magyarfutball.hu

Ausztria - Magyarország 0 : 0 19:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
Európabajnokság 1976, selejtező
493. hivatalos válogatott mérkőzés
helyszín : Bécs, Prater Stadion
játékvezető : Taylor Jack (Anglia)
nézőszámok :
 1. cantab.net: 65.674
 2. austriasoccer.at: 71.000
 3. nso.hu: 75.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Longinus
  2018.02.13, 21:39
  képKépek: Képes Sport archívuma
   
 2. avatar: fgymat
  2009.05.23, 12:32
  A cél: egy pont megszerzése idegenben. Ennek érdekében a szövetségi kapitány a 4-4-2 felállás mellett döntött, hogy a középpálya megerősítésével tudja akadályozni az osztrákok támadásait.

  A találkozón a középső négyes csak részben tudott eleget tenni feladatának. A hazaiak gyors és rendszeres helycserékkel zavarták össze a mieinket. Úgy tűnt a mérkőzésen nagyobb szerepet kapott a középpálya, mint a csatársor és a gólok. Tulajdonképpen, csak egy-egy komoly helyzet adódott. Először Mészárosnak volt bravúrra szüksége ahhoz, hogy a 19. percben Riedl tizennégy méterről kapura küldött bombáját hárítsa. Hét perccel később pedig Koncillia tolta szögletre Branikovits nyolc méterről megeresztett lövését.
  A szünet után a hazaiak mindenáron meg akarták szerezni a győzelmet. A teljes csapat támadásba kezdett és iszonyatos nyomás nehezedett a kapunkra. Hősiesen, az utolsó energiákat is mozgósítva védekeztünk. Az ellenállásunkat a találkozó végéig nem sikerült megtörni.

  A magyar pontszerzés jogosságát még az osztrák kapitány Stastny is elismerte. "A magyarok fizikai állapota sokat javult, megérdemelték a döntetlent!" - mondta a szakember.


  forrás:
  mafoci