magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Újpesti TE 0 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.11.15, 10:01
  Debrecen, 1991. március 30. szombat (tud)

  DVSC - UTE 0:0

  Debrecen, 6000 néző, V: Németh L.
  sárga lap: Csiszár (62. p.), illetve Wágner (23.), Szőnyi (43.)
  piros lap: Szőnyi (48.)
  jók: Nagy, Vancsa, Gracsov, Szilágyi, illetve Zsivótzky, Rubold, Huszárik, Zsinka

  DVSC:
  Mező - Plókai, Szűcs (Toderás 59. p.), Nagy, Szilágyi - Csiszár, Sándor, Vancsa - Marginean, Ulveczki, Gracsov

  UTE:
  Brockhauser - Szabó Gy., Szőnyi, Huszárik, Szlezák - Wágner, Rubold, Varga, Zsivótzky - Zsinka (Batári 72. p.), Vígh (Colesniuc 58.)

  A debreceniek és az újpestiek szempontjából egyaránt fontos találkozón jó iramú, nagy csatát vívott a két csapat. A vendégek az első félidő közepéig elsősorban Zsivótzky nagyszerű játékával uralták a középpályát, s a fedezet beadásaiból Zsinka és Rubold is gólt szerezhetett volna. A másik oldalon Ulveczki 12 méterről leadott nagy erejű lövését Brockhauser szögletre tornászta. A 34. percben sorsdöntő helyzete volt a hazai csapatnak: Gracsov kilépett a védők közül, egyedül állt a kapussal szemben, de mintegy 13 méterről a jobb kapufa mellé gurított. Szöglet után Csiszár éles fejesét védte Brockhauser. Vancsa a középcsatár helyén kitört a 43. percben, Szőnyi hátulról buktatta, de a játékvezető csak szabadrúgást, illetve sárga lapot adott.

  A második félidő ugyancsak Szőnyi produkciójával kezdődött, ekkor Gracsovval szemben volt kíméletlen, erre már Németh a 48. percben kiállította. Ettől kezdve az UTE játékosai fokozatosan visszahúzódtak, és csak védekeztek. Amerre álltak, arra igyekeztek elrúgni a labdát. A DVSC sorozatos támadásai vagy a védőkön akadtak el, vagy Brockhauser védett, de nagyon sok volt a pontatlan átadás is, amit könnyen hárítottak az újpestiek.

  Közepes színvonalú, de igen jó iramú találkozón a DVSC kis szerencsével győzhetett volna.

  MTI