magyarfutball.hu

PAOK FC - Vidi FC 0 : 2 21:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
UEFA Európa Liga csoportkör 3. forduló
helyszín : Szaloniki, Toumba Stadium
játékvezető : Aranovskiy Yevhen (Ukrajna)
nézőszámok:
  1. nso.hu: -
  2. paokfc.gr: -
  3. molvidi.hu: 22.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.26, 12:42
    Marko Nikolic: Köszönöm a szurkolóknak a támogatást és a csapatnak a kiváló hozzáállást és játékot. Ugy érzem, jó meccset játszottunk egy erős együttessel, amely magas színvonalat képvisel. Három-négy játékosuk hiányzott az alapcsapatból, de később beálltak, és azt is kezelni tudtuk, amikor már pályán voltak. A meccs előtt is azt mondtam, hogy nem elégedhetünk meg azzal, hogy itt vagyunk, eredményeket szeretnénk elérni, és ezt most meg is mutattuk. A Vidi játékosai taktikailag tökéletesen futballoztak, fegyelmezettek voltak, igazi harcosok, a PAOK-nak pedig száz százalékos ziccere nem is akadt. Az ilyen találkozókért küzdöttük át magunkat négy selejtezőkörön a nyár folyamán, azért vagyunk itt, hogy eredményeket érjünk el és ez a mai napon sikerült is. A csoportkör féltávjánál a Chelsea egyértelmű favorit, a másik három gárdának pedig egyaránt három-három pontja van, még bármi megtörténhet. Nincs időnk ünnepelni, vasárnap már bajnoki vár ránk, holott hajnali 4 óra körül érünk vissza Budapestre. Ami a november 8-i visszavágót illeti, a mostaninál is sokkal nehezebb dolgunk lesz, hiszen a görögök most már ismerik a játékunkat, a játékstílusunkat, egészen biztosan teljesen más mérkőzés lesz. Azt, hogy ez volt-e az eddigi legjobb meccsünk, amióta a klubnál vagyok, nem tudom megválaszolni, egyrészt mert már számos jó összecsapáson túl vagyunk - a Honvéd ellen megnyert, bajnoki címet hozó meccsen, vagy épp a Ludogorets és a Malmö kiejtésén, a Chelsea elleni szoros vereségen -, másrészt mert ennek a történetnek még nincs vége, továbbra is én vagyok a vezetőedző, így nem tudok mérleget vonni

    Razvan Lucescu: Nagyon rosszul játszottunk, a hozzáállásunk teljesen hibás volt. Nem koncentráltunk tökéletesen, talán túl magabiztosak voltunk. Ez teljes mértékben az én felelősségem, más üzenetet kellett volna küldeni a csapat felé a meccsel kapcsolatban. Ami az összeállításunkat illeti, nem számíthattam minden labdarúgóra, de valószínűleg változtatnom kellett volna a rotáción. A középhátvédeket nem tudom hibáztatni, néha rontanak, máskor tökéletes meccset hoznak le, felesleges 1-2 játékosra kihegyezni a felelősséget, amikor az egész csapat rosszul játszott. A Vidi nagyon szervezett volt védekezésben, remek csapatról van szó. Nem tudtunk felállni a kapott gól után, egy játékosunk sem akadt, aki a vendégkaputól 25-30 méteren belül jó megoldást választott volna. Ismétlem, minden probléma a mentalitásból, a hozzáállásból fakadt.

    https://www.molvidi.hu/2018/10/25/marko-nikolics-taktikailag-tokeletes-meccset-jatszottunk-.html
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2018.10.26, 12:19 (szerk.: 2018.10.26, 12:37)
    Nego klasszis teljesítmény. Huszti bektorta. A görögök lenézték a Vidit.

    Jó belefosós mentalitással állt ki a PAOK, persze most már kaparnának. Úgy játszunk, ahogy kell, mármint védekezésben, kár, hogy kontrázni nem nagyon tudunk.

    Érdekes mérkőzés, meglepő eredménnyel

    Mondjuk a játék képe alapján nem meglepő, a hazai csapat az első pillanattól kezdve úgy játszik, mintha 6-0-ra vezetne, egy perccel a vége előtt

    Játékukból a totális lenézés és nagyképűség látszik, azt hitték, bőven elég lesz ha kimennek sétálgatni egy kicsit, s akkor is nyerni fognak

    Még kocogásnak sem nevezhető támadások, inkább sétálás, veszély nélkül.

    Persze, ez az ő bajuk...

    Érdekes, én nem éreztem ennyire ezt a lenézést. Az, hogy nem tudnak egy épkézláb támadást vezetni, az más kérdés.

    Huszti tanári módon osztogat. Hihetetlen. smiley

    A második félidőben a görögök alulmúlták az első félidő nulla teljesítményét

    Hány keresztpasszuk landolt a nézők között?

