magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - FK Žalgiris Vilnius 2 : 0 20:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - FK Žalgiris Vilnius 2021
  2. Ferencvárosi TC - FK Žalgiris Vilnius 2021
  3. Ferencvárosi TC - FK Žalgiris Vilnius 2021
  4. Ferencvárosi TC - FK Žalgiris Vilnius 2021
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3.8 (5 szavazat)

játékvezető: 2 (5 szavazat)

hangulat: 4.2 (5 szavazat)

1...5
UEFA Bajnokok Ligája 2. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Kruashvili Giorgi (Grúzia)
nézőszámok:
  1. fkzalgiris.lt: -
  2. fradi.hu: -
  3. nso.hu: 10.107
  1. 25' Uzuni Myrto 1 - 0
    39' Nguen Tokmac 2 - 0
    sárga lap 44' Gamakov Milen
    45' Kharatin Igor sárga lap

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.21, 11:11
    Vladimir Cheburin: Jó meccs volt, nem mi voltunk a főszereplők, nem így terveztük. Nyomást akartunk helyezni a támadókra. Pár kulcsfontosságú hibát vétettünk. A labdarúgás a hibák játéka, aki hibázik, gólt kap. A Ferencváros egy nagyon jó, mozgékony csapat. Volt pár helyzetünk, de ez nem jelenti azt, hogy kontrolláltuk volna a meccset. Van egy hete mindkét csapatnak a felkészülésre, meglátjuk, ez mire elég. Hibákra kell majd kényszerítenünk a magyar csapatot, erre törekszünk majd. A visszavágón mindennek nagy jelentősége lesz.

    Peter Stöger: Mit is mondjak? Jó helyzetben vagyunk, a 2-0 jó eredmény, de nagyon sok helyzetet kihagytunk. De ha hasonlóan teljesítünk majd a visszavágón, akkor annak elégnek kell majd lennie. A második félidőre fent akartuk tartani a koncentrációt, úgy éreztük, hogy meglesz a lehetőség a harmadik-negyedik gólra. A védekezés rendben volt, a vendégek csak a pontrúgások után tudtak kétszer-háromszor veszélyeztetni. Sok mindent jól csináltunk, persze még van hova fejlődni. Frissítenünk kell a csapatot, és a műfűre is fel kell készülnünk. Az első félidőben a passzjátékunk jó volt, a szélsőink a félterekben nagyon jól mozogtak, a második félidőben már voltak hibák. Ryan remek csatár, területeket nyit a társaknak, nagyon sokat dolgozik a csapatért. Megesik az ilyen, hogy kimarad a tizenegyes, ez benne van. Nyilván jobb lett volna, ha bemegy. Franck esetét nem láttam jól, de szerencsére nem sérült meg – voltak még helyzetei, sajnos nem talált be, de jó cseréje volt Ryannek. Nekem az a dolgom, hogy a legerősebb csapatot tegyem ki a pályára, az, hogy hány magyar játékos játszik, minden héten kérdés, de az a legfontosabb, hogy nyerjünk.

    https://ulloi129.hu/2021/07/20/stoger-ha-hasonloan-teljesitunk-majd-a-visszavagon-akkor-annak-elegnek-kell-majd-lennie/#more-223103
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2021.07.21, 11:01 (szerk.: 2021.07.25, 13:08)
    Jó volt a hangulat , jól szólt a tábor, a bíró egy hülye fasz volt , kár hogy nem zártuk le a párharcot a 11 esel.

    A csapatunk tovább gyorsul erre a szezonra, az már biztosnak tűnik. Wingo, Zaki, Mmaee további sebességet jelent. Emellett a középpályán is erősebbek lettünk és több a variációs lehetőség.
    Jobb és balhátvéd poszton nem érzem egyelőre, hogyan lesz majd versenyhelyzet…
    Támadóbb lett/ lesz a játékunk, kérdés, h komolyabb csapatok ellen is fel tudjuk, vagy fel szabad-e vállalni majd. Talán az erősebb középpálya miatt kisebb lesz majd a nyomás a vedelmen.
    Már most nagyon várom a folytatást smiley

    Ez ma űrfoci volt! Bár én előzetesen sokra tartottam a litvánokat, aztán amikor félidőben már a seggükön vették a levegőt a védők, akkor azért kicsit módosítottam.

