magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Budapesti VSC-Dreher 1 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.19, 16:58
    1994. március 19. szombat (tud)

    Debreceni VSC - BVSC-Dreher 1:1 (0:1)

    Debrecen, 4 500 néző, V: Bognár
    gólszerzők: Sándor T. (82. p. - 11-esből), illetve Borgulya (30.)
    sárga lap: Pető (62.), illetve Dzsinovics (50.), Werner (54.), Farkas (60)
    piros lap: Pető (89.), illetve Dzsinovics (70.)
    jók: Gojan, Dombi, Gracsov, Horváth, illetve Disztl, Nagy P., Urbányi, Bognár, Borgulya

    Debreceni VSC:
    Horváth - Balogh, Gojan, Sándor Cs., Pető - Dombi, Nagy Cs., Sándor T., Madar (Szatmári, 71.) - Toderas (Medvid, a szünetben), Gracsov

    BVSC-Dreher:
    Disztl - Nagy P., Dzsinovics, Zemlinszkij, Werner - Urbányi, Bognár, Anania (Mundi, 87.), Farkas - Borgulya (B. Szabó, 73.), Bükszegi

    A viharos erejű szélben a DVSC kezdeményezett többet, de az előre ívelt labdákat vagy elfejelték a védők, vagy a szél röpítette messzire. A 19. percben egy szabadrúgás után a védőkről lepattant labdát Urbányi közelről rálőtte, Horváth azonban bravúrosan védett. Utána Dombi kétszer is elhúzott a jobbszélen, az egyik alkalommal az ötös sarkánál Bükszegi buktatta, de a játékvezető továbbot intett.

    A 30. percben Nagy P. végigvezette a pályán a labdát, a balösszekötő helyén álló Borgulya mintegy 18 méterről laposan a bal alsó sarokba lőtt (0:1). Később Pető szabadrúgását hárították, majd egyenlíthetett volna a hazai csapat: Dombi elhúzta a labdát Disztl mellett is, de közben a védők visszaértek, s felszabadítottak.

    Egy gyors, igen veszélyes Dombi-elfutással kezdődött a második félidő, a lapos beadását Disztl védte, majd Gojan közeli fejesét szögletre tenyerelte a BVSC kapusa. Egyre nagyobb erővel támadott széllel szemben is a hazai csapat, de kevés volt a tervszerűség, annál több a kapkodás. A 82. percben Dombit a jobbösszekötő helyén indították, ő átcselezte a BVSC védelmét, a 11-es pontnál azonban felvágták a védők. A büntetőt Sándor Tamás a bal alsó sarokba rúgta (1:1). A befejezés előtt Pető nagyerejű szabadrúgását tornázta kapu fölé Disztl.

    A budapesti együttes elsősorban védekezésre rendezkedett be, időnként gyors ellentámadásokkal és Bognár veszélyes szabadrúgásaival próbálkozott. A debreceniek csak alkalmanként közelítették meg őszi teljesítményüket, bár lényegesen jobban játszottak, mint ellenfelük.

    MTI