magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE FC - Újpest FC 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2020.02.18, 17:22
    Mondjuk arra kiváncsi lennék, hogy ennyire képzetlen játékosokkal milyen taktikát lehetne játszatni. Rengeteg a helyezkedési hiba, a technikai hiba, a legalapvetőbb dolgoknál is.

    A végén, amikor előre íveltük, akkor sem tudta a két magas csatár, hogy épp melyiküknek kéne megcsúsztatni, vagy lefejelni a labdát, és a másiknak meg ebben a szituációban merre is kéne helyezkedni, még csak a labda irányába sem ment egyikük sem.

    Pontosan passzolni, labdát kezelni, beadni nem tud a csapat nagy része akkor sem, ha senki sem zavarja őket az ellenféltől.

    Soma beállt 30 percet alibizni, pedig saját bevallása szerint soha ilyen jó nem volt még az erőnléte.

    Vignyevics nem csak, hogy nem tudja kihozni a srácokból ami bennük van, hanem a nyilatkozataival már teljesen tele van a faszom. Elmondja mit látott a meccsen mint egy szenvtelen tudósító, ahelyett hogy értékelne. Hát te vagy az edző ba'zdmeg! Szólj már legalább néhány szót arról, mit is basztak el. Vagy te adsz utasítást arra például, hogy a kirúgásoknál két védő ott álljon két méterre az alapvonaltól és passzolgassanak vagy hármat a kapuvonalunk előtt mielőtt kirúgják a labdát, hátha beleér valamelyik falábú az ellenféltől, hogy veszélyesen éljünk? Mert, hogy ser3-ban azt tanítják, hogy a kapud előtt nehogy keresztbe rúgd a labdát, napláne nem minden meccsen jó párszor. Az egy védőnél feltételes reflexként kell, hogy kialakuljon tizenhat éves korára, tehát valaki erre direkt rá kell vegye őket! De minek? Mi a haszna. Mert, hogy mi a veszélye azt mindenki látja.

    Vagy ott van az, hogy egy csatárral játszunk még a kiesőjelölt ellen is. Azt a támadó középpályást meg aki egy szép gólt rúg, de egyébként is az egyetlen az előrefelé játékban aki valamit ér, lehozod, ahelyett hogy megtámogatnád egy második csatárral, hátha nyerünk! Bár amit ez a Perosevics vagy kicsoda (nem hiszem, hogy érdemes a nevét megjegyezni) csinált, hát ecsém, hogy lett ez focista? Nem mellé kéne csatár, hanem helyette. De minimum kettő ilyenkor!

    A Novotny egy fasz, a Feczéhez képest mindenképpen, de alapból is. Midnek kellett lecserélni rá a Feczét? Egy labdát nem tud megtartani, megjátszani elől, a Fecze meg igen, ráadásul itt akarta befejezni a pályafutását, mert szereti a klubot. És van benne még jó két-három év. Jobb, mint a Novotnyban valaha is lesz. Aki ezt nem látja az futballvak.

    Az izlandival mi a fasz baja van ennek az edzőkarikatúrának? Õ, akárcsak a román, legalább tud labdát kezelni, és akar is előrefelé játszani, nem csak alibizik, mint a csapatban legtöbben. Vagy éppen az a baj?

    A két néger, bármi van kirobbanthatatlan. Pedig tegnap kifejezetten szarok voltak, az Obinna rettenetes volt. A Szakály biztos vagyok benne ér annyit mint ezek ketten együtt. Õ mégsem kap lehetőséget, legfeljebb tízperceket., minden negyedik meccsen.

    Az esetleges kaposvári vereségünk, komolyan felveti a kiesés lehetőségét. Ha ezt akarják akkor nagyon jó úton járunk. Ha nem, akkor nagyon gyorsan, fel kéne ébredni! A közönséget már elvesztette a belga. Ha a csapat is leveszik (másodosztályú lesz), mije marad? Mert üzlete, ami valamit ér, az nem marad.

    És akkor még minket, UTE-fanokat nem is említettem.

    ISTEN ÓVJA A MENNYEI ÚjPESTET!

    5 olyan játékossal álltunk fel akik az ellenfélhez sem férnek be. Így nézve lenéztük az ellenfelet, játékosaink gyengék és motiválatlanok. Egyenlőre sz rból vár nem lesz.

    Csak így elengedtük ezt a meccset a szerdaiért. Kérdés megérte? Lehetett volna 10pont előnyünk a legjobb kesővel szemben. Kicsit kényelmesebb lett volna. Szerdán ha tovább is jutunk(!) és még ha meg is nyerné a kupát a csapat, Vignjevic bebetonozva lenne örök életére és játszhatnánk két meccset Európában hatodrangú légiósokkal! Apropó ki a sz r úra?

    https://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018155&token=e1c9f4b8945723256c5aefa98fa8aa1c