    De tényleg, nagyon rég nem láttam ilyen jól játszani (GYORSAN!!) a Fradit. Uzuni, Tokmac, a két Mmaee, Wingo kiemelkedett. A norvég nagyon motivált, sok gólpasszt fog itt adni.

    Civicnek kurvára kellene egy rivális.

    Zubkov, Mak szar volt, én Blazictól se vagyok mostanában elájulva, bár a végén volt egy szép mentése. Zubkov, Mak már a múlté azt ki merem mondani.

    Zubkov nagyon bátran játszik, fogunk még állva tapsolni neki. Mak ma kb. folyamatosan rácsavarodott a labdára, bár a meccs vége felé rajta kívül is egyénieskedőbb volt a játékunk. Blazicot ma nem vizsgáztatták, nem kellett tőle több.

    Blazic borzalmas volt a Pristina ellen + ma is eladott labdával kezdett. Blaziccsal nekem az még a bajom, hogy Botka posztján játszik és Botka magyar.

    Zubkov biztos nagyon bátor, de nem tudta megjátszani a labdákat azzal a tempóval és pontossággal, mint a többiek. Nb1-ben is nagyítóval kell keresni a jó megoldásait az utóbbi időben

    Civic is bátor volt ma sokszor, de inkább focizzanak bátorság helyett

    Ryan Mmaee ma is jól játszott, van fizikuma és használja is. Jó fogásnak tűnik. Remélem Zacharissen is bizonyítja ,hogy nem véletlenül igazoltuk. Amit ma mutatott az biztató. Szemmel láthatóan a gyors játékhoz van szokva, egyből passzol, és nem dajkálgatja a lasztit.Jók a továbbításai is, és megtalálja az üres területeket.

    Gratulálok a csapatnak, ez ma mestermunka volt! A kiöregedett lelassult Somalia és a flegma motiválatlan Tokmac voltak a legjobbjaink, de az egész csapat nagyon egyben volt. A visszavágón oda kell figyelni és nem lehet gond.

    ilyenkor azért mindig figyelembe kell venni, hogy van azért egy ellenfél is, tehát nem feltétlenül arról van szó, hogy mi estünk vissza a második félidőre, hanem esetleg ők tudtak jól reagálni a mi játékunkra a szünetben.

    Szerintem vissza álltunk kontrakra. Meg is voltak a lehetőségek h eldontsuk a tovabbjutast. A két gól is megnyugtat, de a tovabbjutashoz kint is gólt kell rugnunk

    Láthatóan lassabb tempóban és inkább biztosra menve passzolgattunk, sokszor visszatért a Rebrov-féle hátraadogatás is. Nem tudom, hogy ez berögződés volt vagy nem, de ettől függetlenül a visszavágón sem lesz gond a látottak alapján.

    Ami nekem kicsit ijesztő, az a pillanatnyi helyzet szélsővédő poszton. Civicet és Wingót is, amikor hosszasan ápoták, elég rossz gondolataim voltak. Zöldfülű fiatalt vagy nagyon kényszer megoldást tudtnunk volna bármelyikük helyére állítani, ha kiesik. Ezzel kezdenünk kell valamit.

    A II. félidő, különösen annak második fele, alapján joggal húzhatjuk össze a szemöldökünket. Hatástalan volt a Zubkov-Mak, és érthetetlen a Ryan-Boli csere. Ez zavart is okozott a fejekben, és a litván ügyetlenség miatt maradt el a szépítés. Most következik majd a műfüves rémálom.

    A litvánoknak ma kb. helyzetük nem volt. Ennél általában egy agyonnyert meccsen is nagyobb lehetőségei vannak az ellenfélnek.

