magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Tatabányai Bányász SC 0 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.11.07, 19:50
  1990. szeptember 16. vasárnap (tud)

  DVSC - Tatabánya 0:0

  Debrecen, 4000 néző, V: Németh L.
  sárga lap: Földvári (50.)
  jók: Plókai, Moldván, Vancsa, Márton, illetve Tőkés, Váczi, Járfás

  DVSC:
  Horváth - Balogh, Nagy, Plókai, Szilágyi - Moldván, Földvári (Csiszár 73.), Sándor, Vancsa - Márton, Rostás (Ulveczki 80.)

  Tatabánya:
  Tőkés - Vincze, Váczi, Kiss, Udvardi - Járfás, Simon, Hegedüs (Klausz 78.) - Süveges (Kanyok 62.), Kiszi, Horváth

  Már az első perctől látszott, hogy a tatabányai csapat valósággal megszállta saját kapujának előterét, és csak elvétve próbálkozott azzal, hogy a félpályán tuljusson. Erre bizonyság, hogy a debreceni kapus először a 32. ( ) percben fogott tatabányai lövést, de akkor is inkább csak egy hazaadásszerü kisérletet háritott. A Debrecennek viszont sorozatosan adódtak gólhelyzetei, de Moldván, Márton és Rostás is hibázott, bár kapuközelben volt, Plókai távoli lövéseit pedig blokkolták a vendégvédők.

  A második félidő 72. percében az ötösön belül háromszor rugták kapura a DVSC-játékosok a labdát, de a védők fejjel és lábbal mindannyiszor mentettek, végül a kapus szögletre háritott. A 85. perc döntést hozhatott volna. Márton kilépett a védők közül, a 11-es pontnál járt már, amikor Simon kézzel elsodorta előle a labdát. A büntetőt Nagy rugta, de gyengén meglőtt, s a kapu közepébe tartó lapos lövését biztosan fogta Tőkés.

  A rendkivül nagy akarással és igyekezettel játszó DVSC ezen a délutánon hadilábon állt a szerencsével, de magukat is okolhatják a játékosok, mert legalább nyolc tiszta gólhelyzetet kihagytak.

  MTI