magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Újpest FC 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2021
  2. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2021
  3. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2021
  4. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2021
  5. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2021
  6. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2021
  7. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2021
  8. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2021
  9. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2021
  10. Ferencvárosi TC - Újpest FC 2021
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2021.09.27, 11:06 (szerk.: 2021.10.05, 09:39)
    1-0 és a 10 emberre fogyatkozó lilák ellen én is vártam a csodát.Mikor,ha nem most.De a csoda most (is) elmaradt.Ezt a meccset illet volna,közte 5-6-tal nyerni.Uzuni és Laidouni nyújtotta a legjobb produkciót,ja meg Dini két fontos védéssel.A többiek mélyen alulteljesítettek.

    Hiába a nagy szavak, egy külföldi játékos soha nem érzi át, mit jelent a Derby. Lehoztuk szenvedve, nem volt a pályán érzelem, szenvedély.

    Kinn voltam, sok meccsen kinn vagyok... Szurkoltam..., örültem az eredménynek de ennyi! Semmi más pozitívum.

    A tábor körül millió kis pleb nyikhaj akik telózgatnak, két szót nem szurkoltak.... megint nem jön ki 4000 ember akinek van a derbije foglalt helye...., komolyan eszem megáll.

    A csapat 20 percet focizott abból 10 percet az elfáradt makik ellen...
    Lövőhelyzetben visszafelé csalazünk meg megállunk nem egyszer.... jó gyerek ez a Rájen, nagy splíler, de azt hittem megrángatom mikor már harmadjára áll meg, meg fordul vissza lövőhelyzetben!!!!!! Mit gondolt?
    A csapat minimum fele is kritikán alul teljesített + látszott hogy belenyugodtak a vezetésbe és emberfölénybe, miattuk akár már a 10. percben lefújhatták volna a meccset, de hát ilyet hogy mernek basszus? Egy derbin otthon.... Nem hiába akadt ki Stöger papi!!!

    Persze nem ég a padlás, meg van hogy nem megy a csapatnak és örülök hogy nyertünk itthon a fos makik ellen, de ezt többet nem lehet megengedni magunknak!!!

    Összegezve:
    Szurkolók: 4/10
    Játékosok 3/10 (kivéve 2-3 embert...)
    Stöger: 9/10 (győztes taktika alulmotivált játékosokkal is)
    Játékvezetés: 5/10

    Ettől több kell majd az idénybe mindenkitől! HAJRÁ FRADI!

    Ez ma közepes-gyenge produkció volt, el kell ismerni. Azonban az Újpest elleni sorozatunk elképesztő, csak így tovább. A sűrű menetelésünkben pedig eddig 3/3 a mérlegünk, ha ennek egy-egy csúnya meccs az ára, hát legyen. A Betis ellen több kell, de ennél jóval több is van bennünk. Várom a csütörtököt.

    Nagyon örülök Besicnek. Ma is jól szállt be. Dobálta a forintos keresztlabdákat.
    Zaki és Loncar 2 nagyon szimpatikus srác. Kaparnak, hajtanak. Viszont olyan, mintha fogalmuk nem lenne, hova és mikor kell futniuk. Nagyon remélem, hogy ennél sokkal többet tudnak. Nálam nem lennének kezdők, ha mindenki egészséges.
    Uzuni meg a legnagyobb király. Mondtam, hogy ma rúg 2 gólt. Kár, hogy 1 maradt belőle.

    Nem ertek egyet teljesen veled. Eloben direkt figyeltem Zakit, es csomo olyan helyzete volt mind labdaval mind labda nelkul (beindulas) amikor o csinalta helyesen es a csapattars cseszte el, mintha o fel sebesseggel feljebb gondolkodna. Nyilvan nem brillirozott de igy nehez is.
    Loncar meg szinten jobban mutatott mar, stabil volt, nem logott ki lefele.
    Cserebe az egesz csapat (minusz Uzi es Aissa) mintha alvajart volna

    Tudom, megnyertük a meccset, sőt a második félidőt is. Pihentek a srácok a Fehérvár és a Betis között, tudom. Üllői majd kihozza a statisztikákat, hogy mennyivel jobbak voltunk. Mi meg csak állandóan sírunk. Tudom. De a második félidő akkor is k...va szarul nézett ki. Remélem a Betis ellen látunk valami eredményt ebből a spórolásból, amit a makik ellen mutattak be, mert ellenkező esetben nem sok értelme volt. Ezt az NB2-es színvonalú lila csapatot 6-tal kellett volna verni. Csütörtökön meglátjuk. Hajrá Fradi!