    Ryant szerintem azért hozta le, mert láthatóan feszült volt Ryan. Viszont kurva szép gólpasszt adott Uzinak az első félidőben

    Amit nem jó látni: Zubkov öncélú játékát, lecserélése előtt jó helyzetben nem passzoltak neki, fel volt háborodva. Utána labdát kapott, el is b@szta, majdnem helyzetük lett. Mak szintén öncélú. Felnéz látja az üres embert de nem passzol. Nekem Boli is kevés volt. Sokkal jobb csapat vagyunk, de egy meccsen bármi lehet…..

    Meccs előtt kiegyeztem volna egy ilyen eredménnyel, de a játék képe alapján simán ki kellett volna tömnünk őket. Gond azért igy se lehet, idegenben is fogunk rúgni gólt gólokat, annyit meg nem tudunk kapni, hogy kiessünk. Zachariassen jól szállt be, sokszor probált lyukra futni, csak nem kapott labdát, de látszik, hogy van benne spiritusz. Sajnos volt Uefa Maffiázas a lengyelektol a végén a vitatható iteleteknel, remélem nem baxunk rá emiatt.

    Nagyot javuló játék, lefociztuk őket ( a vártnal talan könnyebben) gratula a csapatnak. Nem lehet gond a visszavágón. A biró meg b.ssza meg. Jó éjt mindenkinek. A hazafele tartoknak jo utat.

    Megnyugtató meccs volt ANNAK FÉNYÉBEN, hogy előtte nem tűnt ilyen simának. Vagy még túlságosan él bennem a Suduva párharc.
    Jó volt látni a gyors előrejátékot, a sokszor kreatív, felszabadult focit. Jó volt látni, hogy a védelem nem esett szét Stöger érkezésével, meccsről meccsre javulunk. Jó volt látni hogy van egy szekérderék jó játékosunk, a kis Mmaee és a norg külön ígéretes volt.
    Kint rúgni kell egyet az elején, terület lesz, mert jönni fognak, oszt csókolom.

    Ez a végeredmény így érdekes. Nagy futtballegendák szerint a 2:0 a legrosszabb eredmény...elég ahhoz, hogy elaltasson ,de nem elég ahhoz,hogy lefutott legyen a párharc. De ettől függetlenül, az első félidő alapján a miénk a jobb csapat. Technikásabb, gyorsabb, gondolkodásban is. Nekem a 2. félidőben nem kis a kihagyott penalti (direkt így) fájt, hanem Boli és a Közlegény kihagyott fejesei. Odakint csak a műfű és egy esetlegesen korán talált hazai gól lehetnek az ellenfeleink. Ha ma minden bemegy , 6-7 njulla az eredmény...

    Uzuni teljesen csalódott. Hatalmas tag, belőle még lesz valaki. Kicsit CR-t látom a mentalitásában, semmi sem elég. Csak ő nem hisztizik.

    Az első félidő űrfoci volt, a végére Szomi nagyon elfáradt, de gondolom pályán kellett maradjon arra az esetre, ha a szélső védőkkel történik valami. Egyedüli ami zavart Wingó bizonytalansága, se egy megindulás, se egy jó csel, ég és föld Civichez képest... állítólag figyelünk egy gólerős román jobbhátvédet. Oda nem ártana az erősítés.

    Hiányérzetem van, és nem a kihagyott bünti miatt - bár qrva nagyképűen rúgta az ügyeletes sztárunk, reméljük tanult belőle. Megálltunk és csak "színezve" tudtunk játszani a 2. f.időben. Ez nem lesz jó ! Csivics berobbanásai és kapáslövései ( még ha nem is talált kaput ) jó volt a többi qrva gyenge, Masszívak voltunk de még élesedni kell, mindenkinek. Még egy gól kellett volna. Zubi sztem túl sok lehetőséget kap ( persze új edző ) Mák jobb lett volna egész meccsen.

