magyarfutball.hu

Magyarország - Ausztria 5 : 2 17:20

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: Longinus
  2016.02.28, 21:19
  képForrás: ftcbk
   
 2. avatar: wmisharin
  2012.03.04, 21:03
  – Kaller, Ocewirk, Müller – Ocwirk
   
 3. avatar: magyarfutball.hu
  2011.06.09, 09:57
  Negyvennyolc órán belül két osztrák-magyar mérkőzéssel ajándékozták meg a fővárost a Sportnapok rendezői. Nem csodálkozunk azon, hogy a hétfői mérkőzésre nem telt meg zsúfolásig az üllői úti pálya. A labdarúgás igazi szerelmesei azonban megragadták ezt a ritka alkalmat és a második napon is már három órakor mintegy tizenötezer ember állja és üli körül az üllői úti pálya zöld gyepét.

  Megkezdődik a 84-ik…

  Sokáig elhúzódik a kézilabda-mérkőzés. Negyedhat is elmúlt már és még nincsenek a pályán a csapatok. A körülbelül húszezer főre felnövekedett közönség izgatottan várja a csapatokat és találgatja az összeállításokat. Ki marad ki vajon a két csapatból?

  Így állnak fel:
  Magyarország: Csikós – Balogh II., Biró – Kirádi, Szücs, Lakat – Szabó, Szusza, Zsengellér, Puskás, Vincze.
  Ausztria: Ploc – Bortoli, Sesta – Kaller, Ocewirk, Müller – Kominek, Decker, Gernhardt, Jerusalem, Fischer.

  Meggypiros mezben fut ki a magyar csapat, Bíró és Sesta választ. Öt óra húsz perckor Zsengellér indítja el a labdát.

  forrás:
  http://www.huszadikszazad.hu/cikk/magyarorszag--ausztria-52-42
   
 4. avatar: fgymat
  2009.01.06, 20:57
  Ilyenre még nem volt példa a magyar labdarúgás történetében. Két nap alatt, két magyar-osztrák összecsapás! Nem is így volt ez tervezve. Erre a napra magyar-jugoszláv találkozó volt lebeszélve, de az ellenfél lemondta. Így egy nappal a 2:0-as siker után ismét a "sógorokkal" játszottunk. A 18 éves Puskás Ferenc ezen a meccsen debütált a válogatottban és rajta kívül a kapitány további három újoncot avatott.

  Zsengellér irányítása mellett a fiatal játékosokkal tűzdelt csapat remekül játszott. Alig tíz perc telt el és Lakat-Szusza-Zsengellér volt a labda útja. A középcsatár átjátszotta magát Sestán, majd elfutott az alapvonalig és hátra gurított Puskásnak, aki a hálóba vágta első válogatottbeli gólját. Ezt a találatot gyors egymás utánban követte újabb kettő és három perc múlva már három góllal vezettünk. Ezután a "sógoroknak" is sikerült bevenni a kapunkat. Amire azonban felharsant a szünetet jelző sípszó biztosnak látszott a végső győzelmünk.
  A második félidőben még egyszer "betettük" a labdát a vendégek kapujába és magabiztos, ezúttal háromgólos előnnyel sikerült diadalmaskodnunk.

  A szövetségi kapitány annyit mondott:"Ez az első igazi nagy sikerem." De mi már tudjuk, amit Ő még csak remélhetett: még jónéhány sikere lesz.


  forrás:
  mafoci