    Az azért megvan,hogy ezek az életükért hajtottak?A dózsa nem olyan szar mint hiszed.A Gyírmótot kivéve sacc/kb 5 nem jobb van náluk.

    A dózsa gyenge csapat, de nem volt már veszítenivalója, s a mi bénázásunk fel is hozta őket.

    ezt úgy is lehetett volna csinálni, hogy beverünk hármat az első félidőben, a másodikban meg kísérletezgetünk felállásokat, játékosokat. De az, hogy 10 emberrel haláli nyugodt tempóban kihozzák ellenünk a labdát, az csúnya volt. Na ,mindegy, megvan az a lényeg.

    A 10 ember miért akkora dolog?Levisznek a gyengébbik oldalról egy pótolható,esetleg fiatal játékost és a kiállított helyére betesznek egy azt a posztot játszani tudót.Észre sem veszed,hogy kevesebben vannak.A 4-4-2 helyett lesz 4-4-1....Nem mondom,hogy hu de fasza kevesebben lenni,de a stabil védelmet röhögve tartani tudod.Emellett,mi nem szedhetjük szét a teljes felállásunkat és felesleges is lenne.

    A második félidóben a kidsek félmeztelen nyomták, óriási volt! smiley

    A hangulat meg egyáltalán nem volt rosszabb mint az eddigi dózsa elleni meccseken, csak a nemzetközi megint más szint és megszoktuk smiley

    Sracok, mi volt ma a taborral? A YB es a Slavia meccsen sokkal jobban toltak, ne csak a nemzetkozi meccsen legyen nemzetkozi a szurkolas, hanem bajnokikon is, ugyanez a csapatra is elmondhato, valahogy nyertunk, jobbak voltunk, de ahelyett, hogy vegre kitomtuk volna oket 4-5 gollal, minimummal lehoztuk. Remelem akkor mar a Betist itthon elkapjuk, ugyerzem sokan erre a meccsre tartalekoltak az energiajukat.

    Na végre már valamennyire lehiggadtam. Az első 20 perc után azt hittem, hogy megvan a nyugodt sok gólos győzelem. Hát a fiúk rám cáfoltak. Ilyen alibi, tisze-tosza játékot nem vártam vezetésnél, emberelőnyben. Az első fél órában kellett volna rúgni hármat, hogy a Dózsának ne legyen kedve semmihez. Ehhez képest csapnivalóan játszottunk és a szerencsétlen gól a szünet előtt feldobta a lilákat, mi meg csak sétáltunk a pályán. Borzalmas volt és részemről a meccs végi megköszönés elmaradt. A mai napból csak a 3 pont ér valamit. A szurkolás jó volt, de nem tudom, hogy hogy lehetne azt a kurva büdös füstöt elfelejteni, mert azonkívül, hogy büdös még a látást is rontja. Részemre a mai meccs egy csalódás volt. Ennél sokkal többre számítottam az ígérgetések után. Nem tudnék olyan játékost említeni, aki ma valamilyen formában is dicséretet érdemelne, mert ez a sok néző nem ezt érdemelte

    Szerintem amúgy szurkolásban messze nem a legjobbját hozta sem a tábor, sem a stadion, inkább a közepes / jó osztályzatot adnék. Annyira fos a dózsa mostanság, hogy nehéz felpörögni ellenük.
    Annyi adalékot azért hozzátennék rögtön, hogy körülöttem pár német fiatal ült, ők még így is nagyon élvezték, ugráltak, videózgattak.

    Mester tökéletesen látja. Nem volt egy parádé amit a fiúk előadtak. Fejben többen már a Betis elleni meccsre tartalékoltak.

    Az viszont pozitív, hogy beleszarósan hozunk egy derbit három rúgott góllal. Vastagon a mezőny előtt vagyunk.

    Egyébként a pályára bedobáló szurkolók - elrettentés gyanánt - kaphatnának pár hónap kitiltast

    Azért az elég ciki volt, hogy a lilákok egyetlen nagyobb kiírásába ordító helyesírási hibát csempésztek ("kilóméter"smiley

    én csak a gyurcsányista kiírásukat láttam, szerencsére.

