magyarfutball.hu

Debreceni VSC-Epona - Vasas Danubius Hotels 2 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.08.14, 18:58
  1997. május 10., szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 30. forduló:

  DVSC-Epona - Vasas Danubius Hotels 2-1 (2-1)

  Debrecen, 8000 néző, V: Bukovics
  gólszerzők: Djurisic (10.), Ilea (40. - 11-esből), illetve Máriási (19.)
  sárga lap: Gojan (15.), Djurisic (54.), illetve Geress (18.), Máriási (33.), Sáfár (40.), Fischer (44.)
  jók: Gojan, Vadicska, Szatmári, Dombi, illetve Máriási, Szilveszter

  DVSC-Epona:
  Kövesfalvi - Gojan - Bernáth, Vadicska, Szatmári - Dombi, Böőr, Madar T. (Madar Cs. 62.) - Sándor T., Ilea (Benczik, 85.), Djurisic (Sira, 56.)

  Vasas DH:
  Sáfár - Gricajuk, Geress, Juhár, Maczó - Máriási, Váczi Z., Szilveszter, Aranyos - Fischer, Pál

  Az első percben Szatmári indult meg a baloldalon, hosszan szöktette magát, Sáfár felszedte a labdát. Két perccel később Vadicska rosszul fejelt, Fischer elé került a labda, ám 18 m-ről jócskán fölé lőtt. Az ellenakció végén Szatmári ívelt a bal szélen felfutó Sándor T. elé, aki a rövid sarokra lőtt, Sáfár hárított. A 7. percben Dombi harcolt ki szabadrúgást 23 m-re a Vasas kapujától, Ilea lövése elment a sorfal tagjai között, Sáfár szépen védett. A 10. percben Ilea szerzett labdát a térfél közepén, Sándor T. elé tálalt, ő 10 m-ről középre adott, az érkező Djurisic pedig a hálóba passzolt (1-0). A 19. percben Máriási végzett el szabadrúgást 30 m-re a DVSC kapujától. A labda mindenki feje fölött átszállt, megpattant a vizes füvön, és a kapufáról a háló bal oldalában kötött ki (1-1). A 40. percben Szatmári - Madar T. összjáték után Dombi kapott kiugratást, a szélső betört a 16-oson belülre, kicselezte a kifutó Sáfárt, aki gólhelyzetben elhúzta a lábát. Bukovics játékvezető sárga lapot adott a kapusnak és 11-est ítélt, amelyet Ilea lőtt be (2-1).

  Fordulás után a 76. percben ügyes Vasas-kombináció végén Szilveszter 16 m-ről nagy erővel a bal kapufát találta el, a kipattanót Pál fölé fejelte. Három perccel a befejezés előtt Benczik hibájából Váczi lőhetett 10 m-ről, a baloldalról, a labda messze fölé ment. A következő támadás végén Szilveszter szinte ugyanonnan lőhetett, Kövesfalvi lábbal védett. A 89. percben Benczik passzolt Sándor T-hez, ő a középen futó Madar Cs. elé tálalt, aki egy csel után 17 m-ről lőtt, Sáfár nagy bravúrral szögletre mentett.

  A hazai csapat ötletesebben, szervezettebben futballozott. A fáradtnak tűnő vendégek nem találták az ellenszerét a "Loki" harcmodorának, így az teljesen megérdemelten szerezte meg a három pontot.

  MTI