    Kar az elszalasztott lehetosegekert.Szerencsere az ellenfel kulturaltan jatszott nem durvan eroszakosan. A masodik felido egyes szakaszaiban kifejezetten jol is tamadtak zavart okozva ezzel vedelmunkben. Lazsalni Vilniusban nem lehet majd, de jobb csapat vagyunk es jobbak leszunk ha a norvegok osszeernek.

    Kellő alázattal hozni kell a visszavágót Litvániában. Amúgy a Bolira vétett szabálytalanság a litván kapus részéről piros lapot ért volna.

    Innen már csak elrontani lehet. Osztálykülönbség volt a két csapat között a mi javunkra. Jól játszottunk! Kár, hogy nem rúgtunk még kettőt, vagy legalább a tizi bement volna! Műfűvel és piros lap miatt eltiltott litván játékosok visszatérésével együtt is, hozni kell a visszavágót is! Nem jók ezek egyáltalán, nincs mitől tartania, ha komolyan vesszük a jövő héten is!

    Jó volt ez, szép játék, sokkal direktebb, vállalkozóbb mint korábban, sokkal kevesebb hátra passzal, mégis pontosabban. Az első félidő rendben, a második pihenés, edzőmeccs jellegű volt. A Slavia kemény dió lesz, oda négy olyan félidő kell, mint itt az első volt. Plusz egy kis mák. Persze nem a mai Robertsmiley, m ert ő alibizett abban a 20 percben, amit kapott. Haratin a gyorsabb tempóban játszó ellenfelek ellen lassú, nehézkes lesz, Soma sem a régi már. Loncar remélhetőleg gyorsabb, dinamikusabb náluk, erősítés lesz, nagyon kell a középpályára. Kérdés, mi a helyzet Laidounival? Még lábadozik, vagy nem kell Stögernek, vagy mindjárt eladjuk? Másik kérdés, hogy Zachariassen alapvetően 8-ast játszik-e majd, vagy mint most csereként Toci helyett 10-est? SZerintem mindkettőt tudja, de inkább 8-as. Ha Loncar is játszik, akkor viszont Haratin is kimarad és Soma is, cserék lesznek. Elől nagyon úgy néz ki, hogy Mmae bejátszotta magát, kell is egy igazi center, és Stöger a 4-2-3-1-es felállást favorizálja, tehát ebben Mmae mögött Tocmac a 10-es, két szélén Zubkov és Uzuni, szerintem ebből a négyesből senkit nem lehet kihagyni, ha formában vannak. Ma Zubkov még nem volt a topon, de ott van Mak is a helyére, amennyiben nem alibizik. Mögöttük hosszú távon a két új kp. lehet a befutó kezdőként. Nagyon úgy néz ki, hogy már a cserepadra sem fér sok magyar, kapus plusz Botka. De legalább erős a keretünk...smiley

    Csak jót lehet írni a mai meccsről. Abszolút motiváltak voltunk. Ízekre szedtük az ellenfelet egy éppenhogy megmelegedett edzővel, aki láthatóan tudja pörgetni a csapatot. Szép volt Fiúk!
    És bőven van még tartalék. Szerintem Zaki is nagy erősségünk lsez.

    Mint Rebrov fan, azt mondom, hogy láthatóan gyorsabb a támadójáték az ellenfél védekező zónájában, sokkal több az egyéni próbálkozás, sokkal nagyobb teret kapnak az egyéni kvalitások. A kérdés az, hogy egy nálunk jobb vagy hasonlóan erős csapat ellen mire megyünk? Rebrov ezeket sikerrel vette mert milliméterré leszabályozta minden játékos mozgását, Stöger nem.

    Ez a Zakariás gyerek egész hiánypótló igazolásnak tünik, pont egy ilyen profilú belső kápé hiányzott eddig, aki bátran rágyorsít, bemozog, megy a támadással, dinamikus, mer is játszani.
    Igaz, hogy mindent elbaszott, de úgy máskülönben sokat igérő volt a játéka.

