magyarfutball.hu

Újpest FC - Lampart FC 3 : 3 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: fgymat
    2015.01.29, 20:52
    1941. szeptember 21. Újpest FC- Lampart 3:3 (1:3)
    Megyeri út, 2.000 néző V:Antay
    Újpest: Aknavölgyi-Balogh II.,Bíró-Nagymarosi,Mészáros,Balogh I.-Ádám,Zörgő,Szusza,
    Zsengellér,Kalocsay dr.
    Gólszerző: 1:3 Szusza (45p.), 2:3 Kalocsay dr. (52p.), 3:3 Zörgő (86p.).

    A mutatott játék alapján a mérkőzés igazságos eredménnyel végződött. Az első félidőben az Ujpest könnyen vette ellenfelét, amit az ügyesen ki is használt. Szünet után az Ujpest volt fölényben, de a jól védekező Lampartot nem tudta legyőzni.
    Az első tíz percben az Ujpest támadott, utána azonban a Lampart vette át a játék irányítását. A 15. percben szép Lampart támadás után a labda Baranyai elé került, akinek lapos lövése a későn vetődő Aknavölgyi kapus hasa alatt a hálóba csúszott. 0:1. A 24. percben Jenőfi került lövőhelyzetbe s 18 méteres lapos lövése az előbbi gól mintájára szintén a kapuba jutott. 0:2. Az Ujpest csapatában Szusza és Zsengellér helyet cserélt, de ez nem sokat segített. A 34. percben Jenőfit szabálytalanul akadályozták a 16-oson belül, a megítélt 11-es büntetőrúgást Bihari értékesítette góllá. 0:3. A gólra az Ujpest heves támadásokkal válaszolt s csak a 44. percben ért el eredményt, amikor Szusza fejéről a labda a kapuba jutott. 1:3.
    Szünet után az Ujpest heves támadásokat vezetett. A 7. percben Szusza lövése nyomán a labda kapufáról Zsengellér elé pattant, aki azt Kalocsay elé játszotta. Az utóbbi lövésével szemben a kapus tehetetlennek bizonyult. 2:3. Az Ujpest maradt ezután is fölényben, s több eredménytelen sarokrúgást ért el. A 14. percben Balog összefejelt Szenessel s pár percig nélküle folyt a játék. A 24. percben rövid időre Zörgő is megsérült. Sorozatos ujpesti támadások után a 41. percben Zörgő lövése nyomán a labda a tömörülő játékosok lába között utat talált a kapuba. 3:3. A játékidő hátralévő részében az Ujpest maradt támadásban, de újabb gólt nem ért el.


    forrás:
    MTI,huszadikszazad.hu,Nemzeti Sport,Képes Sportlap.
    heimo gyűjtése