magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Újpesti TE-Novabau 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: heimo
    2015.06.07, 14:38 (szerk.: 2018.10.08, 11:16)
    Debrecenben két olyan csapat találkozik, amelyik az utóbbi három fordulóban mindig döntetlent játszott. A tabellán elfoglalt helyük alapján igazi rangadót ígér a DVSC - ÚTE mérkőzés, hiszen a második és a harmadik helyezett csap össze. Papíron ez a találkozó is ,,döntetlenszagú,,. A Debrecen otthonában 1-1-et ért el a Békéscsaba ellen, az Újpest pedig 0-0-át játszott idegenben a Kulcsárékkal, így logikailag újabb ,,iksz,, következne a sorban.

    1995. május 13. Debreceni VSC- Újpesti TE-Novabau 1-0 (1-0)
    Debrecen, 8.000 néző V:Stamler

    DVSC: Horváth B. - Gaica, Gojan, Sándor Cs., Pető - Dombi, Vadicska, Madar (Ilea 87.), Szathmári - Sándor T., Arany. Edző: Garamvölgyi Lajos
    UTE: Szűcs-Molnár,Urbán,Bérczy,Szlezák-Jenei (Belvon,70p.),Kozma,Véber,Szanyó (Wukovics,70p.)-Tiefenbach,Egressy. Edző: Garami József

    Gólszerző: 1-0 Arany (34p.)

    sárga lap:Kozma (73.), Arany (74p.), Véber (76.), Bérczy(82.)

    A 4. percben Vadicska távolról leadott lövése a felső lécen csattant, majd Sándor T., illetve Szanyó lőtt fölé. Nem volt nagy az iram, de élvezetes volt a mérkőzés, a játékosok többnyire laposan adogattak. A Debrecen valamivel többet kezdeményezett. A 29. percben Szathmári lapos lövése a bal kapufa tövéről vágódott vissza. Félórai játékidő után óriási vihar zúdult a pályára, s alig lehetett a kapukat látni. A 35. percben vezetést szerzett a hazai csapat. Vadicska beadását Arany hat méterről fejelte a hálóba (1-0). Ezt követően Bérczy közeli fejesét védte Horváth, Madar pedig a másik oldalon az üres kapu mellé gurított.

    A második félidőben sokat támadott a vendégegyüttes, s így Horváthnak több alkalommal is nagy bravúrra volt szüksége, hogy megmentse kapuját a góltól.

    A közepes iramú mérkőzésen a hasonló támadójátékkal próbálkozó két csapat adós maradt a sikeres befejezésekkel. Az első félidőben a hazai együttes, a másodikban pedig az UTE kezdeményezett többet.