    Három meccs alatt nagyon sokat változott a játékunk, elsősorban gyorsaságban és támadó szellemben. Kevesebbet játszunk hátra, bár a második félidő egy része az valóban Rebrovos volt, tekintve hogy többet játszottunk hátra akár Dénesig, tartottuk a labdát, csak a biztosat választottuk. Az első félidőben sokkal több volt a megszokottnál az egyéni vállalás, a villanások, a váratlan megoldások. Pont ezért tudtuk őket védekezésre kényszeríteni akár hosszabb ideig is, mert csak nyomozták a labdát. A második félidőben is voltak meglepő passzok, hirtelen váltások, de valamivel kevesebb.

    Első félidőben régen látott parádés játék, másodikban érthető okokból nem sokat kockáztattunk, kissé szétestünk, de komoly helyzetünk csak nekünk volt még így is.
    Az utolsó negyedórára a bírótól sokkot kaptam, sajnos Uzuni is.
    Félidőben azt mondtam, hogy 4 lesz. Nem rajtam múlt.
    Lesz némi izgalom a visszavágón is, de nem kérdés a továbbjutás.

    Szép volt, srácok!

    Kettős érzések kavarognak bennem. Egyfelől baromi biztató a jövőre nézve az, amit ma láttunk, baromi kombinatívan játszottunk, úgy hogy közben jóval stabilabbak voltunk, mint a Prishtina ellen. Másfelől ha a maradék ziccerek felét berúgjuk, kb 5 lenne közte és a litvánok az EL-re készülhetnének. A meccs legjobbja nálam Somi (mögötte szorosan Blazic), de mindenki hozta, amit tud lényegében, gyenge teljesítmény nem igazán volt.

    Wroclawiak voltak kb 25-en, de fasza volt, amikor kieresztették a hangjukat!

    Én 40 körülire tippeltem őket, de komolyak voltak.

    Az viszont megállapítható, hogy az első tétmérkőzésen látott kétszer 10 percből lett egy komplett félidő. Nekem még jöhetett volna egy negyedóra a második félidőben, hogy végleg lerendezzük a továbbjutást. Nagyon érdekes számomra, hogy kevés kivétellel Rebrov csapata játszott, s mégis más felfogásban. Szergej egy nagyon alaposan kidolgozott és fegyelmezett, ám ismerjük be, eredményessége ellenére unalmas focit játszatott velük. A biztonság volt az elsődleges, egy gól mindig lesz, ha elfárad az ellen. De vannak (voltak) esetek, amikor az ellen nem fárad el.

    Amit most látok, az sokkal kockázatosabb, ám sokkal kevesebb benne a hátul játszadozás, a kapushoz passzok, a szögletünkből haza kerülő labda. A támadók kombinatívabb, gyorsabb játékot produkálnak, amire sokkal nehezebb felkészülni az ellenfelek részéről. Egyéni megoldásokat ugyanis csak úgy tudnak megakadályozni, ha favágó módjára játszanak. Erre lesz példa majd a bajnokságban is. Ha jól gondolom, akkor az eddigi igazolások is ezt szeretnék támogatni. Kíváncsi vagyok a folytatásra!

    Ez a litván gárda egyáltalán nem gyenge banda, akárcsak 2 éve a Suduva, annyi különbséggel, hogy a Zalgirisben több ügyes játékos van. Az edzőjük meg ugyanaz.

    Hajtós, rakkolós csapat, mennek előre mindvégig, harcolnak minden labdáért, de focizni is tudnak.

    Jó lett volna ha góllal nyitunk a 9.percben, (tippmix :-( ) a kapus teljesen lefagyott a felső léces csattanástól, aztán Zubkov ziccerben belepüfölte a labdát és volt még egy felső sarokból kikapott majdnemgól is. Szerencsére nem letörtünk, hanem felpörögtünk ezektől, és két szép góllal jeleztük, hogy ki van otthon.