    A ti szerződésetek csak a kormányváltásig szól.

    A szurkolás az olyan volt, amilyen.
    Ezért is szeretek idegenbe menni,oda a divatok nem jönnek.
    Van egyéb feszkó is most a Táborban, aki benne van,az tudja miről beszélek.
    A meccs az számomra is értelmezhetetlen volt.
    Ott van 17000 néző,erre parádé helyett leállunk a kiállítás után.
    Mindegy, 3 pont a zsebben,előre arccal a csütörtök felé.
    Hajrá Fradi!!

    Ez a szia uram 1x oke, de a sokadiknál már inkább gáz volt.

    Szia Uram! Bajnoki cím érdekel? Jah, nem ide...

    Szia Uram! Új tulaj érdekel?

    + Szia Uram! Régi címer érdekel?

    Szia Uram! Fontos meccs érdekel?

    Azt hiszem ennyi.

    Hangulat nem volt rossz, de azert eleg idegesito volt ez a meccs. Kezd kijonni nehany emberen a faradtsag. Civicet pl nem artana pihentetni, talan Pakson jatszhatna helyette Cabraja vagy Endi.
    Vecsei nagyon jol szallt be, es most tenyleg, nem ugy mint tavaly, amikor mindenki dicserte a beszallasai utan, noha nem csinalt semmit. Most tobbszor nagyon jol forgatta a jatekot, a 3. gol elotti kulcspassz pedig extra volt. Kelleni is fog, mert Zach es Loncar egyelore hoz egy erosen kozepes teljesitmenyt igazi extra nelkul. Latszik mindketton, h kicsit onbizalom nelkul nyomjak, pedig jo focistak. Gavric detto. Balint is igy volt, aztan megjott az onbizalma.

    Az a szomorú, hogy ebben a lila bandában hárman tudtak focizni: Tallo, Beridze meg Mitrovic. Később jött Croizet, de ő Tallo helyett. Tehát három focizni tudó játékossal, emberhátrányban szorítottak be minket hazai pályán a félpályánkra.

    A lengyelek dobálták Mitrovicsot?

    Ennyi férjen már bele legalább egy derbin, nem kell hogy ez is teljesen műanyag legyen..

    Mitrovic is pontosan tudta, hogy jó kis showelem lesz ebből. Pont ő az, aki nem riad vissza semmitől. Röhögött rajta egy jót magában.
    Petriak is kapta anno az áldást, meg is érdemli.

    Nem értettem a 70. perc magasságában miért nem Marint hoztuk be Zachariassen cseréjeként Vécsei helyett!
    A dózsa szépen szét csalta a focit a kiállításuk után!
    10 emberrel beálltak bekkelni,.amivel mi nem tudtunk mit kezdeni!
    Átlövésekkel kellett volna próbálkozni, ehelyett a jól betanult sémát próbáltuk lenyomni a torkukon, ami annyira sikerült, amit láttunk belőle!
    Remélem Marin fizikálisan minél hamarabb utoléri magát annyira, hogy be lehessen dobni legalább csereként és egy kicsit felrázza a támadójátékunkat!

    Valaki tudja a megfejtest a dozsa tizenhatosan beluli hatalmas kézzel védett lövésére? Azert nem volt tizi, mert?

    A kurva VAR-ral eddig nem volt bajom. De ma úgy éreztem, megölte a meccset ez a visszanézős szar. A góljainknál nem lehetett őszintén örülni.

    Sajnos a sok sérülés sem segít most nekünk, hogy a bajnokikon tudjuk a kulcsjátékosokat pihentetni, és a többieket tűzben tartani. Ami szerintem viszont látható, hogy Gavric semmivel sem készebb játékos mint Szánthó, Civicnek sok ez a terhelés, ha Cabraja nem kaphat ilyenkor 30-45 perceket, akkor minek igazoltuk? Besic meg jelen állapotában is simán tud 1 félidőt ebben a veszedelmes nb1-ben.

    Lassan ideje lenne Cabraját is kipróbálni, mert Civic nem fog egyedül letolni egy szezont. Már az elmúlt meccseken látszott, hogy fárad a végére.
    Mume zseniálisan szállt be, kár, hogy az EL-re már nem nevezhetjük. Vécsei is egész jól szállt be.
    Zachariassen egyelőre semmit nem mutat, a 4.5M eurós Gavrics is kirívóan gyenge volt, de mondjuk ő még az elején van.
    Ez Aissda ,Uzuni és Töki meccse volt.

