magyarfutball.hu

Vasas SC - Debreceni Vasutas SC 0 : 0 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.12.09, 19:44
    1989. november 25. szombat (MTI)

    Vasas - DVSC 0:0

    Fáy utca, 1000 néző, V: Bognár
    csere: Galasek helyett Ziai (21.p.), Claude helyett Szalánszki (77.), illetve Márton helyett Tóth (68.), Vancsa helyett Horváth (93.)
    sárga lap: Pecha (88.), illetve Rostás (81.)
    jók: senki sem nyújtott kiemelkedőt

    Vasas:
    Andrusch - Pecha, Komjáti, Mészöly, Gubucz - Kecskés, Schmidt, Claude, Galaschek - Zvara, Duró

    DVSC:
    Mező - Plókai, Nagy L., Szücs, Balogh - Moldván, Rostás, Sándor, Vancsa - Márton, Csiszár

    Temesvári Miklós, a vendég DVSC vezetőedzője a találkozó előtt a csapat rossz idegenbeli mérlege miatt panaszkodott, s kijelentette, hogy akár az egyik ponttal is kiegyezne a Fáy utcában. Ezek után a pályán az történt, amire számítani lehetett: a DVSC hátrahúzódott, a Vasas pedig főleg Komjáti indításaival próbálta megtalálni a rést. Ez nem nagyon sikerült, eseménytelenül teltek a percek. A kitartó, 1000 főnyi angyalföldi szurkolósereg unatkozott és bosszankodott, leginkább akkor, amikor a félidő utolsó percében Schmidt szép szóló után a kifutó Mező mellett is elgurított, a gólba tartó labdához azonban a lesre futó Claude hozzáért. Ezzel megsemmisítette a Vasas gólját, Bognár játékvezető teljes joggal lest ítélt. Ezt megelőzően Zvarának akadt még egy lövése a félidő közepe táján, akkor Mező védett.

    A második játékrész elején kétszer távolról kísérleteztek a piros-kékek, ezeket a lövéseket Mező gond nélkül fogta. A már-már megszokott, álmos labdázgatás egyre unalmasabbá vált, a játékosokat a zord novemberi időjárás sem késztette több mozgásra. Legfeljebb egy-egy pontos átadás, vagy hibátlan labdalevétel jelenthetett apró örömöt, de hát változnak az igények is...

    Az utolsó negyedórára feljött a debreceni csapat, és Plókai jól meglőtt labdáját bravúrral tornázta Andrusch a kapufára. Gól azonban ebből az akcióból sem született, maradt a döntetlen.

    Ha ezt a mérkőzést márciusban rendezték volna, talán az idény eleji formára lehetne hivatkozni, így viszont legfeljebb a találkozó résztvevői találhatnak magyarázatot gyenge teljesítményeikre. Ez azonban aligha érdekel bárkit is.