magyarfutball.hu

Győri ETO FC - Debreceni VSC-Epona 1 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.25, 20:40
    Csak az MTI nem jelzi Pető és Mracskó lapját, minden más forrás igen (nemzeti sport, futbalmanach, nela). Ugyanez a helyzet a Debreceni gólszerzővel, akit csak az MTI ír Gojannak.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.06.25, 20:36
    1997. október 4. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 12. forduló:

    Győri ETO FC - DVSC-Epona 1-1 (1-0)
    Győr, 12 000 néző, V: Arany
    gólszerzők: Fehér M. (44.), illetve Gojan (79.)
    sárga lap: Fehér (65.), Korsós (80.), illetve Szabó J. (54.), Böőr (59.), Ulveczki (74.)
    cserék: Cseke helyett Szarvas (47.), Vayer helyett Bodor (77.), Fodor helyett Ferenczi (84.), illetve Sira helyett Arany (51.), Djurisic helyett Ilea (74.), Ulveczki helyett Madar T. (90.)
    jók: Lakos, Salagean, Korsós, illetve Gojan, Bodnár

    Győr:
    Molnár L. - Korsós, Lakos, Puglits - Mracskó, Cseke, Csató J., Salagean - Fodor, Fehér M., Vayer

    Debrecen:
    Kövesfalvi - Szabó J., Gojan, Pető, Szatmári - Dombi, Bodnár, Böőr, Ulveczki - Djurisic, Sira

    Nagy lendülettel kezdett a hazai csapat, kapujához szegezve a Debrecent. Öt perc alatt két veszélyes helyzetet is teremtettek Kövesfalvi kapuja előtt, Korsós majd Fodor fejesével. Tíz perc elteltével engedett a szorításból az ETO és a vendégek is vezettek néhány érdekesebb támadást. Ezek egyikéből kis szerencsével a vezetést is megszerezhették volna, de Sira 6 m-ről nem tudott a kapuba lőni a 22 percben.

    A 36. percben Böőr ugrott ki a győri védők között és 20 m-ről nagy lövést eresztett meg, de Molnár L. a helyén volt. A Győr irányította a játékot, de támadásaik nem voltak igazán veszélyesek. A félidő utolsó előtti percében végül sikerült bevenni a debreceniek kapuját. Vayer jobb oldali szöglete után nagy kavarodás alakult ki a kapu előtt, és végül Fehér a hálóba kotorta a labdát (1-0).

    A második játékrészt ismét nagy vehemenciával kezdte a Győr, a Debrecen sorozatos szabálytalanságokkal igyekezett megakadályozni, hogy gólhelyzet alakulhasson ki a kapuja előtt. A vendégek csak néhány kontrával kísérleteztek, melyek egyikéből Arany közeli fejessel majdnem kiegyenlített. A 72. percben a mérkőzés legnagyobb helyzetét hagyta ki a Győr, Szarvas emelt jobb oldalról a 11-es pontra, ahol két hazai csatár is üresen várta a labdát, de Vayer a jobb sarok mellé lőtt.

    A 79. percben kiegyenlített a Debrecen. Jobb oldalról belőtt labdára Gojan érkezett és 10 m-ről a bal sarokba lőtt (1-1). A 89. percben ismét kimaradt egy hazai helyzet, Bodor beívelését Ferenczi a kapu torkából mellé fejelte.

    Közepes színvonalú küzdelmes mérkőzésen a hazaiak kihagyták kínálkozó lehetőségeiket és ezt kihasználta a vendégcsapat, pontot rabolva a győri "oroszlánbarlangból".

    MTI