    A gól zömmel az ő sara, és az, hogy Simon ilyen simán helyzetbe tudott kerülni, szintén azért volt, mert tötyörgött-lötyögött. Aztán mikor Simon Krisztina elviharzott mellette, akkor kezdte el szedni a lábait, de már mocskosul későn. Szóval de, nagyon rossz formában van.

    A rettentően penge Gavrics meg csak kétszer botlott meg a labdában :/

    Amugy az nem baj, hogy a Simon nagy helyzete elott ketten dongoltek foldbe a kis Ryankat? Annyira sirt a komplett M4 a kimaradt helyzet miatt... Szegyen volt a kozvetites. A merkozes elejen a csapatok bevonulasakor csak az ujpesti koreot mutattak, a vegen csak az ujpest tabort ahogy a Simont eltetik, amikor a csapat a B kozep ele ert egybol reklam, valamint csak a lila edzo nyilatkozatat adtak le...

    Töki , miért cirkuszolt a cserénél? Nem érti,hogy csütörtökön EL mecs?

    Uzuni a 90. percben az oldalvonalnál sprintelt egy labdáért, rácsúszott nem érte el és bosszúsan csapkodta a földet. Ebből a mentalitásból többen építkezhetnének a csapatban.

    A lilák ellen Peter Stöger 4-3-3-as felállást választott, a mieink 87, a lilák 86%-os pontossággal passzoltak. A labdabirtoklás aránya az első félidőben 57-43 volt, a másodikban 51-49 (összesítésben 54-46), a második félidő első negyedórájában azonban a Dózsa majdnem kétharmadban birtokolta a labdát (36-64). Mi 17-szer, a vendégek 11-szer lőttek kapura, mi 5-ször, ők 4-szer találták azt el. Az xG-arány 2.24-1.1, az xcG-arány 2.43-0.54 volt a javunkra.

    A párharcokat 96-88-ban hoztuk, a támadópárharcokat a két csapat 45 ill. 40%-ban nyerte, a fejpárbajok aránya 8-10 oda. Mi 21, a lilák 17 labdát szereztek a másik térfelén. Három labdavesztésünk vezetett vendéglövéshez, a dózsásoknál 6. A meccstempó nálunk 17.3, a liláknál 14.7 passz/perc volt, az ellenfél tizenhatosára mi 19-szer, ők 6-szor jutottak be a labdával.

    Az minden pénz megért mikor a lilák 10 perccel a kezdés előtt a sasreptető dalra elkezdték bemutatni a koreójukat. Annyira kiröhögte őket a stadion. Majd 7 percen keresztül fel-le tették, aztán ott elfáradtak és levették. Aztán kezdésre kipihenték magukat és bemutatták rendesen. Mekkora bohócok

    Vicces h a leszúrt belga disznó háromszor is belefért a közvetítésbe, a mi lila makink egyszer sem. Mi lesz velünk ha már nem leszünk a fidesz házi csapata?

    A tüzes látvány a második félidőben nagyon tetszett, ugyanakkor a szurkolás szerintem gagyi volt. Lehet már öreg vagyok, de fel nem tudom fogni miért jobb ezeket a senkiket gyalázni, mint szurkolni a saját csapatunknak… több volt a lilafikázás, mint a HAJRÁ FRADI. Számomra ez nem oké.
    Ráadásul pontosan csak azt érjük el, hogy elhiggyék bármit is számítanak nekünk, holott egy régmúlt dicsőségű(?) csapat, nagyon megfogyatkozott szurkolóinak kiabálunk feleslegesen…

    Így értékeltétek a Dózsa elleni teljesítményt.

    Uzuni 7.39
    Laidouni 7.10
    Dibusz 6.55
    Wingo 6.37
    Vécsei 6.34
    R. Mmaee 6.18
    Besic 6.15
    Blazic 6.13
    S. Mmaee 6.10
    Tokmac 6.10
    Loncar 5.66
    Civic 5.49
    Gavric 5.38
    Zachariassen 5.27

    https://ulloi129.hu/2021/09/26/elo-a-dozsa-elleni-derbirol-8/
    https://ulloi129.hu/2021/09/28/igy-teljesitettunk-a-dozsa-ellen-18/
    https://ulloi129.hu/2021/10/02/uzuni-laidouni-dibusz/