    A másodikban kissé leültünk, de így is benne volt az újabb gól/gólok. Ahogy szoktam volt mondani: Uzuninál sokkal jobb játékosok is hagytak ki büntetőt, nem is vagyok rá mérges, de nekem inkább az volt fura, hogy miért nem állt készenlétben legalább 3-4 játékosunk az esetleges (és be is következő) kipattanóra?

    Boli esete: a helyszínről úgy tűnt (mindenkinek) hogy teljesen hülye a bíró, de pár perc múlva ugyanazt kérdezte mindenki, amit most én: ha nem volt szabálytalanság, akkor miért nem kapott Boli sárgát a műesésért?

    Két gyanús és egy egyértelmű kezezés volt a 16-oson belül, ebből egyet megadott és volt még egy egyértelmű kézzel továbbítás a mi térfelünkön, amiből majdnem helyzetet csináltak.

    A kimaradt büntetővel kerek lett volna a történet, de sebaj, ha más haszna nincs a "csak" kétgólos előnynek, az az, hogy komolyan vesszük a visszavágót.

    A nézőszám rendben volt, nyár közepén cca. 10.000 néző nem rossz. A lengyel segédcsapat odatette magát. smiley

    Összefoglalva: jobbak vagyunk (ezt eddig is tudtuk) ez realizálódott is, a jövő hetit meg be kell húzni és jöhetnek a csehek.

    Hol láttad a hajtásukat? Az első félidőben 10 emberrel védekeztek. A másodikban azért álltunk le, mert beleuntunk abba, hogy visszaálltak, és minek erőlködni tovább, ha nekik jó a 2 gólos hátrány, hát rájuk hagytuk.

    Nincs már ilyen, hogy utolsó ember. Közvetlen gólszerzési lehetőség megakadályozása, ez a kritérium. És mivel szarul tolta meg Boli, szerintem ez nem állt meg. Tehát eleve a sárga lett volna a kiindulási alap. Ezek után az a kérdés, hogy volt-e kontakt. Ha nem, akkor Bolinak sárga színészkedésért. Ha igen, akkor a kapusnak. Ez a döntés biztosan rossz volt.

    Két Fradi játékos is előrébb járt, Bolitól méterekre volt a legközelebbi védő, nála volt labda, nyílegyenesen ment a kapu felé, csak a kapus volt előtte.

    Ezt igen nehéz lenne bármi másnak tekinteni, mint egyértelmű gólhelyzetnek.

    Én párszor visszatekertem és szerintem a jobb lábát megrúgta a kapus, azért dobta előre magát, hogy ne ragadjon le a lába és ne sérüljön.

    Azért álltak meg mert annyira egyértelműnek gondolták.

    Kapus egyértelműen pirost kellett volna, hogy kapjon.

    A találkozón végig 4-2-3-1-ben játszottunk a 4-1-4-1-es felállást választó litvánok ellen. A meccsen sokkal többet, sokkal pontosabban és sokkal gyorsabban passzoltunk (636/556, 87.6%, 18 passz/perc ill. 308/243, 78.9%, 14.9 p/p), többet birtokoltuk a labdát (63-37%). A párharcokat is nagy arányban nyertük (111-82).

    Mi 83, a vendégcsapat 63 labdát szerzett, de az ellenfél térfelén nem jelentős a különbség (25-23), 2 vendég és 4 Fradi labdavesztés (Somalia 2, Tokmac, Haratin 1-1) vezetett lövéshez.

    A mieink jóval többet támadtak (35+6 ill. 24), többet lőttek kapura (19, 8 mellé, 1 kapufa, 4 blokkolt, 6 kapura ill. 7, 2 mellé, 3 blokkolt, 2 kapura). Az xG-arány 2.84-0.32, az xcG 2.28-0.12. Nagy különbség volt a támadópárharcok hatékonyságában (49.2% ill. 33.3%), a légpárbajoknál az arány: 20-18. Mindössze a passzok 6.9%-a volt hosszú (56.8%-os pontosság), a letámadásunk elég éles volt (PPDA 7.45 ill. 15.2).

