magyarfutball.hu

Debreceni Vasutas SC - Kisvárda-Master Good 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2022.01.30, 15:58
    "Jó volt". Ezt is megéltem,hogy izgulnom kellett a meccs alatt,hogy egyáltalán eljussunk a Kisvárda kapujáig hazai pályán. smiley

    Óriási mázlink volt,meg egy kapusunk.

    Semmi közünk nem volt a meccshez,néha azt se tudtuk hol a labda,amikor vagy kétszer körbe passzolgatták a 16osunk előtt az volt a csúcs pont.

    Viszont mutogatni mindenki tudott a másiknak hova kéne menni. Sajnos nem tudtam lefotózni ahogy Deslandes a brazilnak mutogat,Varga meg Deslandesnek és ezt egy időben tették meg.

    A Kisvárda félidőnként 2 ziccert,2 helyzetet alakított ki,mi egyet se.

    Én már csak annak szurkolok ne tök utolsóként essünk ki. A csapatnak meg azt kívánom naponta nézzék meg ezt a meccset amit ma "játszottak"

    Volt helyzetünk,lehet épp wc voltam. Volt ziccerünk? Ha sima 0-2 szavunk se lehetne. Más másképp látta?

    Azt láttátok ez a csapat a belét kihajtja a meccsen hazai pályán,úgy küzd ahogy kell,mentek fel-alá? Erre készültek a téli szezon alatt.

    Minden hazai meccs duplán számít. Vidi ellen mi lesz? Majd 3-0-nál tapsolunk és megmagyarázzuk ezt a realitás,több a pénzük,nagyobb a keret. Nem ott kell pontot szereznünk...

    Átmegyünk Tőzsér 2-be? Akkor meg ne tessék kritizálni Danit se.

    Amúgy hol volt megint a híres tájékoztatás, hogy a fél csapat nem tud pályára lépni? Arról, hogy a kapusaink nem bevethetőek egy szó sem volt....

    Nekem felért egy vereséggel,annak nem tudok örülni nagy mákkal hoztunk egy 0-0át.

    Volt ott 2 ziccer mikor kigurigáztak minket,a végén Camajnak ha van esze a hosszúra ellövi,sakk mattig játszották. Nekünk persze ilyen nem jött össze,még egyéni hibából se.

    Amúgy minden gól egyéni hibából indul,valami Mourinho mondta ezt...mondjuk ő nem is 3 hét alatt rak össze egy védelmet,mint ahogy te mondtad smiley

    Hogy azt a legkönnyebb összerakni.

    De mit láttál? mentek a fiúk becsülettel? tapsoltál végig a meccsen,olyan hajtás volt??

    Én tudod mit láttam,lötyögést. Ugrainak ma nem ment,ha futott 2 kmet sokat mondok. Tökös edző 30 perc után leszedi. Varga Józsi szegény,olyan Urbán Flóri lett. Rúg mindenkit le,elkésik a becsúszásokkal. Dzsudzsák nem fut,ami nem lenne baj ha más futna. Szécsi ,hát nem kommentálom.

    Baráth ahelyett kiemelkedne ,mint fiatal u21es...még az Nb1 szintet se üti.

    Jó húzás volt nem igazoltunk védőket,mert ez a mai még egymásnak is neki szaladt. Charleston ma jó volt,egy baja volt zavarta a labda.

    Mellettem vagy 15en mondták ők ezért a szarért nem fagyoskodnak a jövőben,mikor a gyerekek se futnak,meg szarnak az egészre.

    Majd átadom nekik nincs itt gond,jó lesz ez.

    Addigra lesz a nézőszám 1200. Épül a brand. Lefelé.

    Kicsit szakmázva.

    Nekem a tegnapi felállás nem teljesen volt érthető.

    Nem tudom mi oka ismét felforgatni a csapatot.Az oké, nem volt Korhut,Ferenczi balra.De miért maradt ki Baranyai , Bévárdi?Szerintem ők az utóbbi meccseken jól teljesítettek .Baranyai-Pávkovics-Deslandes-Poór lehetett volna a védelem.Bévárdi ,Varga,Baráth,Dzsudzsák,Bódi középpályán elől meg Ugrai(Tischler),Szécsi.

    Szélső védőink kb 0 segítséget adtak a támadásépítéshez ugyanennyi elfutással.Középpályán sem volt senki, akiben annyi sebesség lett volna hogy megúzza a széleket.Nem is értem kitől vártuk ezt, mert a felívelésekhez meg nem volt ember, aki megtartsa a lasztit.A 2. félidőre a Babunskik adtak kicsi lendületet, de ez édeskevés lesz.

    Nem tudod mi oka? smiley

    Mindenki akit említettél(Bódi, Bévárdi, Baranyai, Babunski) nagy valószínűséggel(mivel sem a korábbi edzőmeccsen, sem pedig a korábbi edzésképeken nem szerepeltek) pozitívak voltak a felkészülés során, így nem számíthatott rájuk kezdőként Carrillo.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018140