magyarfutball.hu

Magyarország - Anglia 0 : 3

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése
Európabajnokság 1984, selejtező
578. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Galler Bruno (Svájc)
nézőszámok :
 1. thefa.com: 19.956
 2. nso.hu: 25.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: ingersheim
   
 2. avatar: FoB73
  2015.09.20, 15:53
  Az Utánpótlás válogatottak mérkőzésén:

  Magyarország - Anglia 0-2 (0-2)
  1983.X.11; Nyíregyháza 10.000 néző

  M.: Szieben - Turbék, Szűcs, Balog T.,Rezi - Bánki (Pecsics 46. p.), Gere, Détári - Kiss M., Bognár (Lipppai 75. p), Mészáros szövetségi edző: Temesvári Mikós

  A.:Bailey - Sterland, Stevens, Wright, Caton - Bracewell, McManon, - Callaghan, Stein, Walsh, Wallace (Walters 61. p.) szövetségi edző: Dave Sexton

  G.: Walsh 24. p., Stein 40.p.,
   
 3. avatar: ingersheim
   
 4. avatar: Coimbra
  2012.10.09, 19:06
  West Ham:

  Ez a meccs nagyon félelmetes volt, egy jó nagy stadionban játszottunk de csak 20.000 nézővel, amiből kb. ezer volt angol - 200 huligánnal. A rendőrök kb. fél óráig tartottak bent, majd amikor kijöttünk gyorsan elszakadtunk az idiótáktól és egy elég fasza kis brigád verődött össze, Hickey vezetésével. Egy állomásnál voltunk ami az Earls Courtira emlékeztet - dupla peron, mindkét végén egy híddal - és ahogy lementünk a képcsőkön, a peron másik oldalán ott voltak a magyarok.
  Ők elkezdtek futni a híd irányába, mi ugyanezt tettük, fel a lépcsőn és végül a tetején találkoztunk! Volt náluk lánc, ment a darálás amiből végül kezdtünk jobban kijönni, majd jöttek a rendőrök és visszamentünk a metróhoz.
  Hickey irányított, hogy mindenki legyen nagyon egybe, mivel valószínűleg a többi megállónál is támadhatnak, ami igaznak bizonyult, minden megállónál voltak brigádjaik, ki is dobálták az ablakainkat. Végül Budapest főpályaudvarához érkeztünk, ahol évekig tartott még a harc, és ha őszintén vagyunk, jónéhányan nem nagyon bántuk amikor a rendőrök végül uralni tudták a terepet!

  Ehhez hasonló meccseken, amikor nem voltunk túl sokan és mindenki ismert mindenkit, nem nagyon volt klubharc, amúgy ennél a magyar túránál alapította meg Hickey az "England Away Firm"-öt, az EAF-et, nagyon egyszerű és nem túl egyedi de innentől kezdve EAF-nek hívtuk magunkat, nagyon minőségi kis brigádot alkottak azok akik rendszeresek utaztak mindenhová!


  Hickey, Chelsea:

  Magyarország '83-ban egy nagyszerű túra volt - az egyik legjobb csata! Lehet egyeseknek más lesz a véleményük, a stadionban megálltuk a helyünket, de amikor kijöttünk és lementünk a metróba ott már nagyon meleg volt. A magyarok megtámadták a metrónkat, bedobálták az ablakokat. Kiszálltunk, rájukmentünk és ők meghátráltak, felszaladtak a lépcsőn majd amikor a túloldalt lementek volna egyszerűen egymásra zuhantak, több százan egymás hegyén-hátán, majd jöttek a rendőrök és szanaszét verték őket. Visszafutottunk, jött egy újabb metró, örültünk, hogy jó eredménnyel zártuk a bulit, majd a következő megálló teli volt rendőrökkel. Az ajtók zárva voltak, ők meg befújtak az ablakon gázsprayt...nagy nehezen kivertük magunkat a metróból, a rendőrök behátráltak, a stadionon kivül harcoltunk velünk, nagyon nagy volt az őrület majd jöttek újra a magyarok. Folyamatosan hátrálva harcoltunk amíg egy térre nem értünk, mai napig nem emlékszem a nevére, de az azt követő egy órában non-stop ment a harc! Életem egyik legjobb estéje volt, bár néhány srácunk lesérült, nagyon keveset vittek el, a lényeg, hogy együtt kiálltunk Angliáért!


  forrás:
  http://www.fszsz.hu/forum/viewtopic.php?f=2&t=72 // angol huligánkönyvek
   
 5. avatar: magyarfutball.hu
   
 6. avatar: magyarfutball.hu
   
 7. avatar: magyarfutball.hu
  2009.01.30, 17:42 (szerk.: 2016.07.11, 18:16)
   
 8. avatar: magyarfutball.hu
  2009.01.30, 14:37
  A továbbjutás már gyakorlatilag lehetetlen volt, de azért egy tisztes helytállás mindig minden mérkőzésen elvárás.

  A mérkőzésen kiábrándító játékot mutatott a válogatott. Úgy látszott, nem is vagyunk egy "súlycsoportban" az ellenfelünkkel. A hazaiak már az első félidőben kialakították a végeredményt. Ezek után a második játékrészben nyugodtan labdázgathattak, hiszen a mieink nem nagyon zavarták meg őket ebben.

  Tovább folytatódott a válogatott vesszőfutása tétmérkőzéseken. Zsinórban a negyedik vereséget szenvedtük el. Ismét nyilvánvalóvá vált, hogy komolyabb ellenféllel képtelenek vagyunk felvenni a versenyt. Az elmaradásunk pedig leginkább erőnlét és gyorsaság területén jelentkezik. A szövetségi kapitány megállapítása szerint, amíg nem lesz magasabb a bajnoki mérkőzések színvonala, addig nem is várható változás.


  forrás:
  mafoci