincze (82.)
    sárga lap: Szántó (56.), Izsák (80.), illetve Nagy N. (12.)
    csere: Bujáki helyett Szántó (szünetben), Holló helyett Maczkó (68.), Molnár I. helyett Major (83.), illetve Miriuta helyett Albert (59.), Nicsenko helyett Potemkin (59.)
    jók: Izsák, Balla, Szántó, illetve Albert, Vincze, Lipcsei

    Az első helyzet Vincze Ottó előtt adódott az 5. percben, aki Izsák hibáját követően 15 méterről alig lőtt mellé. Két perc múlva egy remek akció után a hazaiak középpályása, Bujáki lőtt.

    Negyedóra múltán alább hagyott a két csapat lendülete, mindkét oldalon biztonságos játékra rendezkedtek be a csapatok. A 27. percben Horváth Ferenc fordulásból kicsivel a kapu fölé tüzelt.

    A 31. percben a mérkőzés eddigi legnagyobb helyzetét hagyták ki a hazaiak. Nagy László egyedül vezette kapura a labdát, majd 18 méterről lőtt, Hajdú Bánföldi elé öklözött, aki 5 méterről a kapu fölé lőtt.

    Az 52. percben Zavadszky a 16-os jobb sarkáról kapura lőtt, a jobb oldali lécen csattant a labda. Az 56. percben a csereként beállt Szántó Bánföldi bedobását követően az ötös bal sarkáról úgy lőtt a kapuba, hogy a labda a felső lécről pattant a gólvonal mögé (1-0). A gól után két ízben is egyenlíthetett volna a Ferencváros, előbb Horváth F. fejese, majd Miriuta 10 m-es lövése tévesztett célt. Többet támadott a Ferencváros, miközben a Tiszakécske néhány veszélyes ellentámadást vezetett. A 76. percben Lipcsei 16 m-es lövése után Nagy csak kiütni tudta a labdát, Albert fordulásból, 10 m-ről a bal alsó sarokba emelt (1-1). A 82. percben Vincze a hazaiak pontszerzési esélyeit is szertefoszlatta: a ferencvárosi játékos egy 22 m-es szabadrúgásból a jobb felső sarokba bombázott (1-2).

    A vendégek végig többet támadtak, s sok helyzetet hagytak kihasználatlanul. A Tiszakécske 1-0-ás vezetése birtokában visszahúzodott kapuja elé.

    MTI