magyarfutball.hu

Portugália - Magyarország 0 : 0

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
hivatalos, barátságos válogatott mérkőzés
572. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Coimbra, Estádio Cidade de Coimbra
játékvezető : Konrath Georges (Franciaország)
nézőszámok :
 1. nso.hu: 15.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: fgymat
  2017.02.03, 21:58 (szerk.: 2017.02.04, 17:27)
   
 2. avatar: magyarfutball.hu
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2009.01.30, 16:46 (szerk.: 2017.02.03, 20:36)
  Ezúttal Portugáliába látogatott csapatunk. A vendéglátókkal szemben nem volt fényes a mérlegünk. Az eddigi öt találkozásunkból csak kétszer sikerült döntetlent elérnünk, háromszor viszont alul maradtunk. Legutóbb az 1966-os világbajnokságon szenvedtünk vereséget.

  Most is az volt a cél, hogy biztos védekezés mellett, egy-egy ellentámadásból próbáljunk gólhelyzet teremteni és gólt szerezni.

  A mérkőzésen a biztos védekezés remekül sikerült. Sok adogatásos játékkal sikerült a támadásokat lelassítani. Sajnos nem csak a hazaiakat, hanem a mieinket is. A portugálokban pedig nem volt annyi energia, hogy megzavarják ezt a kényelmes játszadozást. Így a mérkőzés meglehetősen érdektelen labdázgatássá változott.

  A találkozó végén, a 84. percben mégis kínálkozott egy esély, hogy megszerezzük a győzelmet. A sors azonban úgy döntött, hogy ezért a teljesítményért egyik csapat sem érdemel diadalt. Hannich végzett el egy szabadrúgást, a hazai kaputól 22 méterre. Az erős lövés után a labda a bal kapufa tövéről a portugál kapus fejére vágódott, onnan viszont nem a kapuba, hanem szögletre pattant.

  Az idegenben elért döntetlen igen értékes sikernek is értékelhető a remek erőt képviselő hazaiak ellen. A magyar gárda védekezése kiemelkedő volt, de a játékkal, különösen a támadó játékkal nem lehettünk elégedettek sem mi, sem a szövetségi kapitány.

  forrás:
  mafoci