magyarfutball.hu

Pécsi Munkás SC - Debreceni Vasutas SC 1 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: magyarfutball.hu
  2018.12.09, 19:55
  1990. március 10. szombat (tud)

  Pécsi MSC - Debrecen 1:0 (1:0)

  Pécs, 7000 néző, v: Kovács I. L.
  gólszerző: Sándor (39. - öngól)
  sárga lap: Vancsa (35.), Ulveczki (38.), illetve Lehota (85.)
  piros lap: Nagy L. (66.)
  jók: Kónya, Palaczky, Bérczy, illetve Balogh, Csiszár

  Pécsi MSC:
  Bodnár - Kónya, Márton G., Czéh (Gyurkity 65.), Palaczky - Megyeri, Csoboth, Nagy T., Bérczy - Lovász, Lehota

  Debrecen:
  Mező - Balogh, Nagy L., Sándor, Szücs - Csiszár, Vancsa, Plókai, Moldván (Márton I. 63.) - Tulba, Ulveczki

  Közepes szinvonalu mérsékelt játék jellemezte az első félidőt. A hazaiak birtokolták nagyobbrészt a labdát, de játékukból hiányzott az őszi mérkőzéseken tőlük megszokott elszántság, lendület. Igy igazán nem is veszélyeztették támadásaikkal Mező kapuját. A Debrecen is visszafogottan játszott, főleg a védekezésre összpontositott, emiatt Bodnárnak fél óráig nem is akadt dolga. A játék alapján döntetlennek látszott az első félidő, de a 39. percben Lovász baloldalról jól, élesen adott kapu elé, Sándor a hálótól két méterre menteni akart, de ez nem sikerült... (öngól, 1:0).

  A második félidő kezdetén sem változott lényegesen a játék, bár az 50. perc körül először Csiszár lőtt mellé, majd Tulba félmagas lövése adott kemény munkát Bodnárnak. A 66. percben fordult a kép, mert Nagy T.-t, aki egyedül huzott kapura, Nagy Lajos lerántotta és a játékvezető piros lapott mutatott neki. A 69. percben Lovász 6 m-ről sarkalva ivelt kapura, és az alig kerülte el Mező hálóját. A 73. percben Tulba elől Márton G. mentett sikerrel, a befejezés előtt egy perccel pedig Nagy T. jó helyzetben hibázott.

  Elemi hibákkal tarkitott, gyenge szinvonalu mérkőzésen mindkét csapat visszafogottan, mérsékelt lelkesedéssel játszott. A hazaiak bár többet támadtak, de ezekben nem volt elég a lendület az eredményességhez. A debrecenieknél sok volt a hibás átadás, labdaeladás és az öngól igy megpecsételte sorsukat, bár a 10 főre csappant együttes teljesitményén sem látszott meg az egy ember kiválása.

  MTI