    Dibusz 2 lövést kapott (0.12), mind a 16 passza pontos volt.

    Wingo 99 akciójának 72%-a volt sikeres. 84%-kal passzolt, 27 párharcból 16-ot nyert, 12 labdát adott el (7-et a saját térfelén), 13-at szerzett, 8 passzt lopott.

    Blazic 128 akciójának 87%-a volt sikeres. 92%-kal passzolt, 17 hosszú passzának 59%-a volt pontos. 11 párharcból 8-at nyert. 6 labdát vesztett, 13-at szerzett, 6 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.02).

    Samy Mmaee 112 akciójának 82%-a volt sikeres. 91%-kal passzolt, 18 párharcból 10-et nyert meg. 8 labdát vesztett (4-et saját térfelén), 11-et szerzett, 2 passzt lopott.

    Civic 94 percet volt a pályán, 93 akciójának 71%-a volt sikeres. 4 lövést/fejest eresztett el (0.35 xG), 74%-kal passszolt, 19 párharcból 15-öt nyert meg (!), 11 labdát vesztett (5-öt saját térfelén), 12-t szerzett (6-ot az ellenfélén), 8 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.21).

    Haratin 93 akciójának 86%-a volt sikeres, 92%-kal passzolt, 16 párharcból 11-et nyert. 6 labdát szerzett, 12-t szerzett (6-ot az ellenfél térfelén, egyet Toki gólja előtt), 3 passzt lopott.

    Somalia 79 akciójának 81%-a volt sikeres, 96%-kal passzolt, 16 párharcból 10-et nyert, 7 labdát vesztett, 9-et szerzett, 8 passzt lopott. 1 lövést készített elő (0.02).

    Zubkov 70 percet volt a pályán, 74 akciójának 59%-a volt sikeres, 4 lövése volt (0.13). 83%-kal passzolt, 6 cseléből 5 volt jó, 20 párharcának felét nyerte. Három lövést készített elő (0.34).

    Tokmac 70 perc alatt 63 akcióban vett részt 71%-a volt sikeres. 2 lövése volt (0.2), 1 gólt szerzett. 94%-kal passzolt (36/34). 21 párharcból 8-at nyert, 3 labdát szerzett az ellenfél térfelén. 1 lövést készített elő (0.45).

    Uzuni 59 akciójának 61%-a volt sikeres, 4 lövése volt (közte egy 11-es) (0.98), 1 gólt szerzett. 81%-kal passzolt, 7 párharcból 3-at nyert. 3 lövést készített elő (0.42).

    Ryan Mmaee 78 percet volt a pályán, 54 akciójának 43%-a volt sikeres, 3 lövése volt (0.74), 67%-kal passzolt (15-10), 5 cseléből 4 volt jó, 23 párharcból 12-t nyert meg. 1 gólpasszt adott (0.15).

    Mak pont félórát kapott, 22 akciójának 68%-a volt sikeres. 75%-kal passzolt, 5 párharcból 2-t nyert meg.

    A debütáló Zachariassen is 30 percet volt a pályán, 19 akciójának 63%-a volt sikeres, 1 lövése volt (0.24), 88%-kal passzolt (8/7), 8 párharcból 3-at nyert meg, 3 labdát vesztett, 2-t szerzett.

    Boli 22 percet bizonyíthatott, 18 akciójának 56%-a volt sikeres. 1 fejese volt (0.21). 88%-kal passzolt (8/7), 6 párharcból 2-t nyert meg. 1 lövést készített elő (0.24).

    Vécsei 6 percig volt a pályán, 1 jó passza és 1 labdaszerzése volt.

    https://ulloi129.hu/2021/07/20/elo-a-zalgiris-vilnius-elleni-bl-selejtezorol/
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018131
    https://ulloi129.hu/2021/07/22/igy-teljesitettunk-a-zalgiris-ellen/