    Szépen, kényelmesen eljátszadoztak 0-2-es állásnál, még csak meg sem próbáltak hajtani.

    Mellesleg ma úgy játszottunk, mint a selejtezőben. 25 szabálytalanság, 4 blokk, 5 sárga. Nem hagytunk nekik teret sem, tördeltük a játékot, és ettől el is ment a kedvük.

    Van egy stabil védekezésünk, ami nemzetköziben a kétségtelenül erősebb ellenfelekkel szemben szinte mindig működött eddig ebben a kupaszezonban. Ez alapvetően Nikolics érdeme, meg persze azoké a játékosoké, akik tényleg nagyon jó fegyelemmel, minden párharcot keményen felvállalva, akár durván is beleállnak és végrehajtják. Ez az alap "kiscsapatnál", és a Vidi nemzetköziben az. Tegnap ehhez jött egy elég gyengén koncentráló, későn ébredő ellenfél, plusz két jól kihasznált helyzet. A Boriszov ellen utóbbi hiányzott, és persze ott ők játszották, amit mi szoktunk, az pedig nem feküdt nekünk.

    Az EL csoportkörök történelmének első idegenbeli magyar győzelme, jól mondom?

    BRAVÓ VIDI!!!

    És ha bement volna a harmadik, akkor már a második helyen is lennénk a csoportban. No de ez legyen a legnagyobb bajunk - mint ahogy ez is, szerencsére smiley

    Ettől a meccstől fáztam a legjobban, és ez lett a legjobb, óriási.

    A több gól a védekezést segítő cseréken, a helyzetek eltökölésén és a bíró enyhe részrehajlásán ment el.

    Először is gratulálok a Vidinek.
    Sajnos azonban egy nagyon gyenge napot kifogó, enervált, ötlettelen PAOK volt az ellenfél...de vegyük úgy, hogy a Vidi taktikája " ült" és ez hozta meg a győzelmet. Ekkora taktikai fegyelem , koncentráció, játéksebesség, passzpontosság sok Nb1-es meccsen is kell.

    A cserék nagyon jól ültek. Két csere (Kovács, Hodzic)hozta össze a meccs legnagyobb helyzetét.

    A bíró a második félidőben már sajnálta a görögöket. Volt pár eset, amikor a PAOKnak fújt volna, nekünk meg nem tette.
    Koko mekkora labdát adott!

    Azt nem értem, hogy lehet ilyen kétarcú a csapat. Amit az EL selejtezőn tettek, ahogy a Chelsea és a PAOK ellen játszottak az nagyon szép, fegyelmezett és taktikus játék. De néha meg olyan gyengék és szétesettek, hogy eladják a labdákat és helyzetbe hozzák az ellnefelet, mint a BATE ellen is. Jó lenne ezt a teljesítméynt állandósítani.
    Nikolic-nak hasonló a taktikája, mint Dárdainak aki azt mondta, hogy egy stabil védelemre lehet építkezni és ha meccsenként adódik 1-2 helyzet, azt ki kell használni. A Chelsea ellen nem sikerült sajnos kihasználni.
    Hodzic nem tudom miért ilyen értékes játékos. Kicsit hasonlít ez a Vidi a Sousa féle Vidihez, de ott Nikolics belőtte az ekkora ziccereket. Ezért is volt az jobb csapat. A csapatból nagyon kiemelkedik Nego. Nem csodálnám, ha elvinnék hamarosan.

    A Vidi egyértelműen megérdemelte a győzelmet, nagyot küzdöttek, taktikusan, keményen, és nagyon szervezetten zártak vissza. Magyar csapatoktól a nemzetközi porondon ritkán látunk ilyenek, sajnos...
    Gratulálok!

    Nego szintet lépett, a transfermarkt még csak egy millióra adja, de most szerintem 4-et minimum ér. Jó lenne még pár ilyen játékos a magyar csapatokba.

    Scsepovics nem játszott rosszul. Igaz nem Ő volt a legjobb. Nehéz az ilyen csatár helyzete egyedül van elöl 2-3 védő gyűrűjében. Szép győzelem volt. Ugyan ezt a harcos letámadós játékot kell játszani a hazai meccsen is. A végére elfáradt a Vidi nem tudták kihozni a labdát nyomtak a görögök igaz komoly helyzet nélkül. Azért látszik ,hogy a Vidi által magyart szinten rengeteg pénzért vett légiósok nemzetközileg nem sokat érnek. Az a csatár gyerek ziccerben kiugorva miért nézeget a hátra?? A bolgár gyerek jól játszott de a végén járni sem tudott. A hazai meccsen is a Paok az esélyes. Kicsit lebecsülték a Vidit másodszorra nem fogják...

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018177
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2665541