magyarfutball.hu

Vasas SC - Ferencvárosi TC 4 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.03.24, 13:16
    Falusi 10 eves kisgyerekkent a delutani napsutesben ucsorgok a csaladommal a kertunkben. Apam olvassa az ujsagot, melynek hatoldalan a napi sportprogram:

    Kettosrangado a Nepstadionban, Ujpest-MTK, Vasas-Fradi. Apamat hidegen hagyta a futball, engem ugyan erdekelt, de eloben meg nem voltam. Eskuszom poenbol mondom a szuleimnek: Menjunk ki a meccsre. (60 km-re laktunk Bp-tol, az elso meccs mar kb. negyedoraja tartott) Legnagyobb megdobbenesemre anyam mondja apamnak:"Ha akartok, menjetek fel" 2 perc mulva noverem, apam es en a kocsinkkal (akarommmondani a Trabantunkkal) robogtunk Pest fele.

    Sok oromom nem lett, ugyanis kozel 70ezer nezo miatt mar csak a foepulet takarasaba kaptunk jegyet, es innen az egyik sarkat, meg a 16-os sarkat nem lattuk, csak a kaput.

    Aztan az 59. percben Varady 4:0-ra alakitotta a meccset. A 85. perc kornyeken apam azt mondja, keruljuk el a tomeget, es irany a kocsihoz. Alig ertunk a lepcsosorok aljahoz, amikor a hatalmas morajlasbol megertettem, hogy belottuk a becsuletgolunkat... Mindenesetre ekkor megfogadtam, hogy SOHA tobbe nem lepek le meccsrol az utolso sipszo elott.

    itepgolab - https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131&token=0daadc7b5cc8d783321c192204edee06